tiistai 16. joulukuuta 2008

AutiudessaTämä on lukuvinkki. Kyllä, ehdottomasti.
Yazmine Rezan kirja Autiudessa on sellainen kirja, että minun tekisi alleviivata sen hienoja lauseita koko ajan. Nautin lukemastani mutten osaa kirjoittaa siitä oikein mitään.
Tässä on aika hyvä selvitys siitä mitä en nyt osaa sanoa.

8 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Tuhannet kiitokset lukuvinkistä! Luulenpa, että hankin tuon itselleni jouluni iloksi. Onnen määrittely on minullakin ollut keskeisenä viime aikaisissa jahkailuissani. En ole jaksanut edes lukea. Ajatellut vain omiani. Mutta kun liika keskittyy omiin ajatuksiinsa, alkaa olo muuttua tunkkaiseksi. Juuri sanoinkin äskettäin, että pitäisi saada joku kirja nyt. Ja suosituksesi vaikuttaa nyt juuri tähän hetkeen sopivalta. Kiitän.

violet kirjoitti...

Voi olisin aivan tavattoman iloinen jos tykkäisit tuosta!
Löysin tuon lokakuussa Treelta kahdella eurolla oliko se nyt Kilokirjasta. Kirja on jo muutaman vuoden vanha. Tiedoksi kun lähdet sitä etsimään.

Epävirallinen mielikuvitusystävä kirjoitti...

Hm, hyvältä vaikuttaa. Ajankohtainen teema minulle tämä miehisyys ja mitä se oikein on. Kiinnostaa.
Tosin mies lukee just Rezan Sarastusta (Sarkozysta), eikä ole mitenkään ylistänyt tekstiä, mutta toisaalta onkin ehkä arkisemman proosan ystävä.

Tanja kirjoitti...

Kiva, kun informoit! Tuon luokan hintakin sopisi budjettiini kuin sialle ottatukka.

violet kirjoitti...

Epävirallinen: Sarastus kiinnostaa minua kovasti monestakin syystä. Kirja on ollut Ranskassa oikea puheenaihe, ja onhan mielenkiintoista mitä vasemmistolainen näytelmäkirjailija kirjoittaa oikeistolaisesta presidentistä. Sarkozy on tietysti Ranskan tv;ssä ja lehdistössä niin paljon enemmän esillä kuin Suomessa, että senkin puolesta tilanne on hiukan eri..kirja voisi kiinnostaa miestäsi toisissa olosuhteissa enemmän.

Tanja; toivottavasti löydät jonkun alepöntön jossa tuo olisi.
Kirja on muuten ulkoasultaankin kaunis. Ihanan muotoinen.

Liivia kirjoitti...

En ole ikinä tuollaisesta kirjasta kuullutkaan, ja jo ensi vilkaisulla olen vakuuttunut, että se pitää saada ja että tulen siitä tykkäämään.
Kiitos siis.

violet kirjoitti...

Liivia: toivottavasti vielä löytäisit siitä Stockaa vastapäätä..onko se nyt sitten Kilokirja..raput alakertaan ja siellä oli vielä siis lokakuun lopussa kahdella eurolla iso pino.

Sarami kirjoitti...

Brysselissä Le Public -teatterissa menee juuri nyt Rezan kirjoittama näytelmä Le dieu du carnage. Suosittelen, taitavasti kirjoitettu ja eritoten näytelty! Lippuja voi olla hankala enää saada, tammikuulle oli laitettu kyllä pari lisäesitystä.