torstai 10. huhtikuuta 2008

Kuntosalilla

Tervetuloa maailman pienimmälle kuntosalille! Meillä liikunnanharrastaminen on tehokasta ja hauskaa. Ei jonoja, ei ruuhkaa. Valitset itse harjoitteluajankohtasi ja laitteet ovat käytössäsi rajattomasti.

Wc ja suihkutilat ovat kuntosalin välittömässä läheisyydessä. Sään salliessa voit siirtyä helposti kuntosalin aurinkoterassille suihkun jälkeen.Kuntoilun lomassa hengität raikasta ilmaa ja ihailet komeita näkymiä. Ajatus lepää siinä missä pulssi nousee! Kiikareita lainataan alakerran info-pisteestä.


Kuntolaitteemme ovat viimeistä huutoa. Stepperissä voit valita oman tasosi mukaan joko "low" tai "high" -vastuksen - vieläpä kaiken siltä väliltä! Käsipainoja on tarjolla kahdet, molemmat 3 kiloa. Pukeutuminen salilla on vapaamuotoista. Oma pyyhe mukaan.


17 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Kiitosta vaan, mutta taidan jättää kuntosalit edelleen väliin, vaikka tämä kyseinen on kyllä kaikista kuulemistani houkuttelevin.

Samanlainen mööpeli näkyy olevan kylppärissä kuin meillä:)

Anioni kirjoitti...

Blogger hävitti tekstini, höh.

Olisin vain kommentoinut, että ei tuollaista salikutsua voi jättää väliin, jossa on noin komea ja puhdas kylppäri, upeat maisemat, kiikarilla ehkä vielä paremmat. Eikä kukaan naura, vaikka villasukissakin siellä urheilisi! :)

Kiitos vaan, muuten en noista paikoista juuri välitäkään.

violet kirjoitti...

Liivia; Tässä mun "kotisalissa" on se hyvä puoli ettei tosiaankaan oo muita. Vielä kun viittis tehdä siellä muutakin kuin ottaa siitä valokuvia.

Anioni: Yläkerran kylppäri onkin puhdas kun se on lähes yksinomaan mun mieheni käytössä;-)
Toi stepperi on aivan hillitön romu, muuten. Ostin sen kerran yhden urheiluliikkeen käytettyjen juttujen markkinoilta kahdella eurolla. Se pitää kauheeta narinaa mutta saa siihen kyllä aika hyvän vastuksen sen haluaa.

melita kirjoitti...

Saat kuntoilun kuulostamaan hauskalta jopa sellaisen korvissa joka ikänsä on harrastanut lähinnä korvienvälikuntoilua - se vitsi taitaakin olla siinä kiikarissa tai sen puutteessa täkäläisissä kuntosaleissa...

Merja kirjoitti...

Hihii. Siellähän hienot puitteet. Kyllä tuo houkuttelee.

Mun kuntosalini on yläkerran olohuoneessa, missä on myös sohva, telkkari, cd-levyt, kirjahyllyjä.. Arvata saattaa että kuntopyörä vetää useimmiten lyhyen korren.

aino kirjoitti...

tietty määrä tietokoneella istumista vaatii tietyn määrän liikkumista, muuten tulee kyttyrä selkään.
mun käsityksen mukaan kuntosalit saavat ihmisen liikkumaan vasta kun sinne tulee muita ihmisisä..?!
hauska posti sinulla taas :)

violet kirjoitti...

Melita: joo, kato nojailen ikkunalautaan ja kurkin kiikareilla ja jalat vaan toimii...

Merja: Käsipainoja ei muuten mahdu käyttämään tuossa kylppärissä, kokeilin juuri. Ei mahdu käsiä nostamaan sivulle ilman että lyö suihkukoppiin, seinään tai kattohirteen tai jonnekin.

Aino: meillä on soutulaitekin jonka ostimme kun esikoinen oli syntynyt. Se oli katolla viime kesänä ja soutelimme aina silloin tällöin> Huomasin vaan että aika moni lähitaloista alkoi seurata sillain huvittunut hymy naamalla...eikä soutelu tuntunut enää yhtä kivalta.
Jotkut puolalaiset rakennusmiehetkin intoutuivat huutelemaan kommentteja, joita en onneksi ymmärtänyt.

tiuku kirjoitti...

Olen ollut elämässäni yden käden sormilla laskettavan määrän kuntosaleilla. Ja niistäkin muutama oli puhtaasti katselu kierroksia. En vain osaa.
Juuri eilen marmatin miehelleni että meidä on välittömästi hankittava jooga matto.(selkä ei kestä lattialla tehtäviä vatsoja ilman alustaa) Niin voisihan sellaisen ommella, en vain viitsisi, ehkä kesäksi sitten rannalle?..
Tanssiminen on minulle hyvä jollei paras liikunta muoto. Eilenkin pyöriteltiin lantiota niin että sisuksissa tuntui.
Mukavia jummpa hetkiä hienoon kuntosaliinne. Onko sali yhtä ahkerassa käytössä myös perheen miesten keskuudessa?

hekku kirjoitti...

Pitäiskö aloittaa uus kiertolaismeemi jossa pitäisi paljastaa missä kukin piiloittelee hankkimiaan kuntoiluvälineitä?
Oma tosi TARPEELLINEN stepperini on makuuhuoneen nurkassa. Se ei ehdi pölyyntyä, sillä 3vee tyttäreni käyttää sitä apuna kiivetessään sänkyymme.

violet kirjoitti...

Tiuku: perheen miesväki käyttää "kuntosalia" vain suihkutilana ja vessana.

Hekku: Tyrsk. Juu, mitä sitä ihmisten autotalleissa/sänkyjen alla/ ovien takana onkaan...kuntovehkeitä!

Korostan että tää mun stepperini on siis säilytyksessä tuolla kylppärin nurkassa ja koska isken jalkani siihen voi sanoa päivittäin, on vähitellen päässä kehittynyt ajatus että siitäpä pitää jotakin kirjoittaa.

Sooloilija kirjoitti...

Kylläpä sait taas lukijan suupielet ylöspäin! Hauska juttu.
Ja kommenteissa mainittiin, että tulee kyttyräselkä jos istuu liikaa koneella: heti tuli suoristettua selkää! Nyt istun selkä ihan suorana, melkein pidätän hengitystäkin siinä samalla.
Ei muuta kuin jatketaan 'kuntoilua'
;-)

Stardust kirjoitti...

Kauniit maisemat sulla siellä! Tämäkin kyttyräselkä suoristeli istuma-asentoaan näitä juttuja lukiessa. Pikku tehotreeni tässä ennen kesää tekisi kyllä terää.. Varo vaan ettei kohta ole tunkua teidän salille!

pikkujutut kirjoitti...

Kyllä noissa maisemissa kelpaisi jotain rehkiäkin.
Opiskeluaikanani kävin kuntosalissa mikä oli raavaille miehille tarkoitettu mutta siellä joutuikin sitten ahertamaan,löysäilijöitä ei sallittu.Mutta siitä onkin aikaa jo vaikka kuinka kauan.

Papi kirjoitti...

Tuollaisia maisemia kyllä katselisi kuntosalista ihan mielellään. Ja onpa teillä hieno puinen allaskaappi.

Tuula kirjoitti...

Teillä on kyllä näkemistäni kuntosaleista parhaat näköalat!
Itse tykkään käydä mahdollisimman pienillä saleilla, vaikka sitten olisivatkin vähän nuhjuisia. Kaikkein kamalin painajaiseni olisi mennä jonnekin in-ihmisten trendisalille *kylmiäväristyksiä* Tällä hetkellä lompakossa on kortti uimahallin pikkuiselle salille, jossa käy lähinnä eläkeläisiä :) Kotona en jostain syystä saa aikaiseksi treenata.

violet kirjoitti...

Sooloilija: lukemalla kunto korkealle!

Stardust: tohon saliin ei mahdu kuin yksi kerrallaan mutta ainahan voi rentoutua odotushuoneessa sen aikaa...

Pikkujutut, Papi, Tuula: ootteks nyt ihan tosissanne noitte näköalojen kanssa..?;-)
Kun piti panna tällain vitsinä että "näköalana" on toisen talon seinä...
Papi; toi allaskaappi on käsittääkseni Ikeasta. Meillä on alakerran kylppärissä samanlaisia kaksi vierekkäin, ja sinne ne sopiikin kun mahtuvat. Tuossa kuvan paikassa se on liian suuri, kun ei meinaa ohi mahtua menemään.

Mirva kirjoitti...

ihana tämä teksti ja kuvat myös:) Meillä on jumppapallo... se on aina siellä minne se heitetään pois edestä pyörimästä. En ole varmaan vuoteen istunut sen päällä, mutta aina vain se on tallella.