torstai 7. elokuuta 2008

Kuvaton tervehdykseni Tampereelta

Väliaikatiedotus, tähän mennessä tapahtunutta:

- tavattu koko perheen voimin ystävä lapsineen ja pelattu Unoa mustalaisnuotilla puhuen
- käyty uimahallissa
- oltu kaksi päivää Särkänniemessä (jossa blogiani lukeva Kaarina teki kuten pitääkin tehdä eli
tarttui hihaan! Oli kiva yllätys!)
- käyty Sara Hildenin museossa loksauttamassa leuka Tiina Heiskan töiden edessä ja ostettu muutama juliste
- tavattu hyvän ruuan äärellä ystävä, joka yöpyi ohikulkumatkallaan Tammerissa ja suihkittu sekalaisia tuoksuja ranteisiin samaisen ystävän kanssa Stockalla
- ratkottu veljesten tappeluita
- paleltu aivan riivatusti
- nähty pyöräilykaista
- syöty maksalaatikkoa
- ihmetelty kaupunkikuvaa

...ja pian mennään ystäväperheen luo lounaalle, viikonloppuna autetaan muutossa toista ystävää, työläiskorttelissakin haluaisin käydä, lankojakin haluaisin ostaa, levyjä, kirjoja, filmejä samoin.
Pientä paniikkia pukkaa ja palelen, mutta muuten ok.

11 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Voi kuinka kiva oli piipahtaa Tampereen tunnelmaan ja oli ilo lukea tota mukavaa listaa, mutta siinä vaiheessa kuin luin sanan maksalaatikko, niin meinasin pillahtaa itkuun. Mutta maltan mieleni, menen jääkaapille.

Mutta kyllä on ikävä Tampereleelle, ei sille mitään voi! ;)

piparminttu kirjoitti...

oli kiva kuulla väliaikatiedotus lomaltanne. olen lukenut blogiasi jo pidempään, mutta taitaaa olla ensimmäinen kommenttini muuten kuin anonyyminä. semmoista olisin kysynyt, että häiritseekö, kun lisäsin sinut blogini seurattavien listalle?

Liivia kirjoitti...

Haa tekstiä!

Vai mykisti Heiska sinutkin.
En tajua miten hän tekee sen utuisen jäljen. Miten kukaan voi maalata tuolilla lytyssä olevan vaatteen, niin että se näyttää siltä, ja siltä että olisi kuin valokuva, olematta silti yhtään valokuva.
En osaa edes selittää, mutta olisin oikein mieluusti ottanut sen kolmiosaisen poplari-sarjan omakseni.

Hyvä että siellä rulaa, eikä ehdi tylsäksi käymään. Onneksi sattui olemaan teatterikesäkin, katukuva on tavallista värikkäämpi (en ole kyllä käynyt katsastamassa).

Onko tänään se bunjab-kebab-päivä?

Anioni kirjoitti...

Kiitos terkuista, samalla suunnalla palellaan :)

Sooloilija kirjoitti...

Mukava kuulla sinusta..Kaikenlaista kivaa siis on tapahtunut. Ja palelu, se on yleistä, myös täällä Oulun korkeudella.

celia kirjoitti...

Suomessa on tosiaankin kamalan kylmä varsinkin öisin. Olenkin nukkunut sukat jalassa monena yönä. Ilmat voisivat ihan oikeasti lämmetä.

Mukavaa loman loppua. :)

violet kirjoitti...

Itkupilli: "itkupilli pillahti itkuun maksalaatikon takia" (tämmönen Iltalehden otsikko:-))

Piparminttu: ei haittaa, ei yhtään!

Liivia: sa muuta mitä siis tulee Heiskan töihin. Mietin että jos kovasti alkais treenaan niin jokohan sitä vois viisikymppisenä osata jotakin...? Ehkä kaikki ei opi koskaan, mutta hänen siveltimensä jälki on lumoavaa.
Kebab on syömättä ja miten musta nyt tuntuu että on aika hankkia uusia traditioita Suomen-lomiinsa....

Anioni: tänään en palellut, onneksi!

Sooloilija: ai sielläkin hytisee...

Celia: sukat käytössä, juuh.

tiuku kirjoitti...

Voi miten mainiota kuulla sinusta näin loma-aikaan.
Varmasti ehditte vaikka mitä, toisaalta toisinaan parhaat lomat ovat niitä joilla ei ulkona ehdi juuri mitään. Siis silleen että seura on niin hyvää.Hö vähän tyhmä lause, mutta ipanat pyörivät kintuissa eikä ajatus kulje.

Viitaten Heiskaan, joillain se on se jokin juttu niin ihmeen hyvin hanskassa.Sitä vain ihmettelee, miten joku osaa. Paljon on tietty harjoittelun ja tekniikan tulosta, kävisikö kuitenkaan kaikilta vaikka kuinka treenaisi. Sinussa voisi olla hyvin ainesta. Kannatan treeniä,ehkä jo ennen sitä 50 luontuu ihmeet.

Poikkeavasti kommentoin säätä sillä että tänän oli tosi lämmin. Hiki pinnassa puskin menemään. Oliko tuskan hiekeä en tiedä, oli tosi uuvuttava päivä nimittäin.
Kuiteskin mukavia lomapäiviä, muuttoja sun muita!

anne-mari kirjoitti...

Pida hauskaa! Kateellisena taalla luen reissustasi. Minun Tampereen reissuni jai tana(kin) vuonna tekematta. (huokaus)Kotikaupunki on aina kotikaupunki. Sinne on valilla kauhea ikava.

heidi kirjoitti...

Olen koko kesän yrittänyt mennä katsomaan sen näyttelyn, mutta seuralaiset ovat pettäneet. Pitää kai mennä yksin. Mutta mukavaa kuulla, että se on käynnin arvoinen!

Elisa kirjoitti...

Kiva kuulla lomastanne. Hyvältä kuullostaa, jatkakaa samaan tyyliin. Mekin täällä lomaillaan ja palellaan, pöh, ilmoista viis. Joko olette vetäneet nassuun maksalaatikkoa ? =)