sunnuntai 14. lokakuuta 2007


En voi olla rannalla keräilemättä aina jotakin. Suosikkilöytöjäni ovat tavarat, joiden hiekalle joutumista ei ihan heti ymmärrä. Vai mitä tekee vaaleansininen kaakelinpalanen rantavedessä?Meri tuoksui juuri siltä kuin pitikin, ilma oli raikasta hengittää ja olo oli kevyt. Tänne palaamme - siitä huolimatta, että paluumatka ruuhkassa keski kolme kertaa niin kauan kuin menomatka. Mutta jotakin positiivista: se kaulaliina tuli valmiiksi.

3 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Kiitos kun jaot nämä tunnelmat, meri tuoksui tänne asti!

kukkis kirjoitti...

Onko sun postauksissa tarkoituksella kaksi eri kommenttilaatikkoa? Eipä sillä muuta väliä, mutta jos haluaa lukea kommentitkin, pitää muistaa katsoa kahdesta paikasta.

Olen käynyt Knokkessa kerran, silloin oli kesäkuu ja niin kuuma, että hiekalle ei melkein voinut ollenkaan astua. Teillä näytti olevan mukavaa. Kiitos kuvista ja muistojen herättämisestä :)

violet kirjoitti...

Öö tota...silloin kun on enemmän kuin neljä kuvaa niin en ole osannut panna niitä samaan postaukseen...lataan suoraan Picasalta blogiin ja se ottaa aina mukaan vain 4 kuvaa ja sitten tulee kaksi postausta samasta aiheesta jos haluaa tunkee lisää kuvia.
Siis luultavasti taas joku ihan tyhmä juttu mutten osaa. Kertokaa!