perjantai 18. huhtikuuta 2008

Ruudun takaa


Eilen pesin kaikki ikkunat. Nyt on niin kiva istua vain Omassa Tuolissa ja silmäillä kohinalla vihertyviä puita.


Kaksi uutta mummukukkaakin hankin. Yhdeksänkymmentä senttiä kipale. Aika säälittävä hinta - tosin kukatkin ovat vielä hintansa näköisiä. Tein vielä jatkoa "ikkunataululle". Kun en keksinyt tälle paikkaa, pistin sen hetkeksi ikkunalaudalle. Huomasin, että se siivilöi hienosti valoa. Ehkä se jääkin juuri tuohon.Esikoinen tulee tänään leirikoulusta. Ystävä kysyi eilen puhelimessa että onko ollut ikävä. Sanoin että ei rehellisesti sanottuna ole. Se kuullosti kamalalta omissakin korvissa. Mutta kun ajattelin sanomaani, totesin sen siinä mielessä todeksi, etten juurikaan ole ajatellut poikaa hänen poissaollessaan. Kai se on automaattinen "suojarefleksi". Opin tämän sen vuoden aikana, kun olin erossa miehestäni. Meni se vuosikin, miksei yksi viikkokin.

Tiedän silti kokemuksesta, että jälleennäkeminen on riemuisa! Poika on taas astetta rakkaampi ja isompi silmissäni tämän reissunsa jälkeen.

8 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Näinhän se on tuon ikävöinnin kanssa! Lapseni ovat tänä viikonloppuna reissussa, ja minun piti viime yönä miettiä hereillä ollessani sitä kuinka ikävä tulee. Mutta kun lähtevät niin onpas äidillä ihanaa laatuaikaa tulossa: leffoja, kirpputoreilla koluamisia ja hiljaisessa kodissa olemista kissan kanssa!

Minunkin lähikaupassani myydään myös noita ihania 'mummokukkia', juuri sellaisia kuin se sinun violetin värinen iso kukka. Täällä sen hinta on 12 euroa!!!! Sen ostamista pitää oikein miettiä.

violet kirjoitti...

MITÄH????? Pelargonia 12 euroa???
Herra siunaa ja varjele. Maksoin siitä isosta 3,50€. Nämä pienet oli siis 90 senttiä/kpl. Ei tarvi miettiä;-)

Liivia kirjoitti...

Juu minäkin ostin viime vuonna 12 e maksavan, sanoivat että se on kalliimpi kun on monivuotinen. Niin vaan se kupsahti heti syksyntullen. Nyt on uusi, sekin maksoi 7.90 vaikka oli joku jymytarjous mukama.

Tuo sun erikoismummeli, se lila, olis täällä ainakin 15 e, kun on niin spesiaali.

violet kirjoitti...

mitä mä tässä nyt enää mietin: alan tietysti ajaa mummokukkia Euroopasta rekalle Suomeen....voisin ottaa sortimenttiin myös kenkiä, parfyymejä, meikkejä, voiteita, kirjoja, vanhaa tavaraa....ehkä myös viiniä...

Anioni kirjoitti...

En vielä ehtinyt kommentoimaan eiliseen laatikkopostaukseesi. Aivan ihania olivat, mun suosikki oli se heinäpelto/ruoho/kuusi -laatikko :)

Liivian blogissa jo totesin, että olisi ollut ihana päästä paikanpäälle näyttelyyn niitä katselemaan.

Mäkin innostuin noista pelargonioista, ja ajattelin sellaisen erikoisvärisen hakea itselleni synttäri-iloksi. Mutta siis häh, Suomessako 12 €?? Miten meitä k***tetaan näin, vai miten hinnassa voi olla tuollainen ero... huhhuh, 72 mk... (järkytyin vaan hetkeksi ;))

Junika kirjoitti...

Pelargonit ovat aika kivoja ja nykyisin kai muotiakin, siksi ehkä tuo hinta....? Enpä ole itse viimeaikoina katsonut, mitä maksavat. Pitääkin tarkistaa hetimmiten! En meinaa kyllä maksaa moista hintaa ihanuudesta... (ellei niitä enää halvemmalla saa. Omani jäivät vanhaan talooni...)

Inkivääri kirjoitti...

Mummokukilla taitaa olla renesanssi nuorison keskuudessa:) Ja noinhan se menee lapsen poissaollessa - lähtiessään kauhea ikävä ja huoli, poissaollessa ei yllättäen juuri muistakaan ja paluun lähestyessä ihmettelee, että menipä se aika sukkelasti. Ja silti, ihan yhtä rakas ellei rakkaampi sieltä kotiin palaa!

Tiuku kirjoitti...

Violet hyvä aloita ihmeessä rekan lastaus, odottelemme innolla!
Ei vakavasti, kyllä on hurja hinta kukkasella, mutta sitähän tämä aika on.Ei kai ole hullua pyytää kiskuri hintaa, vaan todella maksaa se.
Mukavaa kun lapsonen jo palaa leiriltä. Suoja mekanismit ovat mystillisiä, ja erikoista on huomata itsessään niitä.