keskiviikko 19. elokuuta 2009

Väärässä paikassa oikeaan aikaan


Päivät ovat kuumia ja huomisesta ennustetaan kesän kuuminta päivää. Elokuu on rakkain minulle. Siksikin, ettei se petä juuri koskaan vaan tekee juuri näin: painaa täysillä loppuun asti.

Pyörittelen mosaiikkipaloja sormissani erilaisia väriyhdistelmiä kokeillen. Mistä sen tietää jos joskus vaikka on sellainen paikka missä voi panna värikkäitä neliöitä kaikkialle niin paljon kuin sielu sietää! Sitä ennen voi harjoitella päällystämällä vanhan tarjottimen.

Eilen huomasin että Toast on pannut uutta sivuilleen. Hienoja väriyhdistelmiä sielläkin. Ja niin kauniita naisia. Tämmöinen ihana pieni filmikin siellä on. Se tosin oikein alleviivaa että olen väärässä paikassa juuri nyt.

8 kommenttia:

_hoya_ kirjoitti...

Muistathan näyttää tarjottimesi uuden ilmeen?

Liivia kirjoitti...

Lapset tekivät ennen koulussa mosaiikkitöitä, minusta niistä tuli aina hienoja.
En tiedä miten ne kiinnitetään. Liimallako vai pitääkö olla joku mömmö?

Laitoinkin viime viikolla uuden toast-kuvaston tilaukseen. En halua katsella sivuilta kuvia ennen kuvastoa, vaikka sormet syyhyääkin sinne...

Täällä elokuu kyllä pettää. Monta kylmää päivää taas ollut, taitavat nyt sentään luvata vähän lämpimämpää. Mutta esim. uimarannat tuntuu kaukaisilta jutuilta jo. Ja luonto kuihtuu silmissä, kesäkukat eivät enää jaksa, koivut jo vahvasti kellertämässä. Kaikki jo jotenkin väsynyttä.

Anonyymi kirjoitti...

Olen odottanut vielä yhtä intiaanikesäviikonloppua, mutta pliisuilta näyttää kelit.

Hyvä kun muistutit Toastista, pitääpä tilata ihasteltavaksi. Ihan uusi juttu mulle, näistä blogeista opin, enkä siksi ole oikein aikataulussa:) Aiempi kuvasto on moneen kertaan selattu.

pikkujutut kirjoitti...

Hieman isommilla laatoilla ollaan leikitelty täällä mutta mukavaa puuhaa on, varsinkin nyt kun päätökset on tehty.

Meitä odottaa lämpimät ilmat edelleen kunhan nämä viileät säät jätämme taakse. On hieman surrealistista siirtyä kesästä syksyn kautta takaisin kesään.Voi olla että mieli jää roikkumaan jonnekin välille.

Merja kirjoitti...

Olemme monta kertaa miehen kanssa aikoneet mennä mosaiikkikurssille, muttemme ole ehtineet vielä.. Joku oma pieni mosaiikkipöytä olisi ihana tehdä.

Täälläkin lämmintä vielä. Tänään marssimme esikoisen koululle katsomaan luokkalistoja, ketä tulee kavereiksi ja ennen kaikkea opettajaksi..

Brita kirjoitti...

Vähän pinnistelin miettiessäni, mitä värikkäässä kuvassa on. Tarkoituksella en lukenut heti tekstiäsi. En keksinyt. Kyllä sinulla on värisilmää. Saat kauniin tarjottimen ja käytännöllisenkin, kun kestää kuumat kupit ym.

violet kirjoitti...

Hoya; juu! Sitten kun.

Liivia; niin muistelen että tehtiin joo. Ja aina onnistui.
En ole varma olenko oikeilla jäljillä mutta aion kiinnittää nuo liimalla jättäen tyhjät välit, saumat, ja sitten täytän ne "laastilla". Mikähän olisi oikea nimitys.
Ellet halua katsoa Toast kuvia niin katso, pliis, filmi. Se on kesävaatteista eli "vanha". Siinä on ihana tunnelma.

Hanna: Inkkarit saattavat tosin vielä tulla!
Toastia olen vain ihaillut mutten ikinä ole vielä tilannut. Jotenkin ne kuvastot ovat niin ihania että ne tuntuvat riittävän.

Pikkujutut; Laatat siis teillä oikeilla sijoillaan, hyvä!
Surrealistista hyvinkin tuo mitä kuvailet. Oho. Koita saada mieli mukaan.

Merja; nii-i, pöytä olisi ihana.
Tai oikeastaan aika monikin juttu.

Ai niin. Kohta mekin kuulemme millaiset ovat uudet opettajat...

Brita; kiitos. Minustakin nuo värit passaavat yhteen. Sain kahmaista miehen siskon luona yhteen muovikassiin ja otin hänen suurista varastoistaaan aivan umpimähkässä. Hassuinta on että määrä riittäisi juuri tarjottimeen. 6 palaa jääyli.
Sen on oltava merkki. Tarjotin on tehtävä.

Linnea kirjoitti...

Tein kesällä mosaiikkitarjottimen vanhojen lautasten palasista. Hupaa puuhaa!