torstai 27. elokuuta 2009

Muille maille




Toast:in kuvasto sai minut taas muille maille. Näin itseni ihanien värien ympäröimänä, näin itseni kivoissa paikoissa. Aloin toivoa olevani (luonnostaan!) punapäinen. Aloin myös mallata itselleni pitkän tauon jälkeen otsatukkaa (olisko se pikku-Myy, miltä se näyttäisi silmälasien kanssa?) ja päätin että mosaiikkitarjotin tehdään tänään.

Pahoittelut Toast:ille etten mitään koskaan ole ostanut. Ideoita ja inspiraatiota sen sijaan olen saanut enemmän kuin yhdestäkään muotilehdestä.

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia. Täällä toinen kauniiden kuvien rakastaja... Sun kirjoitukset on niin hyvää mainosta sille toastille (kävin heti itsekin katsomassa ne sivut kun laitoit linkin), että niiden kannattais lähettää sulle jotakin ihanaa ihan ilmaiseksi. :)Kiva, että sait äitisi kylään. Se on ihanaa, kun saa höpöttää ja tehdä kivoja juttuja yhdessä.

t.minjo

Liivia kirjoitti...

Otin juuri Toastin katalogista kuvan, kun piti kirjoittaa siitä. En kirjoitakaan, vaan puran täällä.
Minä olin pettynyt tuohon, jo koko muutokseen.
Tykkäsin kyllä 36/37 aukeaman huushollista ja ottaisin mielelläni itselleni sivun 73 laukun. Mutta muuten ajattelin, että tämän kuvaston voin taitella huoleti kuoriksi.
Odottelen silti kovasti kotipuolen kuvastoa, ehkä se sitten kolahtaa paremmin.

Minä olen muuten yrittänyt monasti tilata varsinkin aleaikaan, mutta joku taas tässä tietoteknisessä osaamattomuudessani mättää, etten saa tilausta läpi.

Liivia kirjoitti...

Kokomuutokseen siis. Kuvasto kun oli edellisiä puolet isompi.

ruut kirjoitti...

No nyt piti minunkin tilata kuvasto. Kiitos Violet innoituksesta!

_hoya_ kirjoitti...

Mä tilasin toastin muttei se koskaan tullut :-(

Onneksi sä saat tänään tarjottimen valmiiksi! Se saa toimia toastina vähän aikaa :-)

Suklaasydän kirjoitti...

Minulle kolahti Toastin kuvasto eilen postiluukusta. Muutama kiva juttu pisti silmään ensivilkaisulla. Home-kuvasto oli ainakin viime kerralla mielenkiintoisempi. Sitä odotellessa.

aurinko kirjoitti...

minakin olen sinun blogin innoittaman tilannut toastin pari vuotta. jotenkin hassua jos se kolahti sinulle samana paivana laatikkoon kun minulle tanne singaporeen. siella se eilen oli. laatikossa. kuvat kauniita mutta kylla viime katalogi oli kivempi. lisaksi syysvaatteilla en tee yhtaan mitaan.

Heluna kirjoitti...

Minäkin tilasin Toastin kuvaston vaikka en ikänä varmaan mitään tule tilaamaan.Inspikseksi vaan..
Kuvastoa tosin ei ole vielä kotiin kannettu (arvasivat varmaan ettei kauppuja tule) joten kiva että te muut esittelette.
Nimim. Katkeroitunut& Kade Toastiton.
xD

Leena Lumi kirjoitti...

Punatukkaisuudessa on se viehkous, siis jos se on aitoa, että iho näyttää upean kuulaalta ja on ihanat pisamat!

Sain juuri puhelun, että mun ihanuuslangat, pehmeät Teddyt saapuneet...huomenna kaupoille.

Katariina kirjoitti...

Toastista saa paljon inspiraatiota. Säästän aina kuvastot, niitä on kiva selailla myöhemminkin. Mutta se on kumma etteivät ne lähetä niitä automaattisesti. Että aina pitää pyytää uudestaan. Kerran tilasin itselleni pellavapyjaman joululahjaksi, mutta aika kalliiksi tuli lähetyskuluineen. Vaikka onhan pellava ikuista.

marika kirjoitti...

Sinun upeat kuvat veivat taas minut muille maille...
ihanat sävyt... noisa väreissä syksy ei pelottaa yhtään :)

Minä haluan leikata tukkaani taas lyhyeksi... hmmm ... ja seuravana päiväna kadun että tein sen

maare kirjoitti...

Ai ihanaa, onko uusi kuvasto tulossa! On niin monipuolinen, itse kanssa Liivian tavoin hyödynnän itselle sisällyksettömät kuvat taittelemalla just kuoria tai origamijuttuja ja sellasia. pssst...GANTin kuvastoista saa hyviä värejä&paperi on vahvaa, vaatteet ja tekstiilit ja tyyli nyt ovat...niitä joista tykkää joku toisenlainen tyyppi...

Merruli kirjoitti...

Pitääkin laittaa taas kuvasto tilaukseen, kun ei välillä saa edes tilaamalla. Keltaista moleskine-takkia katselin sivuilta kaihoten, mutta hinta pistää järkeä peliin, varsinkin kun väri ei pidemmän päälle ole järkevä.

Ihanaisia lankoja vilahteli kuvissasi.

Rouva Nordman kirjoitti...

Minustakin Toastin kuvastot ovat inspiroivia. Eivät ne edes oikein näytä postimyyntikatalogeilta, vaan enemmänkin valokuvakirjoilta. Minulle ei tuota syksyn kuvastoa ole tullut vielä. Hyvältä näyttää. Mosaiikkilaatatkin näyttävät herkullisilta, ihan kuin karkkeja!

Virkattu lintu kirjoitti...

Ahaa, hyvä tietää että uusi kuvasto on ilmestynyt.

Enpä ole minäkään Toastilta ikinä mitään tilannut. Kiva kun silti ovat anteliaita ja lähettävät noita kuvastoja. Monissa paikoissa paperikuvastoja ei enää julkaista ollenkaan, kuvat ovat pelkästään netissä. Järkevää tietysti ympäristön kannalta.

Punamulta kirjoitti...

Minä jonkinlainen aito punikki kävin juuri tänään leikkauttamassa ja värjäämässä hiukseni. Pohjalla tummaa ja päällä kyllä punaista, mutta tuli aika tummaa. No olkoon se vaikka syksyn ja ruskan merkkinä... Olen tyytyväinen!!!

Ja nyt joudun sitten taas tilaamaan kuvaston, vaikka tuskin sieltä mitään tilaan. Rakastan vaan selailla niitä jos siellä on kivoja kuvia ja mieleisiäni värejä. Gudrun Sjödenin kuvaston tilaan aina myös värien takia... :D
Turhamaisuutta tai unelmaa. Ties mitä...

emäntä kirjoitti...

Voi, jokohan minullekin tänään tuo kuvasto tulisi. Niitä ideoita juuri, haaveita, pieniä irtiottoja arjesta, tilaamisesta ei pelkoa...

Minulla on luonnostaan punainen tukka, nuorempana välillä toivoin, ettei olisi. Olisi ollut musta (!!) tai ruskea tai maantienharmaa, jota sitten värjätä vaikka ja millä. Nykyään olen ihan iloinen omasta sävystä, mutta tämä kasvatan-leikkautan paini ei kai koskaan lopu...

Tuula kirjoitti...

Kauniita kuvia. Minäkin mielessäni mallailen itselleni otsatukkaa. Ensi viikolla pitkästä aikaa pääsen kampaajan tuoliin, joten ehkäpä sellainen tuleekin, kuka tietää... :)

outi kirjoitti...

ah kiitos vinkistä, nyt kaipaan värejä minäkin. syksy tulee, varustaudun jo kunnon väriterapialla, käärin itseni väreihin...