sunnuntai 11. marraskuuta 2007

Isänpäivää!

Lasten kanssa tekemäni kortti lähti ajoissa ja usein soitellaankin, mutta näin kun asuu eri maassa kuin vanhempansa tuntuu välillä ettei tarpeeksi voi olla tekemisissä. Onhan nämä isän- ja äitienpäivät vähän sellaisia tekemällä tehtyjä...mutta kuitenkin, hyvää isänpäivää kaikille isille, omalleni eniten.

Kuvassa isä viisikymmentäluvulla Helsingissä vierailulla. Jazzia kuunnellaan kuulemma keskittyneesti. Isä on tuossa mielestäni hurjan komea! Onhan se vieläkin, mutta hiukan enemmän on harmaata!

6 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Nostalgiaa täälläkin! Komea isä, hieno kuva!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuva ja komea isä! Tuon ajan valokuvat ovat sitten hienoja :)

Anonyymi kirjoitti...

KOMIA ON AINA KOMIA. NYT KUN MUISTELEN NIIN JUURI TUON NÄKÖISIIN POIKIIN TAISIT ISKEÄ SILMÄSI AMURIN KOULUAIKOINA, VAI MITÄ?

violet kirjoitti...

Sinähän sen MAri tiedät, jos olet se Mari luokaltani! Mutta vaikka silmänsä iski ties mihin, niin mikä on lopputulos: oma mies on vaalea, vähätukkainen ja lyhyt!

Jonna kirjoitti...

On kyllä komea mies. Minun edesmenneellä papalla (äitini isällä) on ollut aivan samanlainen tyyli!

violet kirjoitti...

Mietin joskus että miltä mahtaa näyttää meidän nykyaikamme kuvat ihmisistä vaikkapa 50 vuoden kuluttua...Mikä on se juttu mistä osataan sitten ehkä heti sanoa että joo, tyypillinen 1990-luvun tai 2000-luvun kuva kun tuollakin on tuollaiset vaatteet/tukka tms.?