tiistai 12. helmikuuta 2008

Hyvä päivä

On ollut paljon lämpimiä päiviä. Mies on ollut lomalla muutaman päivän myös. On ollut hyvä puhallella saippuakuplia,

syödä lounasta katolla,
kuivattaa pyykkiä ulkona,
ja istua kuusen katveessa...hmmm...se pukkaa muuten uusia, vaaleanvihreitä versoja.Ihmiset lähitaloissa laittoivat kukkia terasseilleen, lounasaikaan kuului vain linnunlaulu ja heikko astioiden kilinä sieltä täältä. Muutkin olivat raahanneet lautasensa ulos.

Illalla käytiin vielä luistelemassa. Edellisestä kerrastani olikin jo ainakin 10 vuotta. Mies harjoitteli takaperin luistelua muttei oppinut. Totesimme, että hän on luistellut elämänsä aikana suunnilleen niin monta kertaa yhteensä, kuin minä yhden kuukauden aikana lapsena. Ei ihme, että toinen meistä osaa aika tavalla paremmin. Pojille luistelukerta oli toinen.

10 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

IIK, voiko siellä olla jo ilman paitaa?! Meilläkin linnut jo laulaa keväisesti, ja ainakin pihlaja työntää jo silmuja. Tänä aamuna metsässä katselin tuoreita saniaisen oksia ja jokin maata myöten kasvava kasvi tunki vahvan näköisesti uusia versoja. En kyllä ymmärrä mistä ne sitä lehtivihreää tuottaa, kun täällä on harmaata kuin papan villasukassa. Mulle tuli nälkä ja couscousin himo sun kuvista! Nautinnollisia lomapäiviä teille!

violet kirjoitti...

No ilman paitaa tarkeni ihan oivasti meidän parvekkeella sillä siihen paistaa hyvin, eikä ole ollut tuulista. Itse olin hihattomalla t-paidalla ja oli hyvin lämmin. Jotkut innokkaat on tietysti kadullakin paitasillaan muttei siellä minusta niiiiin lämmin ole. Kuitenkin vain n. 15 astetta, auringossa ehkä enemmän. Ei täällä toki mikään kesä ole, mutta hyvin keväistä. On ilo nähdä miten kaikki pukkaa uusia versoja. Toinen tosi ihana asia on lintujen kovaääninen laulu.
Yölämpötilat ovat silti vielä lähellä nollaa.

Matroskin kirjoitti...

Mä tulen sinne. Lähden just lentokentälle.

violet kirjoitti...

Ok. Tuollon vielä couscousta jäljellä jääkaapissa. Ota pojat mukaan, meidän pojat on vielä lomalla;-)

Liivia kirjoitti...

Apua kun siellä on ihanaa!!!
Terveiset täältä nietosten keskeltä, just mätkähti valtava lasti alas katolta..

Merruli kirjoitti...

Oih ihanaa, aurinkoa, lämmintä ja ulkoilmaelämää. Kunnon kevät tuntuu täällä vielä niin kaukaiselta. Josko sitten vapun tienoilla pystyisi jotain ulkona syömään...terassiaamukahveja odotellessa.

Tiuku kirjoitti...

Ihanat ilmat ja upea lomasää! Täällä tosiaan on vuorotellen lunta,jäätä ja loskaa. Odottelen innolla kun lumista päästäisiin kokonaan ja jouduttaisiin kiireellä kevääseen!

violet kirjoitti...

Lohdutus kaikille lämpöä ja aurinkoa halajaville:
ulkona sankka sumu, lämpötila plus 5.
Taitaa tulla kylmä henkäys Hollannista.

Elina/ Mielitty kirjoitti...

Mä en kestä! Haluan juuri tuollaista säätä, miksi täällä on +3 astetta ja sumuista?! Asun NIIN väärässä maassa.

Elina/ Mielitty kirjoitti...

Tosin jos sielläkään ei tuo sää kestä, on varmaankin parasta muuttaa vaikkapa Australiaan. Tai Panamaan.