perjantai 2. marraskuuta 2007

Taas lähtee

Tältä näyttää elämäänsä tyytyväinen kuusivuotias:

Eilinen Pyhäinpäivä meni kotona kun pojat leikkivät pienemmän syntymäpäivälahjalla ja aikuiset pesivät pyykkiä reissun jäljiltä. Tänään (ennen kymmentä jos se minusta on kiinni!) lähdemme poikien suosikkiserkun, Hugon luo. Vietämme pitkän viikonlopun Calais’ssa. Pyrin käymään Emmauksen kirpputorilla siellä, sillä se on ollut aina tosi antoisa reissu. Vanhoja kirjoja saa mukaansa lähes ilmaiseksi ja "purkki- ja pyttyosasto" on kiehtova myös. Sitten toivon että voin piipahtaa Phildar:in myymälässä...Voikaa hyvin, luen teitä vaikken viikonloppuna kirjoitakaan.

5 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Poika on silkkaa valoa!
Ja jälleen antoisaa reissua kaikinpuolin! Meillä piti olla viinkonloppuna äitien ja lapsien iloiset illanistujaiset viinin ja kudinpuikkojen kera(mies pois koko viikonlopun), mutta nyt juuri peruuntui, kuume on kaatanut joka iikan. Meidän perhe vaan vielä porskuttaa!

violet kirjoitti...

Peruuntumiset on tylsiä.
Tämä meidänkin tuleva reissumme jo melkein peruuntui kun miehen sisko lukee johonkin tenttiin tms....luvattiin kuitenkin ottaa heidän poikansa ja olla poissa jaloista jotta saa lukea.

Pikkujutut kirjoitti...

Onnittelut 6-vuotiaalle!

Mukavaa matkaa jälleen. Meidän serveri näyttää tulevan päivien viiveellä ja päivitykset sen mukaisesti.Edellisen matkan kuvat näyttivät huikeilta.

Matroskin kirjoitti...

Suloinen vesseli! Olen käynyt Calais'ssa pitsimuseossa, joka oli tomuisen nukkavieru, mutta pitsit aivan huikeita.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanista sivuista. Olen lukenut sivujasi jonkin aikaa, on todella mielenkiintoista miten elämä sujuu siellä suuressa maailmassa. Kauniit kuvst Ranskasta herättivät vanhan karavaanarin kaukokaipuun. Ehkä ensi kesänä? Hyvää kevättä!