torstai 27. joulukuuta 2007

Ei arkea

Arkeen ei ole vielä mitään kiirettä. Vieraat viipyvät yli uuden vuoden. Eilen kävimme porukalla Atomiumissa. Onpa se nyt sitten nähty, mutta kaiken sen jonotuksen puolesta olisin homman jättänyt tekemättä. Olemme täällä pelanneet pelejä, katselleet filmejä, syöty, juotu, naurettu aivan kipeänä pölhöille jutuille.......myös kuunneltu lasten tappelua ja hermostuttu siihen, tiskattu valtavia tiskivuoria kukin vuorollaan....

Ilma on muuttunut ankean harmaaksi ja kosteaksi. Se ei houkuta ulkoiluun. Kohta lounaan jälkeen lähdemme joko sarjakuva- tai sotamuseoon. Tai jonnekin muualle.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen blogisi suht uusi lukija. Aloitin ihan alusta lukemaan vanhan Piilomajasi tekstejä, ja melkein kaikki on kahlattu :) Olen myös Tampereelta, ja muitakin yhtäläisyyksiä löytyy (jotkut tekstisi ja mielipiteesi ovat aivan kuin minun mietteitäni, pelottavaa ;)). Hyvää uutta vuotta, jatkan mukavien juttujesi lukemista!

violet kirjoitti...

Ouh, on siinä kahlaamista ollut. Kiva jos on kelvannut, kuitenkin.
Nooh, onhan meitä samoinajattelijoita muitakin kuin minä...en sentään niin erikoinen/erityinen persoona ole ettei olisi paljon yhtäläisyyksiä muiden kanssa..vaikka aina sitä kai toivoo olevansa täysin ainutlaatuinen;-)
Jatka lukemista, kiva saada uutta "yleisöä".

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän se on, että samoin ajattelevia on toki olemassa. Olisiko sitten niin, että sellaiseen törmääminen on harvinaisempaa (tai no, ainakin 'jännempää', ja kun lukee, voi usein nyökytellä, että 'juuri näin...') :)

Jonkun mielestä voi olla tylsää lukea, ellei provosoidu joka sanasta, minä näköjään tykkään nyökyttelystä ;)

Tiuku kirjoitti...

Museot ja muut kuulostavat mielenkiintoisilta. Lapsesi ovat ilmeisen ihanassa iässä. Minun vain apinoivat ympäri asuntoa ja vaativat lisää maitoa tuttipulloihinsa (2,5v) Puuh, pääsisinpä minäkin jo pian museoihin :)
Mukavia ei arkisia puuhia,saippuaisia tiskaus kuplia!

Neiti Nimetön kirjoitti...

Terveiset Englannista. Sinulla on kiva tapa kijoittaa Violet, semmoinen reteä. Tänne kun välillä eksyy niin tulee hyvä mieli lukiessa.

violet kirjoitti...

Tiuku; tekin ehditte vielä museoihin! Monet paikat ovat omillenikin vielä epäkiinnostavia, mutta esim. tuo sotamuseo johon menimme oli tosi kiinnostava.
Neiti nimetön; reteesti vaan, sano Irwin jo aikoinaan!