torstai 6. maaliskuuta 2008

Korttipelejä

Kaikki on Fine van Brooklynin "syytä". Kun näin tämän kirjoituksen tiesin heti, että noita on saatava. Ja saahan niitä, kaikki halukkaat! Helposti, nopeasti ja mielestäni edullisestikin. Arvioi itse.Miten voinkin olla niin lapsellisen innostunut näistä pikku pikku tarroista! 90 ihanaa, hiukan postimerkkiä suurempaa tarraa.Painojälki on hyvin tarkka ja värit ovat juuri kuten pitääkin. Ei moitteen sijaa.

Nämä normaalia käyntikorttia jonkun verran pienemmät kortit ovat aivan suloisia nekin! Materiaali on suht paksu ja pinta matta mutta sillälailla fiksusti hohtava. Toiselle puolelle saa painattaa tekstiä. Pistin yhteystietoni, mutta toki jotakin omaperäisempääkin sopii keksiä...Sekoitan ja järjestelen näitä täällä...Näitä on sata, ja ajatelkaas että kortit ja tarrat voi tilata vaikka kaikki eri kuvalla.

10 kommenttia:

tiuku kirjoitti...

Huisin hienoja! Loistava idea käyntikorttehin.
Niin ja kyllä noin hienoja kortteja täytyykin hypistellä ja järjestellä.En varmasti minäkään pystyisi pitämään näppejäni erossa.

Liivia kirjoitti...

Oih, oih ja OIh!!!
UPEITA!
Sinä teit sen jo, minä vasta matkalla kun pitää mennä Hesaan asti.

Merja kirjoitti...

Mullakin on vielä ajatusasteella. Melkoinen omien kuvien sorttaus edessä, mutta noita käyntikortteja on ehdottomasti saatava..

Sari kirjoitti...

Aivan, mahdottoman, hienoja ! Netin kauttako tämä homma hoituu, saiskoos linkin ?

violet kirjoitti...

Tiuku: eikö olekin kivoja? Noita on ilo jakaa.
Liivia: no minä tein kun ihastuin niin Fine van Brooklynin esimerkistä.
Nämä oli hinnaltaan sopivia ja laatu on hyvä, mutta postikorttien painattaminen tuolla ei ole ehkä hyvä idis (mutta sellaisiakin haluaisin).

Merja; Mullahan noi kaikki on kuvia omista töistäni ja jotkut työt sopivat paremmin tuollaiseen kokoon ja muotoon. Toiset eivät ollenkaan.

Sari: juu, netistä.
Klikkaa mun kirjoituksesta kohtaa
Arvioi itse.
Siinä on linkki Moo:n sivuille.

Pikkujutut kirjoitti...

Upeita - tahtoo myös vaikka ihan vain hypisteltäväksi omiin käsiin. Minäkö materialisti ;)

Emmi kirjoitti...

Olen täällä vieraillut jo useampaan otteeseen, mutta ekaa kertaa kommentoin :)

Ihania ovat. Ja pitikö nyt linkkikin mennä laittamaan... ;) Mulle kans. :)

Lea kirjoitti...

Korteistasi tuli tosi, tosi hyvän näköisiä! Ja tarroista kans! Eiks oo jännä tuo muoto, miten se rajaus tekee kuviin omanlaisensa fiiliksen? Kiva, kun innostuit ja olet tyytyväinen lopputulokseen!

Vilijonkka kirjoitti...

Vaude, tuollaisia mulle ja!!! Ensin vissiin pitää kuitenkin saada kuviin tulevat työt valmiiksi. Eikun hommiin, nyt loppu bloggaus tältä päivältä...tai ihan kohta.

celia kirjoitti...

Aivan ihana idea!