tiistai 18. syyskuuta 2007

Piilomaja muutti!

Aivan oikean muuton sivutuotteena tuli myös blogilleni muutto eteen. Vanha Piilomaja palveli mainiosti yli kaksi vuotta, mutta minulle on ominaista vaihtelunhalu. Piilomaja on nyt remontoitu uudelleen Bloggerin hoiviin, mutta kaikki vanhat tekstit ovat tallella vanhassa osoitteessa. Muutin myös Violet-blogini (linkki sivussa).

Toivon että kaikki vanhat tutut löytävät tien perille ja toivon että uudetkin lukijat pääsevät kärryille Piilomajan elämästä.

20 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

Tämähän on hienon näköinen lukaali. Oletko saanut uuden asuntonne jo sisustettua kun nyt täälläkin? Onnea uuteen tupaan.

pikkujutut kirjoitti...

Onnea uuteen "kotiin"!

Olli kirjoitti...

Yhä täällä roikutaan..

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudelle, kai vaihdat blogilistalle ilmoitetun osoitteen, niin sitten kaikki sieltä tulevat ainakin hoituvat automaagisesti oikeaan...

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva sivu!

Jä tämä linkitetään heti omaan listaan :)

Paljon Onnea uudelle kodille!

violet kirjoitti...

Kata; "sisustus" ei oikein kuullosta tutulta...mutta eilen sain annettua jollekin suomalaiselle kaikki loput tyhjät muuttolaatikot joten taas on päästy eteenpäin. Kohta löytää jo tavaransa.

Timo: olen toope, tiedetään, mutta en saa vaihdettua sitä osoitetta blogilistalle. Sanoo vaan että nimi (Piilomaja) jo käytössä....ja sitten hädissäni tein jo nimellä (uusi) Piilomaja. Voi hyvänen aika...

Sun äitis kirjoitti...

Haa, osasinpa perässä! Onnea uuteen taloon.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas valoisaa, puhdasta ja siistiä...hyvin löysin perille. Onnea uuteen kotiin.

Liivia kirjoitti...

AAh, näyttää tyylikkäältä! Kuva tuo mieleen Amèlieen(aksentti tais mennä mihin meni)!

violet kirjoitti...

Liivia; viime syksynä itsestäni ottama villamyssykuva alkaa olla taas ajankohtainen ainakin tämänpäiväisen sään perusteella...

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uudelle blogikodille, Violet. :)

Maurelita kirjoitti...

Jee jee, punainen tupa ja blogimaa !

=)

Anonyymi kirjoitti...

Tää on jotenkin enemmin sinun värisesi maisema! Oisko täällä oikein tupaantuliaispippalotkin luvassa, hippaamaan tekis mieli!

violet kirjoitti...

Maare; kyllä, tämä on minunväriseni maisema nyt. Se Herkun aikoinaan mulle tekemä Piilomajan maailma oli pitkään mun silmälle oikeanlainen, mutta se alkoi ajan myötä vaikuttaa "tunkkaiselta" ja sitten sohlasin eriväristen tekstien kanssa ja koko paikka oli jotenkin rauhaton.
Kun kerran itse kaipaan tasapainoa ja rauhaa niin en voi katsella blogia jossa tulee sekava olo...vaikka olis omakin blogi.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt aukesi tämä kommenttiloota minullekin :) Eli onnea uusille sivuille!
T: Aino

Anonyymi kirjoitti...

Onnee uudel blogil!

Anonyymi kirjoitti...

Täälläpä minäkin.

Siitä Blogilistasta; menet vanhan Piilomajan listatietojen kautta (ensin i- eli info-namikasta, sitten laatikon alta "muokkaa tietoja" -kohdasta) muuttamaan tietoja, jätät nimen ennalleen ja muutat vain blogin url-osoitteeksi uuden blogin osoitteen. Kun muistat lopuksi vielä tallentaa, niin kaikki vanhan blogin tilaajat tulevat Piilomajan päivitystä klikatessaan suoraan uuteen blogiin.

violet kirjoitti...

Hestia: juuri näin olen yrittänyt tehdä jo moneen kertaan, vastaus on vain: "Virheellinen tieto

Blogin tietoja ei voida tallentaa:
Osoite on jo käytössä.

Palaa takaisin edelliselle sivulle ja yritä uudelleen."

Anonyymi kirjoitti...

Sittenhän voi myös koittaa heittää spostia Pinserin Samille, että tietoja ei pääse muuttamaan ja antaa uuden osoitteen, että jospa hän ystävällisesti ehtisi joskus korjata sen... :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ok ja anteeksi =) En tosiaankaan yrittänyt olla mikään besserwisseri vaan ymmärsin selityksesi väärin.