keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Joudutan kevättä

















Rajamäen rykmentin Sari antoi innostuksen tähän paitaan. Katselin kuvaa tarkkaan kunnes tajusin, että tarvitaan vain yksi nauha (toimii samalla olkaimina), etu- ja takakappale ja eteen halkio. Surrur, tein paidan jota voi pitää!


Nostelin eilen jalkoja seinälle ja haaveilin lämpimästä säästä. Kyllä minä jo liikun ilman sukkia mutta kivampi olisi, jos saisi sanotaan nyt ainakin 5 tai 10 astetta lisää plussaa.


Vilijonkan kevätkenkiin ihastuneena yritän löytää paikallisesta Kickers-kaupasta samanlaisia. Pöh. Täällä olivat ottaneet myyntiin vain kaikkia hölmöjä malleja. Onneksi löysin nukenkenkäni toisaalta. Näissä menee tämä kesä. Läps läps.



Mitä eroa, mitä yhteistä? Ruskeat ovat tämän kevään ostos, turkoosit viime kesän, pesty kaksi kertaa ja edelleen superkunnossa. Suosittelen Bensimon-tossuja jos vain tiellenne sattuu. En ole tavannut vielä toisia joissa hinta ja laatu olisivat niin hyvässä suhteessa. Ovat ainoat, joiden kumireuna ei minun jalassani halkea vaikka kuinka kävelisi. Eivätkä hölsky kapeassakaan koivessa. Värejä on vaikka mitä ja kaikki kauniita, murrettuja.

Muokataas hiukan ja pannaan La Redoute:n kataloogikuva yhdestä oikein kivasta Bensimon-mallista. Hinta 25€, eiköös ne Suomeenkin toimita;-)!
Ja kuva meni tietysti tonne ylös enkä saa sitä alas....

26 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Himputti miten tuo toppi sopii sulle! Ja jo ilman sukkia...mulla on villasukat nytkin jalassa, ja kohta tungen ne kumpparien sisään ja lähden katsalle.
Tahtoisin tuommoiset nukenkengät kans, ihailin niitä jo Vilijonkkalla.

Mulla on kolmet Bensimonit, ja miehenikin pakotin hankkimaan. Me rakastetaan niitä! Totta, hinta-laatu-kohillaan, ja ne värit on syötäviä. Ja ikinä ainoat tennarit, jotka tähän 40 numeron kaviooni sopivat, niin etteivät näytä hessuhopolta. Niissä näyttää jopa jalkani sirolta.
Myydäänköhän niitä Nizzassa, pakko saada yhet lisää!

violet kirjoitti...

Kiitos, kiitos, topista tuli ihme ja kumma juuri sopiva heti kerrasta! Saria pitää kiittää kun pani moisen jutun esille.

Ja joo, onhan mullakin villasukat KOTONA;-)..Totuus on että ulkona aavistuksen verran on koleeta, mutta onhan tuolla kuitenkin sellaiset plus 13 ja mulle on henkisesti tärkeetä kuvitella että on kesä;-)

No olinkin melkein varma että sulla voisi olla noita tossuja kanssa. Samat sanat, mullakin pitää olla 39 tai 40 ja nuo on kuitenkin siroja. Nauratti kun Sarin blogissa arvelit mua taskukokoiseksi;-) Juu ei, 174 senttiä ja iso kavio!

Nizzasta löytyy....osoite on
5, rue de Longchamp,06000 NICE....

maijja kirjoitti...

Oijoi mitä kenkiä, löytyisipä vastaavat! Oispa Riikassa :)

Inka kirjoitti...

Onpas hyvännäköinen toppi! Pitää mennä kurkkimaan Sarin sivuille, kiitos vinkistä.
Villasukat täälläkin jalassa, ja mieli tekisi vetää toisetkin jalkaan. Hrrrr, mun on koko ajan kylmä!

TIINA kirjoitti...

Voi mitkä ihanat nukenkengät!! :) Itse etin eilen kenkiä, päämääränäni se, että ne passais uusimpaan rintakoruun. Hmm, heh, en ehkä usko itekkään että onnistun. Nuo on kyllä tosi ihanat! Ja muutenki näyttää kenkävarastosi mainiolta.

isoinpapu kirjoitti...

Toppi on hieno! Ja tosiaan sopii sulle hyvin.

Ja kengät. Hitsi, olen niin etsiskellyt kivoja, kauniita kesäkenkiä ja sulla on täällä useampi pari.

Kirsi kirjoitti...

Helsingissä Bensimonin tossuja sai viime kesänä ainakin Rizzosta. Ihan mahtavat! Huomasin, että ainakin nauhallisesta mallista meni yhtä numeroa pienempi koko; yleensä ranskalaisissa käy päinvastoin.

Hinta/laatu-suhde on kohdallaan, vaikka mulla kyllä kului pohjat aika reilusti yhdenkin kesän käytön jälkeen. Plussaa myös siitä, että voi heittää pesukoneeseen!

Ja kiitos ihanasta blogista.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin ihailin kenkiä ja ajattelin, että mistä niitä saisi! Onneksi tietoa ansiokkaasti löytyi, kiitos Nunnu!

violet kirjoitti...

Ai Rizzossa..eiks se ole kauhean kallis?
Saako udella, muistatko mitä nuo siellä maksaa,suunnilleen?

Liivia kirjoitti...

Thanks osoitteesta, sinne suuntaamme!

Elina kirjoitti...

Oi, onpas kivoja kenkiä! Nuo tennarit kuulostavat hyviltä, minulla on kun on iso mutta kapea jalka, joten normaalisti tuollaiset tennarimalliset nimenomaan hölskyy jalassa. Harmi vaan että saatavuus Suomessa taitaa olla aika rajattu. Pitäisiköhän uskaltautua tilaamaan netistä...?

Liivia kirjoitti...

Jaa toimittaako tuo kataloogi Suomeenkin, kerran yritin, muttei onnistanut. mutta enhän mä näitä nettitilausjuttuja oikein osaakkaan.
Täytyypäkoittaa uudelleen!

violet kirjoitti...

Liivia: suoraan sanoen vedin hatusta tuon toimituksen. En tiedä, mutta kannattaa ottaa selvää. Voi olla muitakin paikkoja ja uskon että vaikka tulis postikuluja niin vois tulla halvemmaksi kuin kaupassa (tai enhän mä kyllä Rizzon hintaa tiedä).

SARI kirjoitti...

Jees ! Hyvä tuli, eikä näy yhtään tyhmästi mikään ;)

violet kirjoitti...

Sari: jees, ei näy kun ei oo mitään;-)!
Kokeilin ja toi sopii hyvin esim. farkkutakin alle silloin kun ei ole niin lämmin.

pikkujutut kirjoitti...

Toppi on kiva mutta niin on toppikuvakin.

Meilläkin mennään jo avojaloin,sisälläkin, mutta nyt pitäisi löytää sandaaleita mutta mistään ei löydy mitään kun on vielä talvi? (+19)..
Mutta nuo nukkekengät pitää saada, tennareita on jo läjäpäin..;)

Kirsi kirjoitti...

Maksoivat Rizzossa muistaakseni 35e; ei paha kuitenkaan.

LaRedoutesta voi huoletta tilata, toimittavat Suomeen ja postikulut ovat tosi edulliset. Ei siihen mitään kuvastoa tarvita, itse en puhu sanaakaan ranskaa (paitsi nyt kun olen oppinut muutaman sanan muistamaan ko.kaupan sivuilta) ja ovat osanneet toimittaa mitä olen mielestäni tilannutkin:)

Kirsi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kirsi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Valloittava valkoinen kirjoitti...

Voi miten kivoja kenkiä! Ja muuten olen myös koittanut samalla idealla paitaa....minulla oli tosin erittäin huono kangas tuli jotenkin tönkkö mutta taidanpa koittaa uudestaan!sinun paidastasi innostuneena se on hieno!
Anu

Anonyymi kirjoitti...

Hei mulle heti nuo tennarit jotka solmitaan nilkkaan! Täällähän http://www.laredoute.fr/ on ihanaa käydä ihan vain ikkunaostoksillakin...so chic!

Satu kirjoitti...

Ihana toppi. Eilen oli kummallisen menevä päivä. Ei ehtinyt kommentoida, mutta vastineeksi näin sitten untakin tuosta topista. Tarviiko sanoa, että pakko saada?

violet kirjoitti...

Pikkujutut: Kiitos kovasti, haloefektillä saa kuvasta karvaiset käsivarret ja sekaisen sängyn hienosti piiloon;-)

Nunnu: no ei Rizzon hinta sitten mikään ihan kauhea ryöstö ole. Mallista riippuen hinnat ovat muuten erilaiset.
Kuvastoa ei tarvita tietenkään la Redoutelta tilattaessa, nettisivu riittää.

Anu: joo, jos kangas on liian paksu niin on tönkkö lopputulos. Toi on pala joka mulla on ollut kauan, olen saanut äidiltä joskus. Sopivan ohut.

Maaret: Kuule sulle sopiskin ihan nappiin juuri noi mistä puhut! Nuo "nauhatkin" on niin leveät ettei ne paina yhtään.

violet kirjoitti...

Solveig: Jos uniinkin tulee niin anna ompelukoneen laulaa! Sarin blogin ja mun blogin kuvat esille innoitukseksi ja anna mennä.

Niina kirjoitti...

Ihania kenkuleita!
Tuli oikein himo hankkia kevätkenkiä. Bensimonit on mulle ihan uutta, kiitos vinkistä!

Martta kirjoitti...

Tulen tännekin huutelemaan, huutelin jo tuonne Liivian taikamaailmaan. Tätäkin blogia olen seuraillut (sinulta salaa) jo hyvänaikaa!

Minulla on muuten melkein samanlaiset nukenkengät, tosin ilman nilkkaremmiä ja punertavanruskeat. Otinkin niistä kuvan jokin aika sitten kun ne sopivat niin kauniisti yhteen tämän punaisen afrikan maaperän kanssa.