sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Koeajolla

Poikien pyörät olivat aivan liian pienet. Aivan naurettavan pienet. Eilen mies sai idean ja lähti Ranskaan ostamaan uudet. Muutama kymmenen euroa säästyi hinnassa, eikä ajomatka ole kuin noin tunti suuntaansa.

Tänään olimme sitten koeajolla läheisessä metsässä, joka on suljettu autoliikenteeltä viikonloppuisin. Aivan loistoidea, mielestäni. Kunnon "keskuspuisto" pitää olla joka kaupungissa. Joku paikka, jossa voi kuvitella olevassa luonnossa.

Riemua kaikista 18:sta vaihteesta!

Äidille riemua kukkivista puista!


...ja suuta makeaksi jäätelö-/vohveliautolla.Lopuksi haluan hehkuttaa:
en ole tehnyt oikeastaan mitään liikuntaan viittaavaa noin vuoteen, ellei nyt erittäin satunnaista uintia ja kävelyä lasketa. Tänään vippasin kuitenkin lenkkitossut jalkaan kun ajattelin että pitää kävellä ripeästi poikien rinnalla. Mutta mitä vielä - minähän hiivatti vieköön hölkkäsin kuin vahingossa kaksi kertaa lammen ympäri! Ja mikä parasta (ja samalla yllätyksellisintä!) se tuntui oikein mukavalta. Palaan asiaan, se on varma.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No hyvä että tuli liikuntaa. Kyllä noissa maisemissa ja noilla keleillä kelpaa ulkoilla.

Lievää katkeruutta on äänessäni. Täällä on tullut koko päivän lunta, ja sitä on jo ihan helekutimmoiset nietokset. Tällä hetkellä sataa lapasenkokoisia hiutaleita.

Ylin puistokuva on tosi houkutteleva! Huokaus.

Ekub kirjoitti...

Puisto näyttää todellakin houkuttelevalta! Minua himottaisi aloittaa jo juoksukausi, mutta pururadat ovat täällä vielä ihan jäässä, joten tyydyn kävelemiseen.

Sooloilija kirjoitti...

Se on se tehokas kuntosaliharjoittelu auttanut!!!!

On teillä keväistä, on. Meillä tulee juuri nyt räntää vaakasuorasti. Laitan kevätkuvia HETI kun vähänkin jossain vihertää!

Voi sitä lapsen riemua kun pääsee pyöräilemään, ja vielä uudella pyörällä!

pikkujutut kirjoitti...

Siitä se lähtee. Puisto on aivan unelma.Hieman nyt olotila vihertää,kun saat tuollaisessa paikassa juoksennella (sanoo hän joka joutuu tien vieressä tallustamaan).
Meillä jatkuu vatsatautiepidemia, joten juoksujen sijaan keskitytään arkiaskareiden tuomaan hyötyliikuntaan,kuten parvekkeen pesuun.Täksi päiväksi luvattu jo +30.

Pupuce kirjoitti...

Mikäs puisto tuo onkaan nimeltään? Miulla on pahoja muistoja Brysselin puistoista ja pyöräilystä. Olin aupairina siellä ja aina lauantaisin oli ihana corvée de samedi: piti mennä perheen kamalien, huonostikasvatettujen kakarien kanssa puistoon moneksi tunniksi vanhempien pois vanhempien tieltä. Kerran mentiin pyörillä ja ne hullut kakarat alkoi alamäessä riitelemään jostain ja törmäilemään toisiinsa!!! Mie kiljuin naama punasena ja yritin saada niitä lopettamaan, mutta eihän ne totellu. Onneks kumpikaan ei kaatunu ja halkassu päätään, koska se ois tietysti ollut miun syy...Sen jälkeen en enää suostunu lähtemään mihinkään pyörällä niitten kanssa. Voilà, sellanen muisot! :)

Mutta ihanalta näyttää toi teijän puisto ja teijän pojat on varmasti rauhallisempia ja paremmin kasvatettuja! :)

Mukavaa viikkoa ja terveisiä Provencesta!

Papi kirjoitti...

Kyllä pyöräily on niin mahtavaa talven jälkeen ja varsinkin uudella menopelillä. Kausi on aloitettu täälläkin vaikka eilen satoi lunta, joka harmittavasti jämähti maahan.

Juoksu on vähän sellaista, että joskus menee paljon helposti, sitten joinakin päivinä tuntuu, että meno on pelkkää ylämäkeä vastatuulessa.