lauantai 1. joulukuuta 2007

Ensimmäinen joulukuuta

Eilen koulun jälkeen jäimme keräämään puusta pudonneita "piikkipalloja". Kotona annoimme niille hennon maalikäsittelyn, ja minusta niistä tuli ihania. Viikonlopun ohjelmaan kuuluu ainakin etsiä lisää näitä palloja! Pusikkoon siis.Vilijonkan eilisen kenkäkirjoituksen innostamana kaivoin omatkin vanhat kengät esille. Laitoin niihin punaiset nauhat ja nyt ne ovat olohuoneen lipaston päällä. Pienempi sanoi aamulla että noihin tulee sitten varmaan nameja...Voi tullakin. Joulukalenterin ensimmäiseen tarkuun oli tullut suklaisia joulupukkeja ja suklaaeuroja.

5 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Voiko koriste paremmaksi piikkipalloista muuttua!

Nyt kyllä haluan kierrättää kenkäideaa, tosin voisin ripustaa ne vaikka kuuseen. Mulla on ihan samat kengät (jossain vintissä) ja tyttöni vielä käveli niillä monet kävelyt. Punaiset nauhat on loistoidea!

violet kirjoitti...

Saanko hiukan reteillä? Äidin veli toi noi kengät Lontoosta ja ne olivat minun ensimmäiset kenkäni. Olen aivan valtavan iloinen että ne ovat tallella! Esikoinen piti niitä jonkun aikaa myös, vaikka ne olivat aika tyttömäiset kyllä...
Jep, kengät voi ripustaa minne vaan, nuokin vielä hiukan hakee paikkaansa. Ehkä se muuttuu moneen kertaan mutta esillä pysyvät tämän joulun.

Liivia kirjoitti...

Minun kengät olivat Roomasta tulleet, ehkei sittenkään ihan samat...täällä vaan bloggaan kun pitäis olla niitä vintistä penkomassa.

pikkujutut kirjoitti...

Kivat koristeet tulivat.

Jonna kirjoitti...

Kauniit kengät. Minä löysin toissa kesänä Porvoosta kirpputorilta ihanan suloiset kengät, ne oli muutaman kerran tytölle syksyllä jalassa, mutta tahtoivat tippua. Taidan minäkin kaivella ne esiin ja esitellä!