sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Hissukseen


Viikonloppu ollaan oltu hissukseen. Olen istunut paljon tuolissani ja tehnyt itselleni hirmu lämpimät rannevehkeet. Esikuvana oli pojan saaman postikortin villasukan värinen kissa.
Iloitsen siitä että tajusin vihdoin miten voin kutoa neljällä puikolla koko ajan oikeaa.
Ehkä se on muille ollut aina itsestään selvää.

Eilen pidimme "virallisen ilmapallojen pamautteluillan". Istuimme puhki kaikki pojan synttäreillä koristeena olleet pallot ja korvasimme ne jouluvaloilla. Ruokahuone on nyt kaunis. Se on meidän pimein huoneemme ja se tarvitseekin valoa.

Pojat pyytävät koko ajan että kantaisimme joulukuusen sisälle. Olimme ajatelleet sitä hiukan myöhemmin, mutta saa nähdä miten pian hellymme. Luultavasti aika pian. En ole kovin hyvä vastustamaan asioita jotka tuottavat toisille iloa.

8 kommenttia:

pikkujutut kirjoitti...

Teillakin...Meillakin on noita pamautteluiltoja synntareiden jalkeen.

Mina aloin myos tekemaan ranteen lammittimia luullen tekevani oikeaa.Metsaan meni! Mutta nayttavat hyvilta nain joten teen loppuun tavallani ja mietin samalla miten se oikea sitten menikaan..voi olla etten keksi edes ratkaisua mutta tunne siita etta se on vain pienesta kiinni raksuttaa takaraivossa..

Katilein kirjoitti...

Hieno kuva, tuo jossa on postikortti ja neuletyö.
Meillä tuo kuusijuttu on ratkaistu hieman erikoisella tavalla: tyttö saa omaan huoneeseensa (yllättävän aidon näköisen) muovikuusen, jonka hän saa koristella juuri niin kuin haluaa.
Isompi (oikea) kuusi tuodaan kotiin aatonaattona ja sen koristelen oman mieleni mukaan. Tänä vuonna joulu tulee olemaan violetti. Tämä on toiminut hyvin ja molemmat perheen naiset ovat tyytyväisiä.

Anonyymi kirjoitti...

kuinka sitä sitten kudotaan? mmmm. ihanat lämmittimet :)

Liivia kirjoitti...

Musta, harmaa ja vaaleanharmaa nyt iskee kummasti.
Pakko ihmetellä, että tapahtuuko ainaoikein neljällä puikolla niin, että laitetaan nurja väliin?

violet kirjoitti...

Pikkujutut: kovin pienestä se olikin kiinni. Joka toinen kerros oikein, joka toinen nurin. Silloin tulee neule joka on molemmilta puolilta nurjaa. Kahdella puikolla tehdenhän pitää tehdä aina oikein jotta tulos on sama.

Katilein: pojat pyytävät itselleen myös pikkukuusta. Siihen emme suostu, koska huone on muutenkin join joku rojupaja. Ei taisi edes sekaan mahtua.

Anonyymille vastaus ekassa kommentissa.

Liivia: niin iskee juu. Ja joo, noin se tapahtuu. Kokeilemalla tajusin.

kramox kirjoitti...

ei se oo muillekaan ollut itsestään selvää :)

tiuku kirjoitti...

kaiku vastaa HUh huuu!
Täällä ollaan...
ihanasti olet jälleen kirjoitellut ajatuksiasi. Sinua ja juttujasi on aina ilo lukea.
Niin ja hevosnaiset heistä minäkin pidän.

Niina kirjoitti...

Tänään kun kävelin vauvan kanssa päivittäisen lenkkimme huomasin erään talon ikkunan takana joulukuusen! Siispä on joillain kuusi sisällä jo täällä Suomessakin! Tuntui jotenkin niin hassulta, kun samalla satoi vettä, ja kaikki lumikin on sulanut jo pois. Ja minähän en koskaan kurki edes vahingossa kenenkään ikkunoista sisään ... ;P