torstai 3. huhtikuuta 2008

Kuumeita

Miehellä on
- tv -kuume
- astianpesukonekuume
- pesukonekuume

Minulla on
- matkakuume

Onneksi matkustan viikonlopuksi Hollantiin. Siellä on suomalaisen naisen päivät, joille tänä vuonna osallistun uudella "identiteetillä": en ole järjestäjien vaan vieraiden joukossa.

Sitä ennen:
- valokuvaan ruokia huvikseni
- teen ruokia huvikseni
- syön ruokia huvikseni
- pelaan Unoa kun lomalaiset vaativat
- viimeistelen työryhmää sunnuntai-iltapäivälle koska haluan sen olevan hyvä.




PS.
Saas nähdä mikä vimpain ja koska meille tulee miehen kuumetta laskemaan.


24 kommenttia:

isoinpapu kirjoitti...

Alimmassa kuvassa näyttää melkein kuin viinirypäleet kasvaisivat kädestäsi! Vau!

Hauskaa matkaa!

violet kirjoitti...

Isoinpapu: Miehen kuumeen johdosta käymme Hollanissa porukalla jo huomenna. Miehellä lomapäivä, pojat lomalla, löytyi kuulemma joku "superhalpa juuritosihyvä tv" - mutta rajan toiselta puolelta...
Minä sitten puolestani menen junalla Hollantiin lauantaiaamuna....jos saan noi viinirypäleet kämmenestä irti ensin;-)

Anonyymi kirjoitti...

Sano terveisiä tutuilla naisten päivillä - mä en taaskaan muistanut, että sellaiset onkaan.

Tiuku kirjoitti...

Kuumeitahan todentotta löytyy joka lähtöön, toivottavasti miehesi kuume hellittää ennen kuin teillä on talo täynnä miehisiä vimpaimia. Minä kun en osaa yhtää ymmärtää miksi iso tv, kotiteatteri, super äänentoisto laitteet ja muut, minä olen tekniikan suhteen aika vähään tyytyväinen, kunhan toimii. Niin minun miehelläni kuumeilut ovat kamera ja lisävekotin sorttia. Minulla luultavasti eika naisellisesti mekot, kengät, ja käsityöt.
Oikein mukavia matkoja koko poppoollenne!Naisten päivät kuulostavat metkoilta mitä meinaatte puuhata siellä?

Anonyymi kirjoitti...

Kuumeet on tuttuja. Minulla on puutarhakuume ja odotan kipeästi lumen sulamista ja puutarhani kuivumista. Kamerakuume- odotan kamerani saapumista. Kenkäkuume - joka tuli täällä. Tuo La Redoute, olit siis sitä mieltä, että myyvät suomeenkin. Ovatko koot millaisia. Siis onko 39 normaali 39 vai kenties pienempi? Pakko shoppailla, ihania tossuja!!!

violet kirjoitti...

Tuuli: terveiset menee!

Tiuku: Minä kuulun kyllä niihin jotka tykkäävät siitä että on tv. Mutta minulle kelpaisi melkein millainen vain. No, totta puhuen tuo nykyinen vetää viimeisiään ja kuvanlaatu on karmea. Eniten se raivostuttaa kun katselee dvd-filmejä.
Astianpesukone tulee nyt ihan miehen hinkuun. Olen elänyt elämäni aivan hyvin ilman sellaista, (paitsi Hollannissa asunnossa oli) enkä kaipaa sitä nytkään. Mutta niin, enpä voi toista kieltää omalla rahallaan ostamastakaan.

Suomalaisen naisen päivät järjestetään tänä vuonna jo 20. kerran! Siis jo 20 vuotta on joka vuosi suomalaiset naiset kokoontuneet Hollannissa. Aika hyvin, sanoisin. Tilaisuus on aina viikonlopun jossakin hotellissa ja on monenlaista ohjelmaa. Naisia paikalla yleensä n. 80-100 tätä nykyä.
Kun asuin vielä Hollannissa kuuluin päiviä järjestävään toimikuntaan kolmen vuoden ajan. Nyt on jännä mennä vain "asiakkaaksi" vaikka sunnuntaina olen luvannut yhden kirjoittamiseen liittyvän työryhmän pitää.

violet kirjoitti...

Sanni; minä en ole ollenkaan varma myykö La Redoute SUomeen. Heitin sen kaipa ne toimittaa jne. ihan noin vaan. Katsoin nyt kuitenkin
www.laredoute.com kansainvälisiä sivuja eikä siellä kyllä Suomea näy..Ruotsi, Kreikka,Korea. Libanon ja sen sellaisia kylläkin;-)

Valitettavasti en voi sanoa tuohon kokoasiaankaan muuta, kuin että mulla on yleensä kaikki kengät 39 tai 40 ja noi tossut on 39. Mutta sehän ei tietysti takaa että oma koko sopii...jos leveys tai malli muuten on paha.

pikkujutut kirjoitti...

Pahkanen sentään, nyt on mentävä noille sivuille tsekkaa tietoja (siis edelliseen postaukseen liittyen).

Mukavia naispäiviä! Pidän täällä yksinäisen suomalaisen naisen päivän teidän kunniaksi ;).

Liivia kirjoitti...

Viimeinen kuva näyttää ihan trikkikuvalta!
Mun mies haaveilee soittimista ja vahvistimista ja sensellaisista, alituisesti. Eikä vaan haaveile, vaan 20 bassoa on kaapissa, muutamat rummut jne. Huoh.

Onnistunutta reissua, odotan jo raporttia!

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten mehukkaita rypäleitä! Minulla on meri- ja vauvakuume; siis eivät liity toisiinsa, mutta merta kaipaan täällä Ranskan sisämaassa (onneksi Helsingn loma on tiedossa parin viikon päästä) ja vauvakuume on kohtalaisen pysyvä olotila, varsinkin kun tuo ainokainen täyttää jo viisi vuotta...

Miehesi kodinkonekuumeilu kuulostaa minulta; minun mieheni ei ole pätkääkään kiinnostunut kodin aparaateista ja se olenkin minä, joka surffaa netissä etsimässä kuivausrumpua tai astianpesukonetta, niitä uusimpia malleja tietty.

Siellä Brysselissä taitata olla koulujen loma-ajat (ainakin talvi ja kevät) hieman Pariisin aluetta edellä. Täällä alkaa kevätloma vasta 18.4.

Hauskoja lomapäiviä!

Puisto kirjoitti...

Oikein hyvää Hollannin reissua! ja viikonloppua naisten tapaamisessa.

Mun mielestä astianpesukone on yksi parhaimmista kodinkonekeksinnöistä, tiskaaminen kun ei oikein nappaa. Ja säästäähän se kuulemma vettä ja energiaakin. Sopii mulle mainiosti.

Liivia kirjoitti...

Asiaa viesteistä: epäilinkin että ei ole taas viestit täältä tulleet. Mikä kumma...olen siis vastannut, mutta...

Anonyymi kirjoitti...

Jaaha, täällä onkin minikokoinen aasinsilta eilisiin mietteisiini. Utelen, tykkäätkö tiskaamisesta? Pohdiskelin näes syvällisesti, miks toiset tykkää tiskata, mutta toiset ei... Itse kuulun edellisiin.

Olen huomannut näitä kommentteja kirjoitellessa, että "siivoan" niitäkin mielelläni. Eli kirjoitusvirheet pois. Tykkään tästä "oikeinkirjoituksesta" samasta syystä kuin tiskauksesta. Tulee siistiä jälkeä, jes!

Aina ei tiskaus huvita, mutta joskus se suorastaan huojentaa, stressi hellittää. Varsinaisesta siivoamisesta en valitettavasti kyllä nauti.

No, ei mulla sentään mitään tiskauskuumetta ole! Mutta matkakuume on kaiken aikaa. Hauskaa reissuviikonloppua!

Inka kirjoitti...

Hauskaa reissua! :)

Mulla on musiikinkuuntelulaitekuume, miksi lie niitä tänä päivänä sanotaan? Onko ne cd-soittimia vai mp3-soittimia tai jotain muita kummallisia. Ei ainakaan korvalappustereoita kait. Mutta semmoinen härveli ois kiva, sais kuunnella rauhassa ja sulkea välillä perheen mölyt pois.

violet kirjoitti...

Pikkujutut: joo, vietä Naisenpäivä1

Liivia: raportti tulee kyllä! Ja joo, ihme juttu ettei sun meilit tule kun muuten saan kasapäin postia koko ajan.

Margarita: ei täällä paikalliset koulut ole nyt lomalla. Eurooppa-kouluista sun muista en tiedä. Ranskalainen koulu tosiaankin on nyt lomalla ja vielä ensi viikon.

Papi: väitän että energian- ja vedenkulutuskin riippuu tiskaustavasta. On aivan surkeita käsintiskaajia jotka LUTRAAVAT veden kanssa turhan päiten;-) Mutta joo, ei kaikkien tarvi kaikesta tykätä.Eikä se kone minustakaan mitään syntiä ole.

Paula E: no tavallaan joo, tykkään tiskata. Tai sanotaan etten pidä sitä niin kovin kummoisena hommana.
Hoituu hyvin esim. useammassa erässä. Pesen hiukan, lopetan välillä jos tympäsee ja teen jotakin muuta, palaan asiaan, pesen loput...mun tekeminen on kaikki vähän tuollaista, vaihdan mielen ja tuulen mukaan askaretta ja jotenkin kaikki tulee tehtyä - JOSKUS ja johonkin mennessä.

En määkään mitenkään fanaattisesti tiskaamiseen suhtaudu, mutta minusta on ihan kivakin etenkin talvella liottaa käsiä kuumassa vedessä, nojata päätä astiakaappiin ja ajatella omiani...

Anonyymi kirjoitti...

Lisäänpä vielä että mun tiskausinto loppuisi varmaan lyhyeen, jos olisin suurperheen äiti ja ainoa tiskaaja.

Yhden hengen taloudessa mun ei koskaan tarvi tiskata muuta kuin omia sotkujani, ja ennen muuta mulla on täysi vapaus tiskata tai olla tiskaamatta ihan oman mieleni mukaan.

Vintage living kirjoitti...

Mullakin on välillä sellainen 7 kilon pesukone -kuume ja kieltämättä toisinaan tiskikonekuumekin... meidän pyykkikoneeseen menee 3 kiloa ja tiskikonetta ei ole. Ihania nuo edellisen postauksen kengät.

Tanja kirjoitti...

Naurattaa! Armoton vempainkuume iski minunkin mieheeni. Me ostettiin uusi kamera (digijärkkäri, hii, vihdoin viimein!) ja se sai mun miehen ihan villiksi. Jo kolme objektiivia hankittu viikon sisällä! Minä en ole vielä ehtinyt juurikaan harjoitella, mutta mieheni naamaa en ole juurikaan näkynyt muuten kuin kameran takaa tällä viikolla. Kameran villitsemänä hän sai vihdoin hankittua myös uuden überhienon puhelimen/tietokoneen ja huomenna on kuulemma tulossa uusi kannettava meille. Mä en enää kestä! Meillä on muutenkin ihan liiaksi elektroniikkaa ja tietokoneita! Hulluinta tässä on se, että yleensä mieheni on hyvin harkitsevainen ja varsin järkevä kuluttaja. Myös peliratti vaihteistoineen (mä en suostunut edes katsomaan sitä, siihen kuului kai vaihdekeppikin!) kuuluu vempainvillityksen älyttömimpiin hankintoihin! Ja hän ei ole mikään teinipoika enää. Anna mun kaikki kestää! Mä kuuntelin eilen Pentti Linkolan juttuja tv:stä ja köhin vihjailevasti miehelleni, että hänkin voisi tulla kuuntelemaan. Mutta naks naks kuului vain keittiöstä, kun uuden kameran asetuksiin perehtyi hän. No, valokuvaaminen on kyllä kunnon puuhaa, mutta se ratti!

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi - naisen päivät, ihan oli unohtunut koko asia! Yritän ensi vuonna sitten tulla mukaan ;-) Mukavaa viikonloppua ja terveiset kaikille tutuille!

violet kirjoitti...

Paula E: Pitää munkin kohdalla ottaa huomioon että mulla on aikaa tiskata koska olen kotona. Jos olisin töissä niin ajattelisin ehkä toisin, en tiedä.

Vintage: mä en kyllä edes tiedä paljonko meidän pesukoneeseen menee vaatteita. Joka päivä se kummiskin pyörii. Onneksi ei tarvitse käsin pestä vaatteita. Siinä menis mulla raja. Pesukone on pakko olla.

Tanja: naks naks keittiöstä...nauratti niin vimmatusti. Mulla on digijärkkärikuume myös, mutta nykyinen kamera on suht uusi ja ihan ok, joten...pitäisi nyt vaan unohtaa tuo.

Riitta: terkut menee!

Elina kirjoitti...

Täällä päin kokemusta myös tekniikka-hullaantuneesta miehestä. Kun minä aloin puhumaan uuden kameran hommaamisesta, niin mitäs mies vähän ajan päästä hommasikaan itselleen - uuden digijärkkärin tietenkin! No eipä tarvitse vähään aikaan tuhlata omia pennosiaan kameraan, kun voi rauhassa harjoitella tuolla toisen laitteella. Erikoisalana miehelläni on pelikoneet, joita pitää aina saada uusia. Onneksi niitä vanhojakin välillä poistuu meidän huushollista, ettei kaikki paikat tukkeennu jostain peleistä ja härveleistä!

Satu kirjoitti...

Mulla on autokuume.

Tiskikone meille hankittiin vasta, kun kolmas lapsi oli yhdeksän kuukautta. Ilmoitin huhtikuussa, että lopetan tiskaamisen toukokuun ensimmäinen päivä. Konetta kehutaan joka päivä. "Oi kiitos, tiskari!" Ja sitten painetaan nappia.

Saako veikata, että miehesi ostaa TV:n.

Satu kirjoitti...

Ja nyt vasta luin edelliset kommentit: Eli oli se sitten TV. :)

Merja kirjoitti...

Minä olen peruslaiska tekemään mitään kotitöitä, mies vähän ahkerampi mutta mieluiten vain kokkaisi. Sotkee paljon astioita... meillä astianpesukone on aivan ehdoton. Pyörii melkein joka päivä. Samoin pesukone, kun kaksoset olivat vauvoja, saattoi pyöriä parikin kertaa päivässä. Kuivausrumpukin on ja se on paras ystäväni!

Hyvää matkaa Hollantiin!