tiistai 29. huhtikuuta 2008

Kukkatervehdys

Aika kuluu vieraiden kanssa kuten pitääkin, enkä ole kuvannutkaan mitään pariin päivään. Saavutus sekin!

Halusin vain kertoa että luen teitä kaikkia edelleen vaikken ehkä juuri nyt kommentoi ja kerään päähäni uusia aiheita omia kirjoituksiani varten.

Niitä odotellessa vielä hiukan kukkia sunnuntain kasvitarhavisiitiltä.On se kumma että atsaleani kotona ovat "jonkun verran" vaatiamattomampia kuin tässä yläpuolella.....8 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Roosaa ja pinkkiä - ne ovat kukissa aina yhtä ihana väri!

Kiva kun kerrot niin ystävällisesti, että luet muiden blogeja, muttet nyt ehkä ehdi kommentoimaan. Tämä kommentointi muuten viekin aikaa. Nytkin lapset ovat lähdössä kouluun ja minä istun tässä kommentoimassa..
Ja joskus tulee hätäisesti kiireessä kommentoitua, sitten jälkeenpäin huomaa, että tulipas kirjoitusvirheitä ja tulipas vähän tyhmästi jotain sanottua.

Noniin, mukavaa päivää sinne päin!

Satu kirjoitti...

Ihania kasvihuonekuvia.

Minä ostin komerokukan. Se ehkä pärjää meillä.

Tanja kirjoitti...

Kääk, mikä atsalea! Minusta se on hankala kukka, saan sen aina kuolemaan, nopeasti.

scaredy-cat kirjoitti...

Jos en ihan erehdy, niin tuota kasvia, joka on ylhäältä kolmannessa kuvassa, myydään Tampereen Stockmannilla huonekasvikoossa. Erikoisen näköinen, muistatko, mikä se on?

Annakoo kirjoitti...

löysinpäs tällaisen ihanan blogin. sopiiko jäädä katselemaan?

Anonyymi kirjoitti...

Ah ihanuutta! Kiitos!

Inkivääri kirjoitti...

Ihanainen kasvihuonekierros, kiitoksia:)

Anne kirjoitti...

Vau mitä kuvia! Olen muuten aina ihmetellyt, että mitä ihmetököttiä kukkakaupassa ja puutarhoilla kukille oikein annetaan, kun siellä kaikki kukat näyttää niin hienoilta. Ja heti kun kukan kantaa kaupasta kotiin, se nuukahtaa.