keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Reppu jupisee

Liivia oli leväyttänyt käsveskansa sisällön pöydälle ja pyysi muitakin samaan puuhaan. Innostuin heti, tässä tulos:Nyt kassissa on harvinaisen vähän tavaraa. Hyvin usein tuohon voi vielä lisätä pillimehuja, keksejä, suklaata, vesipullo, poikien minulle tuuppaamia aarteita jne.

Klikkaa kuvaa isommaksi ja huomaa mm. vieteri huulipunan lähellä (mistä ja miksi???), ompeluneula ja virkkuukoukku...nyt ei ollutkaan hedelmäveistä kuten vielä viikonloppuna.

9 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Hyvä kun ehdin edes silmiäni räpäyttää, niin heti on laukut levällään. Hauskaa!
Kaikenmoista sielläkin. Olisi minullakin ollut arsenaali kuitteja ja loppuunniistettyjä nenäliinoja, mutta ne otin pois. Turhaa kaunistelua oli sekin.

Tiuku kirjoitti...

Hauskaa! Tätä pääsee harvoin näkemään. Siis toisten käsilaukkuihin.
Ihmeellistä mitä kaikkea sinne saakaan kätkettyä!
ps. laukkusi on ihana!

isoinpapu kirjoitti...

Hauskaa! Ylimääräinen vieteri on aina hyvä, jos pääsee omasta päästä välillä sinkoilemaan ;)

Harmittelen nyt syvästi ettei minulla oikein ole laukkua. On vain paljon taskuja ja sitten niitä valtavia "lähden lasten kanssa retkelle"-reppuja.

En saanut viestiäni Georgenallesta perille(sähkö kenkkuilee), mutta sanonpa nyt jälkikäteen, että ihana tarina nallella.

Jonna kirjoitti...

Nämä laukun esittelyt on kyllä hauskoja! Sinulla on kaunis laukku ja kalenterin (?) päälyset on hienot :)

Inka kirjoitti...

Ihanaa, mä sitten tykkään kurkkia toisten käsilaukkuihin :) Omastani täytyy kyllä poimia kaikki roskat pois ennen kuvan ottamista, niitä kun tuntuu laukun pohjalla olevan aina isot kasat.
Puutarhasakset taitavat olla 'omituisin' esine mitä olen mukanani kannellut, mutta ne olivat oikeasti kesällä kätevät aina mukana.

violet kirjoitti...

Liivia; nappasin itse pois pikkuhousunsuojan. Miksiköhän,lopultakin??

Tiuku: Kiitos, kiitos, tykkään tuosta laukusta itsekin. Ostin sen pari vuotta sitten (vai onko siitä vasta vuosi??) ja olen siitä lähtien pitänyt sitä melkein koko ajan. Sinne mahtuu hyvin, sitä ei tarvitse varoa ja sitä on hyvä kantaa.

Isoinpapu; vieterille käyttöä, hyvä hyvä! Minäkin olin vuosikaudet ihminen joka ei suorastaan sietänyt mitään käsiveskoja tai olkalaukkuja. Tuli niin tätimäinen olo vai mitä se oli. Nyt on mennyt muutama vuosi kassi tiukasti kourassa. Kai se jotakin kertoo sekin.
Kanerva: Noissa kankaisissa kansissa on kalenteri ja kolme muistivihkoa samassa. Yleensä tuo systeemi on narulla kiinni, nyt oli jäänyt auki.
Inkivääri: Puutarhasakset? Mon dieu!

pikkujutut kirjoitti...

Mukavaa! Minultakin löytyy Niveaa, se on varsin hyödyllinen juttu.

Täytyypä napata kuva omastakin kassista ja sen sisällöstä, sitä juuri minun näköistä kasilaukkua en ole vielä löytänyt.

Hieno nalle. Ja eilinen postauksesi näkyi vasta tänään joten oli mukavasti luettavaa..

Anonyymi kirjoitti...

Voi juku, meitsin käsilaukun sisältö ei ees mahtuis yhteen kuvaan. Olkapää vinossa kun turhanpäiväistä roinaa kannan... Ja nyt esim. en raski ottaa New Yorkin karttaa laukusta pois, myöntää, että ohi on reissu... Laukkusi on muuten todella kiva, ihanan näköistä nahkaa! Ja omatekemä avaimenperäsi ja muistikirjan kannet ovat ihania!

violet kirjoitti...

Pikkujutut; mulla oli ennen aina Nivea-peltipurkki mutta sen kanssa kävi monta kertaa köpelösti..arvaat varmaan miten. Siksi suosin tuubeja laukussa nykyään.

Lea: ai, olet tullut takaisin matkalta! Siispä odottelen muiden lailla postausta;-)
Jep, tuo laukku on kiva. Nahka on paksua eikä välitä sateista tai auringosta, olen vaan rasvannut sitä aina välillä.