sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Sunnuntai-iltana


12 kommenttia:

tanja kirjoitti...

Meilläkin turvauduttiin pizzaan tänään :)

Jännää, jotenkin tuntuu, että tekstisi on erilaista, kun olet kirjoittanut käsin. Tai onkohan se vain harhaluulo. Jos käsinkirjoitettua tekstiä lukeekin jotenkin eri tavalla, kuin koneella kirjoitettua.

Hyvää ja valoisaa alkavaa viikkoa sinulle!

Merja kirjoitti...

Käsinkirjoitetun lukemisesta tulee sellainen mukavan lämmin fiilis, kuin kirjeiden lukemisesta yleensä.

Kiva kun kirjoitit.

Meilläkin leikitään kissaa ja koiraa. Koirasta en tosin niin välitä, joudun haukkumaan liikaa ja konttaamaan pitkin lattioita hekottavat kaksoset selässäni.

Ziina kirjoitti...

tekokiinan puhuminen kuulostaa hauskalta :)

violet kirjoitti...

Tanja: käsinkirjoitettu teksti on jotenkin henkilökohtaisempaa. Kuin kurkkisi jonkun päiväkirjaa tai lukisi kirjettä. Siltä minusta tuntuu.

Merja: Meillä ei koiraa tarvi leikkiä ja kissan leikkiminen on helppoa: makaan sängyllä selälläni ja "kissa" ryömii koukussa olevien jalkojen alta tunnelista uudelleen ja uudelleen. Ja maukuu vimmatusti!

Ziina: tekokiinan puhuminen on hauskaa ja helppoa;-) Pienempi on jostakin syystä kauhean kiinnostunut Kiinasta ja kiinalaisista. Samaan pakettiin menee kyllä japanilaisetkin. Kertoilee minulle usein mielikuvitusmatkoistaan Kiinaan ja keitä tapasi ja mitä teki.

Liivia kirjoitti...

Ihana idea kirjoittaa käsin!

Meilläkään ei kukaan jaksanut tehdä eilen ruokaa, joka kyllä hyvin harvinaista. Ei haettu silti viereisestä pizzeriastakaan mitään, vaan laitettiin teetä ja leipiä ja syötiin kynttilän valossa (kuten kyllä meillä aina syödään)lattialla porinmatin lämmössä. Mutta tee ja leivät on meillä huomattava harvinaisuus, lapsi ihasteli moneen kertaan "erikoista" tunnelmaa.

Kottis kirjoitti...

Kiitos kirjeestä!

Todella kiva lukea käsin kirjoitettua tekstiä, vaikka tuli hieman sellainen olo, että on kielletyssä puuhassa.

Meillä leikitään kissaa jatkuvasti. Tekokiina olis piristävää vaihtelua;)!

Nyt jos osaisi tai tuntisi grafologiaa, niin voisi tutustua sinuun käsialan kautta. Mutta, hitsi vie, en osaa! :)

tiuku kirjoitti...

Käsialat ovat mielenkiintoisia. Niitähän taidetaan ihan tutkiakkin. Mitähän sinusta selviäisi a kirjaintesi kaarista ja siitä kuinka kirjoitatkaan rrr:n.

MInusta on mukavaa kirjoittaa käsin, lukio aikoina tuli kirjoiteltua paljon päiväkirjoja (ja niitä koulu juttuja)Nyttemmin tartun kynään kirjoitus mielessä aika harvoin. Minulla on muuten aikas epäselvä käsiala (siis kuulemma, minusta se on vain nätti) Mieheni on asiasta niin ärsyttävä että kirjoitan hänelle kauppalistan tahallani tikkukirjaimin, lisään vielä ärsytykseksi kirjoitusvihreitäkin (opea kun sellainen kiusaa)

violet kirjoitti...

Liivia: joskus ihme asiat yllättävät lapsia. Joku ihan tavallinen voi olla niille tosi "eksoottista".
Muistan kuinka yksi ihana suomalaisnainen Ranskassa sanoi pian kymmenen vuotta sitten että he syövät liki aina illallisen kynttilänvalossa. Oli kesä tai talvi. Se on jäänyt mieleeni, ja olen ottanut tavan käyttöön. Ei joka päivä, mutta hyvin, hyvin usein. Liekin katselu rauhoittaa lapsiakin.

Kottis: olen huomannut että käsialani taitaa olla aika tyypillinen tällainen 35-45 -vuotiaan käsiala. Tai ainakin tiedän monta naista, joiden käsiala on niin omani kaltainen,etten ole varma osaisiko niitä edes erottaa.

Tiuku: Mun mieheni käsiala on lähes mahdotonta lukea. Kun hän kirjoittaa viestin opettajalle vaikka lasten kouluvihkoon, niin se tulee takaisin yleensä kysymysmerkin kanssa.

"M'man" kirjoitti...

Tamahan on hauska idea ja tuokin blogistaniaan vaihtelua!

Sulla on kaunis kasiala, hyvin sai selvaa.

Timo kirjoitti...

Moi. Katoaakohan täällä kommentit? tulin kurkkaamaan mahd vastausta ja ei täällä näy sitä mun kirjoittamaa juttua ollenkaan? :-o

violet kirjoitti...

Timo: Otin koko sen alkuperäisen kirjoituksen pois kun en saanut kuvia näkymään. Julkaisin uudelleen enkä osannut panna sitä sun kommenttia enää. Eli meni hukkaan.Anteeksi.

Timo kirjoitti...

No eiiiiii siinä mitään vakavaa tapahtunut :-) pääasiahan oli just kysellä niitten kuvien perään ja nythän ne näkyi.