keskiviikko 14. tammikuuta 2009

6 satunnaista asiaa minusta


Minut on haastettu monesta blogista kertomaan kuusi satunnaista asiaa itsestäni.

1. Jumitun helposti syömään samaa ruokaa, kuuntelemaan samaa musiikkia, käyttämään samoja vaatteita.

2. Muistan ulkoa kiusallisen paljon iskelmäsanoituksia. Yleensä vielä juuri niitä kiusallisen tyhmiä sanoituksia.

3. Vihaan topattuja rintaliivejä. Itselläni siis. En minä muiden alusvaateasioihin puutu!

4. Kengännumero on 40, ikä on 41, verenpaine on 120/75, silmälasien linssien vahvuus -1,25 (oikea) ja -2,5 (vasen), BMI on 19,5 ja ÄO on testaamatta.

5. Uskon että elän vanhaksi, ellen sitten hyvin vanhaksi. Siitä huolimatta melkein päivittäin päähän livahtaa ajatus: miksi tämän pitää loppua, eihän tässä ehdi mitään!

6. Tykkään kulkea ilman puhelinta ja papereitani. Mies nalkuttaa sen takia. "Mitä jos jotakin sattuu? Kukaan ei tiedä kuka olet, mistä tulet." Nautin puolivalheellisesta vapaudentunteesta ja laukuttomuudesta aina kun se on mahdollista.

En muista ketkä kaikki minut haastoivat enkä itse haasta ketään. Se voisi olla kohta seitsemän: vastarannan kiiski ja sääntöjenrikkoja.

16 kommenttia:

marika kirjoitti...

Luettna tämän tuli hymy :)
Kiitos "hymy aamusta"

Sari kirjoitti...

Kyllähän noilla vahvuuksilla vielä jotakin näkee - sinuun verrattuna olen todella "myope comme une taupe" -5 : ttä hipoo. ( siis likinäköinen kuin maamyyrä, sanotaan Ranskassa ).
Minäkin olen saanut tuon haasteen, ei vaan meinaa aika riittää, hauskojahan ne on.

mursuliina kirjoitti...

:) hassua, että sinulla tulee vapaudentunne ilman papereita ja kännykkää. minulla tulee hätä ja paniikki :D

Sooloilija kirjoitti...

Ihan just sinua on nämä.Tai siis sinusta hyvin kertovat, niistä tulee mielikuva vapaasta sielusta, itsenäisestä ajattelijasta!!

Oi ihailen tuota BMI:täsi, siis alle 20!!

Ja täällä linssien vahvuus molemmissa -6,5 eli Sariakin vahvemmat, siis jos kisata täytyy ;)

Kerrohan vielä kuvan 'lihapullista': ovatko kasvispyöryköitä vai mitä?

Anioni kirjoitti...

Arvaanko oikein että kuvassa on sweet chili -kastiketta (ainakin siltä kovasti näyttää). Mun suosikkia; sillä saa kaiken maistumaan hyvältä ;) no, lähes kaiken.

Mulla on muuten sama BMI, hassua. Prillit puolestaan vahvemmat (niinkuin tuntuu monella muullakin kommentoijalla olevan suuria vahvuuksia...)...

Maurelita kirjoitti...

Eläköön rock'n'roll-asenne !

violet kirjoitti...

Marika: hauska kuulla!
SAri: no näkee jotenkin. Häiritsee kyllä sen verran että esim. kaupassakäyminen ilman laseja tai piilolinssejä on vaikeaa, muttei toki mahdotonta.
Mun miehellä on samanlaiset lukemat kuin sulla. Mulla oli ennen enemmän miinusta mutta se on iän myötä tullut paremmaksi.

Mursuliina: näin me olemme erilaisia...

Sooloilija: Noi pullerot on vasta löytämäni kasvisruoka. Niissä on soijaa, porkkanaa ja rusinoita. Tykkään kovasti ja olen syönyt monena päivänä lounaaksi kun olen yksin.

Anioni: juuri sitä se on.
BMI-kaverini, terve vaan!

Maurelita: sas muuta! Antaa ukkojen horista papereista ja sen sellaisesta. (sanoo se lakikin että henkkarit pitäisi olla mukana aina, mutta kun...)

Miia kirjoitti...

Minäkin hymyilin tämän luettuani.

Minä lähden vain lenkille ilman hävytöntä määrää tavaraa. Siitäköhän se ihana vapaudentunne johtuukin =) Lenkin jälkeen olo on vielä kevyempi ja vapaampi, kun päässä ei ole yhtään turhaa ajatusta.

pikkujutut kirjoitti...

Sinakin..naemma kulkee tama haaste nyt kaikkialla.

Sokeampi olen minakin.Joo, ei topattuja tannekaan. Haluaisin kulkea vapaasti minakin muttei onnistu.

Liivia kirjoitti...

Noi kaikki olis taas voinut olla minusta yhtä hyvin. Paitsi näöstäni en tiedä (tarvisin kyl rillit), iän suhteen kannoilla hiihdetään.

Pelottavaa miettiä jotenkin kuinka vanhaksi elän. Sukarasitteisia sairauksia on kyllä siihen malliin, etten usko että kovin vanhaksi.

Matroskin kirjoitti...

Olet hassu täti!

violet kirjoitti...

Miia: niin, en tiedä...onhan paljon tilanteita joissa mulla on pakko olla tavaraa mukana ja siis laukku. Ja voin kanniskella kauheeta määrääkin kerralla. Mutta jos nyt lähden vaikka tonne kaupungille niin saatan ottaa rahapussin taskuun ja toiseen avaimen ja olen kauhian tyytyväinen.

Pikkujutut: no teillä ei taida onnistua. Hollannissa mua poliisi moitiskeli kerran kun ei ollut mitään henkkaria mukana. Sitten pidin niitä aina jonkun aikaa ja unohtui taas kohta.

Liivia: minustakin se on pelottavaa, vaikka tuntuukin että pitkä ikä voisi olla tulossa. Silti aattelen että kesken loppuu bileet kuitenkin.

Matroskin: hassu voin olla mutta että täti! Hui kauhia!MIeluummin vaikka ämmä.

Epävirallinen mielikuvitusystävä kirjoitti...

Tulee mieleen yksi takavuosien tv-mainos (!),jossa mainostettiin Twiningsin earl greytä. Siinä oli musta kiva musiikki, kevyt melodia, ja nainen lauloi "...C'est jolie, c'est jolie, c'est jolieeeeee..."
Hyvä asenne ja meininki sinulla, niinkuin on jo aiemminkin todettu.

violet kirjoitti...

Epävirallinen: olipa mielleyhtymä! Ei hullumpi kuiteskaan. Ihan mun suosikkiteeni noista mustista.

Vilijonkka kirjoitti...

Minäkin tykkään hieman irroitella eli kulkea ananonyyminä, mutta nyt on pitänyt hieman rajoittaa, täälläkin kun pitää aina olla passi kainalossa. Ja jos sitten kadulta nappaavat on viranomaisilla oikeus pitää 3vrk putkassa ilmoittamatta kellekään. Se olisi hieman turhan eksoottinen kokemus meikäläiselle, mieluummin aloittaisin putkakokeilut vaikkapa Euroopassa. Viiletän kasseita stteen taas kesällä.

Tuo ateria voisi olla minun lounaani. Yksinkertainen on hyvää.

Riikka kirjoitti...

Kiinnostavia asioita olet keksinyt kertoa. Mäkin oon semmonen että jämähdän pitämään samoja vaatteita ja syömään samoja ruokia. Siinä on vaarana että pian ne ruoat ei maistu ollenkaan kun ne kuluttaa loppuun. Paitsi quacamole. Se ei kulu:)