perjantai 5. lokakuuta 2007

Heti aamulla baariin!Meidän kadullamme on näin viehättävä baari. Se on viikonloppuisin jo aamusta aivan täynnä. Vanhemmat lapsineen käyvät siellä aamiaisella. Eteensä voi pyytää vaikka lättyjä vaahterasiirapilla tai Nutella-pläjäyksellä, voi ottaa lasin tuoremehua tai jonkun lukuisista pirtelöistä. Kaiken makuista ja eri väristä jäätelöä tarjoillaan myös ja jos pitää suolaisesta, voi aloittaa päivänsä pekonilla ja munilla.

Paikka on Le Balmoral, oikea vanhanajan milk-bar, missä tarjoillaan "Ameriikan herkkuja": pirtelöitä, hampurilaisia (ei mitään tekemistä tiettyjen ketjujen kanssa!) jne. Omistajan turkoosi Vespa nojaa seinään aina kun hän on paikalla. Seiniä koristavat vanhat pin-up -kuvat. Koiria varten on oranssi vesikippo huomaavaisesti ovenpielessä. Milk bar on päässyt moniin matkaoppaisiinkin enkä ihmettele. Tässä paikassa on sitä jotakin.

7 kommenttia:

Vilijonkka kirjoitti...

Niin, se yksinkertaisesti näkyy jos joku tykkää työstään ja saa luoda uutta, mielenkiintoista. Tuollaisessa paikassa varmasti asiakkaat viihtyvät, koiria myöten siis. Ihanan herkulliset väritkin.

Matroskin kirjoitti...

Iik mikä ihana baari! Ihan eri maata kuin kotimme lähistöllä sijaitseva Picnic-ketjun syöttölä, jossa kahvikin on niin laihaa että hyvä kun on ruskeaa. Eläköön riippumattomat kuppilat! (Tai siis toivottavasti tuo ei ole osa mitään ylikansallista "söpöt kodikkaat kahvilat" -ketjua.)

Anonyymi kirjoitti...

Tuollaiseen baariin minâkin haluan!!!

pikkujutut kirjoitti...

Miten kiva olisikaan aamulenkin jälkeen pistäytyä tuollaisessa paikassa tai mennä joku viikonloppu perheen kera.Luonnetta ja tyyliä!

Liivia kirjoitti...

Tuonne minäkin poikkeisin!

Inka kirjoitti...

Ihana paikka! Wau! Tuolla minäkin haluaisin aloittaa aamuni, tai poiketa töiden jälkeen tai lasten kanssa tai tai tai...

violet kirjoitti...

Tykkään yhä enemmän ja enemmän katsella ihmisiä sellaisissa paikoissa joihin voi mennä vain kahville/limulle/teelle. Ja se ilahduttaa, että tuolla lapsia pidetään aivan täyspäisinä asiakkaina, mutta ei onneksi tungeta mitään leluja mukaan...
Siellä on hyviä salaattejakin mutta vaikken läheskään kaikkea ole maistanut uskon että parhaimmillaan tuo paikka on jälkiruuissa tai sitten jos haluaa sellaisen "vanhan ajan hampurilaisen".