tiistai 6. lokakuuta 2009

Anyone out there?
Sunnuntaina (ennen kuin painuin peiton alle potemaan Nuhaa&Kuumetta) kävimme paikassa missä tunsin olevani pyrstötähteä odottava Muumipeikko. Ihailin koneita ja laitteita (sillä ne ovat toisinaan kovin kauniita!), hienoja lattioita ja sellaista. Pojat alkoivat taas haaveilla astronautin urasta, mies testasi tähtitietouttaan ja sain nimensä tietäjien listan ensimmäiseksi!

13 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Blogissasi on usein kuvia upeista lattioista, mosaiikkia ja muuta. Aina ei näköjään lintuperspektiivi (tai tähtitaivas?)ole se antoisin tai ainakaan se ainoa "oikea".

Anonyymi kirjoitti...

missä tuollaista saa kokea??? Meillä "fdewinne" on kovasti puheenaiheena, joten tuollainen "matkakohde" saattaisi kiinnostaa kovastikin.

t.minjo

Liivia kirjoitti...

Ihan ensimmäiseksi ajattelin, että onko tämä joku lääkärilaite, johon olet joutunut. Mutta huh.

Lattia on minustakin ihana. Kuten nuo tuommoiset aina.

Vilijonkka kirjoitti...

Tuossa iässä on niin ihanaa kun lasten ammattiunelmat vaihtuvat pienenkin instpiraation vuoksi. Meillä tällä viikolla (tulevaisuudessa): cowboy, ballerina ja sushiravintolanperustaja.

Paljon hienoa metallia kuvissa. Ihmeellistä tekniikkaa.

MaaMaa kirjoitti...

Avaruus on mielenkiintoinen, vaikka mua jotenkin ahdistaa ajatus, että se on "ääretön". Miten mikään voi olla ääretön. Ja miten mikään ääretön voi olla täynnä "tyhjää". Mulle tyhjyys on esim. tyhjä huone tai tyhjä lasi; ja niissä on seinät/reunat. Mihin avaruus loppuu? Mitä on sen takana?
APUA!

Tähtitaivasta ja planeettoja haluaisin bongailla minäkin, sen enempää ajattelematta :)

Merruli kirjoitti...

Tuollaiseen kaukoputkeen haluaisin päästä kurkkaamaan. Opiskeluaikana vietin monta iltaa tähtiä ja kuuta kiikaroiden, tähtitaivasta opetellen - taisi olla humanistin tarve laittaa itsensä oikeaan mittakaavaan. Yritin lukea ajan lyhyttä historiaa, mutta siinä kohdin oli todettava, että tyydyn vain ihasteluun, ymmärtämisen sijaan.

Marja kirjoitti...

Tuollaiseksi juuri olen aina Yksinäisten vuorten tähtitornin ajatellut, ja taitaa siitä muumikirjoissa olla kuviakin, nyt kun muistelen.

Toivottavasti Nuha&Kuume ovat jo vaihtaneet maisemaa!

niina kirjoitti...

Aivan mahtavan upeat kuvat! Ja tuo lattia..sitä minäkin varmaan olisin kuvannut,niin kaunis.
Avaruutta en voi oikein ajatella,menee pää sekaisin kun yritän ymmärtää sitä..tai maailmakaikkeutta yleensä. Siitä ajatukset siirtyvät heti maailmanloppuun. En tiedä miksi..kaikki "avaruuselokuvatkin" saavat aina mielikuvituksen laukkaamaan eivätkä kyllä yhtään hyvällä tavalla. Nautin siis vain kuvistasi,en mieti mitään:)

Meillä on täällä vain Nuha,mutta varmaan se Kuume tulee kohta perässä. Sitä odotellessa..

Olina kirjoitti...

Tähtitorni! Todelakin aivan kuten muumeissa! Olisipa mahtavaa joskus kurkistaa tuollaiseen ja nähdä pitkälle pitkälle pitkälle!

Pikaista paranemista!

Margarita kirjoitti...

Miten jännittävä paikka! Muistatko Pariisin ajoiltasi, lötytyykö Pariisista/ sen liepeiltä tähtitornia, jossa voisi käydä sisällä? Meidän pieni mies on rakastunut tähtitorneihin...

Anonyymi kirjoitti...

Mikä miljöö!

Parantumista sinulle!

T. selkäkipuinen Desiree

violet kirjoitti...

Anne; ei suinkaan ole!

Minjo; nää oli täällä meidän lähellä kun on sellainen tutkimuskeskus...siellä on kaikenlaista...avaruustutkimusta, meteorologiaa ja muuta...en edes kaikkea tiedä. Sillä on kerran vuodessa avoimien ovien päivä, muuten ei käsittääkseni sinne pääse (?).

Lliivia; no huh, ei onneksi sellaista!

Vilijonkka; tekniikka on minusta joskus ihan häikäisevän kaunista. En halua suhtautua siihen sillain "naismaisesti" että hui kauheeta, koneita, mä en sit ymmärrä yyyyyhtään mitään niistä!;-)

Maamaa; samoja ajatellut ja samoja tunteita kokenut...

Merruli; sama kirja jäi kesken vaikka olikin kiinnostava!

Marja; minulle tuli ihan heti ne muumikirjat mieleen, ei voi mitään.

Niina; on taito osata "vain katsoa".

Olina; en saanut kurkistaa mutta silti tuli Hyvin Tärkeä Olo tuolla!

Margarita; voi, en tiedä...löytyiskö netin avulla...obvervatoire vaan googleen!

Desiree; ai sulla selkäkipu..mulla se on ihan vakiokamaksi muuttunut.
Taas muistan että SILLEKIN pitäis tehdä jotakin.

minja kirjoitti...

Voi!! Poikani rrrrakastaisi tuota paikkaa!!