keskiviikko 10. lokakuuta 2007

KutsuKahdeksanvuotias poikani sai maanantaina pienen, vihreän kirjekuoren koulussa. Siellä oli kutsu Sarah -nimisen tytön luokse leikkimään tänään, keskiviikkona. Sarah oli itse jaksanut kirjoittaa "Monsieur, Madame" ja äiti oli kirjoittanut loput. Tiedusteltiin olisiko poikani vierailu mahdollista. Ja onhan se. Soitettiin ja sovittiin että vien hänet tänään klo 15.00 ja isänsä hakee klo 18.30.

Onko nämä nyt ekat treffit?

Muokattu klo 17.30: Vein pojan kylään kolmeksi. Portilla tyttö sanoi että toivottavasti pikkuvelikin saa jäädä kylään, sillä muuten hänen pikkusiskonsa on kimpussa koko ajan kun "sillä ei ole seuraa". Tästähän ei oltu puhuttu, joten arvelutti hiukan mitä perheen kotonaoleva aikuinen sanoo. Tyttö pyysi meidät kuitenkin kaikki sisään ja sanoi puhuvansa isälleen. Pian tuli alakertaan coolein koskaan näkemäni koti-isä sortseissa, aamutossuissa, päällä virttynyt t-paita, kaulassa kaulaliina ja käsivarrella vauva, jolla oli paljas peppu. Isä sanoi että anti mennä vaan, hän selviää mistä vaan, myös viidestä lapsesta kotonaan.

Uskoin sen ihan heti ja lähdin viettämään ansaitsematonta ja yllätyksellistä vapaata iltapäivää.

4 kommenttia:

Jertta kirjoitti...

Ihanilta treffeiltä ainakin kuullostaa!!! toivottavasti pojilla oli molemmilla hauska iltapäivâ sisarusten seurassa ja âidillä rentouttava iltapäivâ!!! Tâllaisia nâmâ nykynaiset ovat, vievät eivätkâ vikise! Hyvâ teidânkin poikien heti vaan tottua itsetunnon omaaviin naisenalkuihin ;-)!

Maare kirjoitti...

ELÄKÖÖN coolit koti-iskät!

Anonyymi kirjoitti...

..Myös minä voin iloisena todeta kertoa,että elinpiiriini (äiti ja kaksi alle kouluikäistä poikaa)kuuluu tälläinen cool koti-isä joka aina aikajoin kyselee voisiko lapseni tulla heidän poikansa kanssa leikkimään.Kuten arvata saattaa,ei kovin kauan kulu ,kun olemme jo matkalla heille.Ja sama sujuu myös toisinpäinkin,he vierailevat meillä.Oisko ihanampaa?:)Olen myös muistanut kertoa heille,että mukavaa ,kun olette olemassa..

tiuku kirjoitti...

Ihanat coolit koti-isit!! ja tietysti myös äidit!