torstai 16. huhtikuuta 2009

Ylösalaisin


Jude Law jää kotiin kun me lähdemme päiväksi huvipuistoon. Minä pidän laitteista jotka menevät kovaa ja vaarallisesti mutta jotka eivät vatkaa paikallaan samaa liikettä. Vuoristorata oui, kaikki merirosvolaivat ja lentävät matot non non. Voin olla ylösalaisin tai ajaa silmukoista mutta sen pitää olla ohi nopeasti.

(Tai katsotaan sitten kun olemme palanneet).

16 kommenttia:

Punamulta kirjoitti...

Jee!!! Kuulostaa mukavalta! Kerrothan sitten päivästä enemmän myöhemmin. Toivottavasti teillä on oikein hieno ja mukava päivä!

Minun pääni ei oikein enää kestä mitään silmukoita tai vatkausta (ei ole kestänyt enää ainakaan kymmeneen vuoteen), mutta mielelläni olen mukana silti, ihan vaikka vaan maan kamaralla katselemassa muiden nautintoa (tai kauhua...).

Täällä ei vielä tee mieli huvipuistoon. On aivan liian kylmää siihen, vaikkakin sentään vihdoin aurinko paistaa.

katriina kirjoitti...

No jaa, minä jäisin mieluummin kyllä Jude Law'n kanssa kotiin:)

Solveig kirjoitti...

Hauskaa matkaa! Mikä ihme siinä on,että samassa paikassa myydään hattaraa ja vatkataan sitten ihmisparkaa ympäri ja edestakaisin?

Vilijonkka kirjoitti...

Täällä myös yksi tyytyväinen sivustakatsoja! Mainio kuva. Sitä sai ihan oikein tutkia, että mites päin sitä on kameraa heilutettu.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, hattaraa, popcornia, jäätelöä, hodareita ja sitten härveleihin, ympäriylösalasympäri ja yök!

Ei sovi mulle. No, olenkin jo varmaan yli-ikäinen noihin laitteisiin, vaikka niihin taitaa olla vaan alaikäraja, no anyway! En ole koskaan ihmeemmin välittänyt mistään pyörityksistä ja olen korkean paikan -kammoinen, joten sekin vielä!

Mutta ihmettelen vaan kuinka toisten päät kestää tommosta pyöritystä. Olin n. 6-v. kun olin Linnanmäen vuoristoradassa ja alamäessä huusin kurkku suorana ja sellaisella voimalla, että äidin tekemästä mekosta pamahti vyö auki pelkällä huudolla! Tosi on! Ja siitä hommasta jäi sellaset fiilikset, että sen jälkeen ei minua ole saanut vuoristoratoihin, eikä muihinkaan vastaavanlaisiin vehkeisiin.

Ja nyt vanhemmiten kun korkean paikan kammo on vaan ehkä pahentunut niin se rajoittaa vielä muutakin puuhaa eikä vain huvipuistoja.

Niin, että rauhallinen hetki lehden seurassa olisi minullekin sopivampi.

Mutta hauskaa ja vauhdikasta päivää teille huvitusten parissa!

Kirsikka

Puukenkämaan elämää kirjoitti...

Miten raaskit Juden jättää kotiin;)

Mä en taas tykkää yhtään vauhtivempaimista:D

Hauskaa reissua:)

Sooloilija kirjoitti...

Nyt kun minulla on todettu hyvänlaatuinen asentohuimaus, en voisi kuvitellakaan minkäänlaista huvipuistolaitetta, ei edes possujunaa. Joten minäkin jäisin ihanaisen Juden kanssa kotiin.. ;D

Paevi kirjoitti...

Minua taas ei saa kirveelläkään huvipuistolaitteisiin, korkeintaan maailmanpyörään.
Kirjoittelin juuri itsekin samasta aiheesta kun tivoli taas tuli meidän kaupunkiin :-)

minja kirjoitti...

Hauskaa huvipuistoilua! Musta on tullut vanha, pelotti ihan nössöissä laitteissa :D

MaaMaa kirjoitti...

PITAKAA KIVAA huvipuistossa ja varmistakaa, etta turvavyot on kiinni!!
Makin rakasta ympariampari kovaa menevia vauhtivempaimia, kuten vuoristoratoja ja vapaapudotuksia, mutta en paikoillaan samaa liiketta myoskaan...

Parhaat vempaimet missa oon ollut oli Californian Magic Mountains! OU JEEEE! Siella tultiin "BatManista" vaatteet korkkiruuvilla ymparilla ja kengatkin oli vaihtanu jalkaa suunnilleen! Valilla kaarteissa G-voimat aiheutti putkinakoa, mutta me vaan naurettiin ja kirkuttiin! IHANAA!!

Martta kirjoitti...

No johan, kaikki postaukset matsaa tanaan. Kavin just tasta aiheesta keskustelun viime viikolla automatkalla kun herkasti tulee autossa huono olo mutta huvipuistolaitteista vain niissa jotka toistaa samaa liiketta ja vatkaa, just nimenomaan lentavat matot ja laivat. Mutta kaikki ylos-alaoisin hommelit ja vuoristoradat sopii :)

Sanni kirjoitti...

Hmm...itse olisin ehkä jäänyt Juden kanssa kotiin. Pidän kyllä huvipuistoista, mutten enää voi heilua laitteissa, kuten lapsena. Sanon taas, että blogisi on ihana, oikeaa silmänruokaa ja haltioitumista monena päivänä. Aiempi herätti ihmettelemään, että miksiköhän mnäkin olen tulut niin meluherkäksi iän myötä. Tuskastun vieraisiin juuri metelin takia. Itsekin olen varsin kovaääninen ja aiheutan varmasti meteliä, mutta muiden meteliä on vaikea kestää...

outi kirjoitti...

no ihan mukavan näköinen kotimies tuo Jude onkin;)
pidä laitteissa huivistas kii Tatjana, eikun Violet!

Liivia kirjoitti...

Periaatteessa tykkään juuri samoista laitteista. Kunnon menoa, tai ei menoa ollenkaan. MUTTA en luota tekniikkaan.
Pöhköä, sillä en ole juuri kuullut huvipuisto-onnettomuuksista.

Tulipa negatiivinen kommentti. Ei ollut tarkoitus. Olen vähän nurjalla päällä, avattuani juuri vuotuisen verokarhun lähetyksen...

Hauskaa päivää!

Tintti kirjoitti...

Six flags rules!

(Vuoristoratafriikki! Litsin vuoristoradassa parasta on sen ikä!)

violet kirjoitti...

Punamulta:Päivä alkoi klo 10 ja päättyi klo 17.30 ja sisälsi paljon koneita ja riemua! Minä tykkäsin mennä muutamaan tosi rajuunkin juttuun mutta oli kiva kyllä istua vain penkilläkin ja katsella. Tein tämmöstä "kansainvälistä huvipuistovertailua" - otantana vain Särk¨nniemi ja Walibi;-)

Katriina: no tokkiinsa jos olisi ihan oikeasti paikalla ollut! Aattelin että lehti olisi kuitenkin liian kuivakkaa seuraa...

Solveig: niin, sa se! Kai se on sitten asiakkaitten tahto.

Vilijonkka: minä taas haluan aina testailla rajojani - edes tuollaisissa turvallisissa rajoissa.

Kirsikka: nauroin tuolle Linnanmäki-muistollesi!Mutta hyvällä, ehdottomasti.
Mun pojilla ei varmaan ole jotakin mutteria päässä koska menisivät ihan mihin vaan ja miten monta kertaa vaan. Sanoinkin etten tajua että sama lapsi pelkää pimeää huonettaan mutta tuolla puistossa haluaa istua eka vaunussa yksin jossakin hirveässä laitteessa....

Puukenkämaa: aatelin että raukka kastuu siellä tihkusateessa....

Sooloilija: Mulla on kaikenlaista tasapainohäikkää ollut kymmenisen vuotta ja korvia ja päätä tutkittu, mutta hassua että kestän noita vuoristoratoja. MUTTA mitää samaa rataa pyörivää, edes sitä possujunaa! en kestä. Jää pää niin pitkäksi aikaa pyörimään.
Parkkitalon kerroksiin ajaminen on hyvä esimerkki.

Päivi: mielenkiintoista - minua nimittäin ei saa maailmanpyörään koska mun on tukala olla korkealla...etenkin noin kun se vehje menee hitaasti ja on aikaa nähdä missä oikein on: pienessä korissa korkealla!!!

Minja: Mää pakkohidastan ikääntymistä tunkemalla kaikkialle missä lukee ei heikkohermoisille;-)

Maamaa: joo, oli turvavyöt kiinni. Yksi niin kireällä että nyt on lonkkaluussa mulla mustelma!

Martta: hengenheimolainen, siis!

Sanni: no, toi oli mulle myös vähän kuin "työmatka" koska ankeaaa siellä olisi yhden aikuisen olla kahden lapsen kanssa. Ei lähteminen mun ideani takuulla ollut mutta ihan ok oli mennä.

Outi: mulla olikin iso huivi! Oli niin koleaa.

Liivia: ai veroterveisiä...ymmärrän nurjaantumisesi.

Tintti: tuolla oli myös puinen vuoristorata joka oli aika hemmetin raju! Karrrmea vauhti ja kolina ja tärinä ja huojunta!