tiistai 1. huhtikuuta 2008

Poisson d’avril!


Kotimme on kalatehdas. Ensimmäinen huhtikuuta isketään kalankuvia ihmisten selkään tai muualle. Saa juksata eikä tarvitse edes juoda kuravettä päälle!
Pojat ovat teipanneet pieniä kaloja vaikka minne pitkin aamua. Odottavat että isä tulee kotiin ja löytää niitä.
Tekeminen oli hauskaa, minustakin!

5 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

No jopa hauska tapa!

Hävettää olla täällä laatikolla aina ensimmäisenä, aivan kuin kaiket päivät vain kyttäisin seuraavaa juttuasi...

violet kirjoitti...

Häpeä pois! Minua harmittaisi ellet kommentoisi. Olen minä itsekin aika hemmetin usein ekana tai ekojen joukossa. Käytän aivan rutosti aikaa tietokoneella istumiseen....

Stardust kirjoitti...

Tai ehkä tiettynä aikana päivästä vaan just sattuu samaan aikaan nettiatmosfääreihin? Toivon niin, sillä minä poden usein tosi huonoa omaatuntoa koneella istumisesta. Tänään tosin en, sillä olin jo kahden tunnin (!!) kävelylenkillä upean aurinkoisessa kevätsäässä.

Hienoja kaloja, isi varmasti ilahtuu illalla!

Sooloilija kirjoitti...

Täällä Aprillia on vietetty pienillä juksauksilla: opea oli koulussa juksattu, samoin minua. Ja molemmat onnistuneesti! Kivoja sellaiset kesyt pienet aprillipilat.

Tiuku kirjoitti...

Hauska tapa tuo kala juttu!

Olen tosi tosikko enkä oikeasti yhtään tykkää jekkuiluista tai piloista. Etenkään niistä piloista,ja usein tulee vastaan vain sellaisia puoliksi pahantahtoisia piloja, joista jää vähän sellainen fiilis että oliks nyt ihan pakko! Eikä naurata yhtään. Lasten pikkuiset yllätykset ovat tietysti kivoja, esim juuri askartelut tai muut itse tehdyt puuhailut.