keskiviikko 26. syyskuuta 2007

Minulla on uusi miesOlen viime kevään ja kesän kuunnellut lähinnä naisten laulamaa musiikkia. Charlotte Gainsbourg, Lisa Ekdahl, Carla Bruni, Keren Ann etc.
Mutta kyllä miehiäkin tarvitaan, kyllä vaan! Kävin viikonloppuna Fnac:issa joka on minulle taivas. (Nyt tajuan miksi Fnac-liikkeet ovat usein ylimmässä kerroksessa!) Kuuntelin tyrkylle laitettua Benjamin Biolayn uusinta ehkä vain 10 sekuntia kun jo tein ostopäätöksen. Musiikki yksinkertaisesti toimii ja Biolayn ääni on mieluinen. Ajoittaiset mielleyhtymät Serge Gainsbourgin tyyliin alkuun hiukan haittasivat, enää eivät.

Tuosta voi kuulla yhden kappaleen.

Iltamuokkaus:
Tähän vielä linkki sivuilleen jossa on myös lyhyitä musiikkinäytteitä.

9 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Jaa, en ole ennen kuullutkaan, ilmeisesti olisi syytä kuulla!
Pitkää ja antoisaa suhdetta teille!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Aviron/Violet, onnea uudelle blogi-kodille :-) Ihmettelin eilen kun yritin mennä vanhaan osoitteeseesi pitkästä aikaa katselemaan, että mitä sinulle kuuluu, mutta paikalla olikin vain tyhjä sivu taustakuvan kera (joku tilapäinen bugi?). No, tänään vanha sivu oli taas näkyvissä ja siellä oli linkki tähän uuteen mestaan joten kaikki hyvin. Meinasin jo saada pahan bloginkatoamisahdistuksen sun puolestas.
Mitä toi "Aviron" tarkoittaa? Onko se ranskaa ja tarkoittaa jotain soutamiseen liittyvää?

violet kirjoitti...

Ville; Aviron on ranskaa ja tarkoittaa soutamista. Vaikkapa se laji missä soudetaan (voi olla usempikin airopari) pitkää venettä on nimenomaan "aviron". Kun asuimme vielä Ranskassa saimme usein soittoja joissa kyseltiin soutuklubiimme liittymisestä...Sukunimemme on kieltämättä sellainen että sitä saa hyvin usein tavata ja selittää myös, että se on todellakin yksi nimi, ei kahden nimen yhdistelmä vaikka siinä on viiva välissä.

Appi on yrittänyt selvittää sukunimensä alkuperää ja villejä huhuja vain liikkuu;-) Mitään varmaa ei olla saatu tietää.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, juuri tällaisia miehiä tarvitaan...keventämään työpäivää...voi juukeli ja hitsinpimpulat mikä paketti! Lääh ja puuh!

Maurelita kirjoitti...

Piti vielä lisätä että tämä uusi virtuaalikotisi on siitä hyvä että pääsen töistäkin ; vuodatus on jostain ihmeen syystä kiellettyjen listalla !

Biolay on hieno mies, pitääkin tutustua tuohon uusimpaan. Hassua havaita että olen hankkinut lähes pelkästään ranskalaisia levyjä viime vuosina, poikkeuksina Lily Allen, Amy Winehouse ja pari muuta mimmiä). Suursuosikkini ovat - kuten leffatkin - huolestuttavan täkäläisiä ! Olen überintegroitunut ? Hui !

Liivia kirjoitti...

Kummallista, kävin täällä aamulla eikä ollut tekstiä ollenkaan ja nyt on. Kuuntelin Benjaminia ja tilaukseen menee! Muutenkin näemmä samoja kuuntelemme!

violet kirjoitti...

Liivia; aloitin postausta juuri siinä vaiheessa kun mies ja pojat olivat lähdössä kouluun...ja tuli taas joku katastrofi ja painoin "julkaise" pelkän kuvan kanssa...
Kerro sitten mitä tykkäät koko levystä kun sen saat!
Siinä keskenään aika erityyppistä musiikkia - tai no, samantapaisia ne kaikki on mutta on hidasta ja nopeampaa ja paljon musiikkia ylipäätään. Nautittava juttu.

--KATA-- kirjoitti...

Mä olen jo kauan ollut ihan Biolay fani. Uutta levyä en ole vielä kuullut, täytyykin varmaan hommata.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä mummukin meni ihan hervottomaks kun kuunteli noi pätkät. Haluaa kans hankkia levyn. Kai niitä täältä Suomestakin saa ? Tosta levystä ei muuten kuulunut jostain syystä pihaustakaan !