sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Kävelyllä
Tänään oli niin ihana valo.
Kävelin ympyrää kilometrin säteellä. Otin paljon valokuvia. En nähnyt melkein ketään.
Nukkuvatko muut vielä kymmeneltä? Onnittelin itseäni siitä että minä en nukkunut.

9 kommenttia:

Hilja kirjoitti...

Jos olis ollu vapaapäivä, olisin taatusti ollut vielä kymmeneltä nukkumassa, tai ainakin pyjama päällä aamukahvia juomassa.

Mutta koska oli työpäivä, olin polkupyörineni liikenteessä jo puoli seitsemän aikaan aamulla. Sillon vasta oli hiljasta! Ihan aavemainen tunnelma suorastaan...

RouvaHoo kirjoitti...

En tiedä mikä tässä viikonlopussa on. Eilen täällä kadut tyhjinä iltapäivällä "pahimpaan" lauantairuuhka-aikaan ja tänään muu perhe nukkui yli-pitkään = sain ylenmäärin omaa aikaa. Kauniita, muistoja herättäviä kuvia jälleen otit. Ajatus kulkin Tervuren'iin ja 15 vuoden takaisiin kyläilyihini Belgiassa.
Heljä

--KATA-- kirjoitti...

Täällä ihan samanlainen päivä, hurmaava kullanvärinen marraskuupäivä! (olin hoitokoiran kanssa ulkona puoli kahdeksasta asti)

Tintti kirjoitti...

Etelä-Suomessa harmaata, märkää, sumuista ja kolottavan ky-y-y-lmää. Hrr! Kymmenen aikoihin istuin työpöytäni ääressä syväämässä Buddhankuvia irti taustoistaan, sillä työn alla on maailmanuskontoja käsittävä opus. Ai sunnuntai, niinpä olikin.

Merruli kirjoitti...

Hieno valo ylimmässä kuvassa. Ensin luulin, että ikkuna on valaistu, mutta varjo paljastaakin valon tulevan ulkoa.

aurinko ja kuu kirjoitti...

niin ja varsinkin jos valoakin oli!
kaunista sellaista ja luonnollista.
Mietinkin juuri tänään, että onko olemassa valosaaste -termiä.
Naapurimme on juuri hankkinut päivänvalolampun ikkunalaudalleen ja se paistaa niin luonnottoman kirkkaasti tien päähän asti ja jotenkin rikkoo huonolla tavalla tämän omalla tavallaan luonnollisen marraskuisen valotilanteen.Toinen lähellä oleva valosaaste on eräs talo, jonka jouluvaloja kamalampaa en ole tainnut koskaan nähdä... voiko näitä kutsua valosaasteeksi?
tais mennä ohi aiheen ;)

Punamulta kirjoitti...

Tuo lamppu on niin ihana... :). Tein mielikuvitusmatkan taas jonnekin...

Tänään vietimme isänpäivää. Joten siinäpä se päivä on sitten mennytkin.

Muutenkin tässä on oltu vähän pimennossa tällä viikolla. Poika on ollut sairas. Nyt vihdoin näyttää siltä että helpottaa. Helpotuksen huokaus!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hallo, ich verstehe leider nicht was du schreibst. Kann es nur erahnen. Aber deine Ansichten und Stimmungen gefallen mir sehr. Viele liebe Grüße! Jenny

violet kirjoitti...

Hilja; seitsemältä tuolla olisi varmaan ollut vielä kummituksia kadulla;-)

RouvaHoo; meillä ei nuku kuin mies yli-pitkään...
Tervuren on tuntematon mulle mutta hyvä jos kuvat toivat jotakin kaunista mieleesi.

Kata; ai sullon hoitokoira. Se on varmaan kiva vaihtelu. Ps. eka sukka valmis, noin suurin piirtein.

Tintti; sullahan oli hartaat tunnelmat!

Merruli; olen iloinen kun joku huomaa tuon. Se valo oli nimittäin aivan kummallinen. Se tuli heijastuksena jostakin, ei suoraan auringosta. Näytti aivan joltakin elokuvan lavastukselta ja keinovalolta.

Aurinko ja kuu; on olemassa tuo termi, muttei sillä kyllä tuota tarkoiteta;-)
Niin, onhan niillä ihmisillä kaikenlaista...valoja ja muita. Kullakin on makunsa. Täällä tulisi hulluksi jos antaisi sen suuntaan tai toiseen heilauttaa.

Punamulta; kyllä sitä huokaa ja syvään jos lapsi alkaa osoittaa paranemisen merkkejä. Niin se vaan on. Me ollaan kaikki oltu terveinä koko syksy. Ei mitään ollut. Olen aivan onnessani siitä.

Jenny; and I understood your message but being unable to answer in German I just tell in English that it makes me happyt to hear that you like my photos and the feelings ypu can get from my blog!
Welcome back if the language is not a wall (too high);-)