lauantai 10. toukokuuta 2008

HedelmällistäTulin tuikkaamaan kiitoksen edellisen viestin lukuisista kommenteista. Niissä on kuulkaa niin paljon omakohtaista pohdintaa monen osalta ja niin paljon viisaita sanoja että sulatteluun menee aikaa. Ja noista kommenteista ON minulle hyötyä. Huomasin sen jo. Toivon että joku muukin asian kanssa mietiskelevä saa jotakin noista sanoista. Vuorovaikutus on hedelmällistä ja ravitsevaa. Minulle sopii tällainen blogienvälinen mietiskely oikein hyvin yhtenä osana oman pääkopan siivoamista.

Isännöin vieraita vielä pari päivää ja kirjoitan sen jälkeen sitten tuttuun tapaan useammin.
Viettäkää hyvä viikonloppu.

5 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Oikein ihanaa ja aurinkoista äitienpäivää sinne:)

Sooloilija kirjoitti...

Muiden kommentteja oli tosi mielenkiintoista lukea.Otit tärkeän ja hyvän aiheen esille, ja se sai muutkin pohdiskelemaan elämää. Muiden kommentit auttoivat minuakin miettimään mahdollisuuksiani vielä tässä elämässä..
Onnellista Äitienpäivää sinne!

Heluna kirjoitti...

Edellinen kirjoituksesi olisi voinut olla omani..
Ja kommentit siihen olivat myös todella kiinnostavia ja saivat pohdiskelemaan asiaa (jota mieluiten olisi pohtimatta koska niin on helpompaa).

Hyvää äitienpäivää myös! :)

Inka kirjoitti...

Hyvää äitienpäivää tulin toivottamaan. Olen viettänyt pientä hiljaiseloa netin suhteen, ja edellinen postauksesi oli nyt mieluinen löytö. Kiitos.

Puisto kirjoitti...

Hyvää äitienpäivää! Olipa tullut hyviä kommentteja edelliseen postaukseesi. Minulla meni tovi niitä lukiessa.