lauantai 15. joulukuuta 2007

Puuhakas päivä

Eilisiltana kuusivuotiaamme laati vielä viimeistä kirjettä pukille. Pyysi sitten isää lukemaan sen. Pojan toiveena oli snflrjhdlsjtlrelhffdnlf fdkfheflefjgdlkgdkdkfd djdhglshsowejflfjdjlgdj.
Toivottavasti pukki osaa kaikkia kieliä!


Tänä aamuna aloin pestä ikkunoita. Samainen kuusivuotias oli apuna. Kun oikeat ikkunat loppuivat siirryttiin oviin ja peileihin. Pojasta oli ihan oikeasti apua! Missä oli isoveli sen ajan? Luki sängyssä Harry Potteria....niin me olemme erilaisia (ja niin pitää ollakin!). Toiset vaan ovat enemmän käytännön miehiä...Sitten lanttukaupoille! Viime lauantaina käytiin yhdessä vihannes- ja hedelmäkaupassa, joka vaikutti tosi kivalta. Kaikenlaista löytyi ja pesemättömänä, toisin kun yleensä. Kyseltiin viikko sitten lanttuja, muttei ollut. Mies lupasi torstaiksi ja menin silloin kysymään uudellen. Ei ollut vihannestukusta saanut (tai sitten oli unohtanut). Tänään kun marssin kauppaan, niin vaimonsa jo sanoi minulle ovella "ei hän ole unohtanut, meillä on lanttuja!" ja kun näin miehen tämä sanoi: "älkää katsoko minua noin, on minulla niitä!". Kaksi kiloa otin ja maksoin 8 erkkiä. En tiedä ryöstettiinkö minut, mutta haluan saada lanttulaatikkoa. Tuolla ne ovat uunissa....


Tämä on ollutkin oikein puuhakas päivä. Äsken söimme hiukan illallista. Puuhakas siivooja-apulainen söi suoraan kattilasta suurella halulla.

3 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Lanttu on Suomessakin kamalan kallista, tai ainakin Hesan supermarketeissa. Onneton pieni kuiva käntty, siis pieni viipale, saattaa maksaa 2 euroa. En tajua mikä siinä maksaa. Ennen vanhaan se oli halpaa. Onko se muotia vai mitä.

violet kirjoitti...

Ai jaa, se oli yllätys.
Ehkä se Suomessakin on pian sellainen hiukan unohdettu juures joka sitten nostetaan uuteen huutoon..?
Ranskalaiset akkainlehdet aina välillä muistuttavat että hei sellainenkin on ja siitä olis moneksi. Lanttu leikkaa!

Liivia kirjoitti...

Mainio tuo pastaviiksipoikasi!
Bataattikin on kallista, 2 euroa maksoi yksi kpl, ja tuodaan sentään jostain kauempaa. Jo on siis lantulla hintaa.

Tyttö kirjoitti pukille ranskaksi (siis kirjainten sijasta kumpuilevaa nauhaa...) kun olettaa että kun pukki käy kaikissa maissa, niin on kirjoitettava kielillä.