keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Mopo karkaamaisillaanOlen taas innoissani kuin pieni lapsi.
Tein eilen muutamia pieniä muistikirjoja ja koko yön näin unta erilaisista vihoista, kirjoista, papereista...
Pojatkin tekivät omat vihkonsa, mutta halusivat kiinnittää sivut nitojalla. Parempi olikin. Neula ja lanka eivät vielä istu oikein hyvin heidän sormissaan.

Kudontahommat ovat nyt vähän jäissä kun ei oikein huvita mitään lämmintä kutoa "enää". Minullahan on jo kevät. Kevyempään kutomiseen tai virkkaukseen ei ole vielä ideoita saati lankoja. Nyt teen sitten vihkoja - ainakin niin kauan, että tulee taas jotakin muuta.

Kuvassa olevan vihon kannet ovat muuten hollantilaisesta remonttiliikkeestä nappaamani näytepala tapettia. Onneksi otin ison kasan erivärisiä ja erilaisia. Olin varma että niille on vielä käyttöä.

6 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Tuommoisia en osaisi itse. Ihaillen tihrustin vihkoasi. Heti tuli mieleen, että noista tulisi ihania matkapäiväkirjoja. Vihko per päivä!

Sama vika oli eilen kutoessa villalangasta, vaikka täällä täys talvi onkin. Mutta mieli on jo keväässä, taidanpa pistellä koukulla lapselle puuvillatakin seuraavaksi.

SARI kirjoitti...

Hieno vihko ! Edellisen postauksen kuva on myös hieno.

Vilijonkka kirjoitti...

Tuollaisia pieniä vihkoja on tosiaan hyvä olla varastossa. Toimivat loistavasti tuliaisina, kaikihan vihkoja tarvitsevat.

meri kirjoitti...

Olipa mukava löytää sivusi. Kutsun sinut laajentamaan blogituttavuuksia haasteen kautta. Ohjeet löytyvät sivuiltani.
Tulen uudelleen, täällä on viihtyisää!

Tiuku kirjoitti...

Vihkoja ja kirjoja kyllä tarvitaan. Onpa mainiota kun itse osaa tehdä saa juuri mielensensä esim. muisti tai päiväkirjaksi. Niitä "hyviä, parhaita" on kaupoista vaikean puolesta löytää.

Minulla puolestaan on ihan vimmatusti visioita neulosten suhteen. Niin talvisia kuin jo kesäisiäkin
Ihana villatakki malli tytölle, kesä toppeja maissilangasta, itselle puuvilla tekelettä ja muita. Vaihtelen neuloksesta toiseen sitä mukaa miltä tuntuu. tosin ystävänpäiväksi jos sotain meinaisi pitäisi ne varmaankin laittaa ykkössijalle teko listalla.

pikkujutut kirjoitti...

Hauska on vihkosesi.

Meillä tehtiin viikonloppuna samanmoisia vihkosia mutta sillä nitoja-tyylillä ja ilman noin hienoja kansia.