tiistai 6. lokakuuta 2009

Perun sanani


Tauti jatkaa voittokulkuaan kropassani ja kylmänväreet juoksevat maratonia selkärankaa pitkin.
Mutta ei haittaa (kuopukseni lempilause!) koska kuulin tänään hienon biisin! Kylläpä kulkee, en voi muuta sanoa. Perun kaikki sanani mitä tulee laulaviin näyttelijättäriin. Ei saisi olla ennakkoluuloinen tai voi saada nenälleen kuten minä tänään. Pitääkö tässä koko levy hommata?

(Kuva saa toimia jonakin ihmeen tiistaipotrettina. On samalla realistinen nappaus tästä meidän interiööristä!)

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska sattuma, sillä olen kuunnellut itsekin levyä spotifystä pari päivää. Ja tykkään, mukavan menevää!! Olin aika skeptinen kun kuulin kehuja tästä levystä, ajattelin että pyh Scarlet, mutta tässä sitä ollaan. Kyllä kannatti vähän irrottaa ennakkoluuloistaan. ;)

Parane pian!

Anna

Anonyymi kirjoitti...

... Ja yksi suositus, hehkutan tätä aina kaikille: Jos et ole kuullut Ane Brunia, niin kuuntele! Etenkin Changing of the seasons -levy on hieno sanoineen, tunnelmoineen kaikkineen. :) Tämän hetken ehdoton suosikki!

Anna

Sooloilija kirjoitti...

No olipas yllätys Scarlettilta! Positiivinen sellainen. Perun sanani myös. Kulkee kuin hirvi, tosi kiva biisi. Sopii kirkkaaseen päivään, vaikkapa siivoukseen, mutta muuhunkin puuhailuun.

Liivia kirjoitti...

Jaaha, pitäiskö munkin vihdoin toi Scarlett hyväksyä.
Hyvä oli biisi ja koko meininki!

Mulla ei ole mitään laulavia näyttelijöitä tai malleja jne. vastaan. Jos on monilahjakas niin on, tai sitten vaan floppaa.

Toi Ane Bruni oli muuten kiinnostava. Vähän sitä jossain kuulin.

Anonyymi kirjoitti...

Pete Yorn & Scarlett Johansson= mahtavuutta! Ane Brunia voin myös suositella. Sekä edellisiä että jälkimmäistä olen kuunnellut paljon viime päivinä!

Jonna kirjoitti...

Tuo kappale oli ainakin ihan kiva. Kuuntelin joskus jonkun biisin siltä Scarletin edelliseltä levyltä enkä tykännyt yhtään... Parannusta siis siihen ainakin :) Pitää tutustua tarkemmin.

aurinko ja kuu kirjoitti...

Hmh...paranemisia sinne...

--KATA-- kirjoitti...

Mä olin jotenkin alusta asti pettynyt tuohon levyyn.

Paranemista!

Merja kirjoitti...

Scarlettin äänessä on kyllä persoonaa mutta tässä biisissä jotenkin häiritsee se että hänen 'oikeaa' ääntänsä ei kaiulta? (tai mikälie käsittely) kuule. En tiedä sitten johtuuko tuo youtubesta vai onko oikeastikin noin.. mutta kertosäe jossa laulaa myös mies on ns. rehellisempää laulantaa ja siinä taas Scarlettin ääni ei juuri kuulu.

violet kirjoitti...

Anna; ai jaa, sinäkin olet kuunnellut. Tai onhan aika moni varmaan! Niin no mulla oli sellainen ennakkoluulo kans mutta pidän kyllä tästä kovasti.
Ane Brunin ääni hämmästyttää kovasti. Minusta sitten vielä enemmän jos näkee hänet.
En ihan kauheasti tykkää kuitenkaan vaikka myönnän että komea on ääni.

Sooloilija; eikö ookkin!
Tuommoseen sopii juuri.

Liivia; ei mullakaan mitään noita em. vastaan ole, mutta myönnän että toisinaan suuria ennakkoluuloja. JOhtuu varmaan jostakin Armi Aavikosta;-)

Hanna; Ane tuntuu olevan monen suosikki. Minä en ihan vielä liity kuoroon.


Jonna; ai jaa, muitakin levyjä on? Ehkä on parempi etten niistä sitten edes tiedä. Tästä tykkään ja se riittää mulle.

Aurinko ja kuu; kuumetta ei enää ole mutta helekatin nenä....

kata; Kyllä se oliskin maailman ihme jos kaikki hurrais että onpa hieno. Ei mustakaan varmaan mitään S.J fania tule mutta ilahduin oikeastaan eniten siitä ettei hänen äänensä ollutkaan semmonen nössö ja söpö kuin luulin.

Merja; just toi käsittely on musta aivan super tässä kappaleessa! Mulle tulee mieleen joku vanha biisi tai sellaisen tunnelma.
Kuuntele youtubessa muita kappaleita tuolta levyltä. Siellä on sellaistakin joissa ei tuollaisia tehokeinoja ole.

Linnea kirjoitti...

Osaako S. Johansson laulaakin. Pitääpä kuunnella tuo linkki.

Vihreää teetä, munkkitippoja, sohvalle huopa niskaan ja hömppäelokuva telkkariin. Tauti lähtee tai ainakin sairastaminen on siedettävämpää.
Voimia!

violet kirjoitti...

linnea; ainakin hänen laulustaan välittyi mulle hyvää mieltä!
Kuule, just eilen yritin tuota hömppäsosastoa illalla ja miten kävi: nukahdin 20.50 tai kuulemma ainakin ennen yhdeksää, ensimmäisenä koko perheestä siihen saamarin sohvalle...ja kömmin siitä yöllä ylös.

Tanja kirjoitti...

Minäkin tykkään tuosta ihan mahdottomasti!

Liivia kirjoitti...

Tykkään myös noista teidän tuoleista. Aika käheet!

violet kirjoitti...

Tanja; eikö olekin hyvä! Mulla jammailee heti aamusta asti tänäänkin tuon ansiosta.

Liivia; noi tuolit on Senegalista. Ostettu silloin kun miehen perhe asui siellä. Ne on valtavan painavat, kahdesta puuosasta tehty niin että palat saa irti toisistaan.
Niissä on uskomattoman hyvä istua, mutta nyt ne valitettavasti ovat tilassa (eteinen) missä ei tule istuttua ikinä. Eivät mahdu vaan muualle tällä hetkellä...

Päivi kirjoitti...

Kiva omakuva, kaunis :)

Pikaista paranemista, niin sinun kuin omallekin flunssalleni!