sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Suunnitelma B
Eilen ihastuin kissan kyynärpäihin, arvioin itseni väärin alushousuostoksilla ja söin kulhollisen sitruunatäytteisiä oliiveja. Myös sitruunatäytteistä suklaata, mutta eri aikaan.

Tälle päivälle oli grillaussuunnitelmia, uimahallisuunnitelmia ja muita suurisuuntaisia ajatuksia.
Taivas on synkässä pilvessä, pienempi sanoo ehdottoman ei:n uimiselle ja muutenkin ajattelen sittenkin olla vain suurpiirteinen. Yritän vaikka keksiä jotakin uutta 300 grammasta lankaa, jonka purin eilen puikoilta - toisen kerran.

Suunnitelmalle B on taas käyttöä.

11 kommenttia:

Juliet Jones kirjoitti...

Minullakin oli siivous suunnitelmia mutta ne muuttuivat myssyn-neulonnaksi.. nykyisin tuntuu että en teekkään muuta kuin neulon myssyjä ja ranteenlämmittimiä..

Anonyymi kirjoitti...

Samanlaista purkamista ja uuden aloittamista täälläkin. Soutamista ja huopaamista...

benglia kirjoitti...

Ihmettelin tuossa taannoin, että jotain puuttuu blogilistalta. Sitten muistin, että poikani istui kerran sylissä tietokoneella ja lahjakkasti poisti yhden blogin listalta. Jotain oli selvästi jäänyt uupumaan. En ollut nähnyt postauksiasi aikoihin. Tämä olkoon siis kehu ja kiitos, blogisi ei ole unohdettava!

Celia kirjoitti...

Luin aluksi väärin: suurisunnuntaisia suunnitelmia. Ajattelin, että minulla on välillä just aivan liian suurisunnuntaisia suunnitelmia, että kasaa sunnuntaille liikaa kaikkea.
Suunnitelma B olis kyllä hyvä. Omaani ottaisin mielusti nuo sitruunatäytteiset suklaat, kokin valmistaman aterian ja Erik Satien soittoa.

Oikein lempeää sunnuntaita teille sinne!

Liivia kirjoitti...

Mulla sujuu tämän riikunaneuleen teko ihan pelottavan hyvin; kertaakaan en ole purkanut tai epäröinyt. Lopputulos ei siis voi olla kuin fiasko...

Meillä ei ole kerrassaan mitään suunnitelmaa tälle päivälle. Kun jaksaisin vähän pihalla huhkia, niin se olisi jo paljon se.

Alushousuostoksille täytyisi minunkin, inhottavaa...

violet kirjoitti...

Juliet Jones: kannattaa tehdä sitä minkä parhaiten osaa ja mistä tulee hyvä olo.

Hanna; pienempäni rakastaa purkamista. Hänelle onkin nyt ollut paljon työtä.

Benglia; Sano pojalle ettei saa poistaa tädin blogia enää;-)

Celia; Tämä meni nyt semmoiseksi että mies meni pojan kanssa uimaan (koska lapsi muutti taas mielensä!) ja minä jäin kotiin teeskentelemään siivoamista.

Liivia; Juu, pieleen meni koon takia alkkarikaupat. Niitä kun ei paljon kokeilla niin luotin silmääni. Kas ihmetystä kun koko 42-44 oli sopivin! Luonnollisesti kalleimmat (ja ne, joiden luulin takuuvarmasti olevan oikeaa kokoa) ovat aivan liian pienet...

himalainen kirjoitti...

Mullakin on suunnitelma B tänään. Purkasin villatakkia, väärä väri. Istuin levottomana ulkona, en oikein tiedä miksi niin levoton.
Alan laittaa ruokaa, pastaa. Mukavaa iltapäivää.

marika kirjoitti...

Täällä kans suunitelmia, no oli... mutta yöllä tuli hyökkäys, inhottava kurkukipu ja yskä, höh
Ulkona on ihana aurinkoinen päivä, vaan ei jaksa mennä ulos :(
Tarvisin kans suunitelma B

Linnea kirjoitti...

Suurinpiirtein olemisen taito puuttuu joiltakin. Sääli heitä...
Sitruunatäytteinen sunnuntai, hmm.

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen ahminut kirjoja viikonlopun, tehnyt spagettia ja pastaa ja käynyt lukemassa blogiasi:) Siitä tulee aina hyvälle tuulelle.

T. Desiree

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoinen blogi