torstai 31. heinäkuuta 2008

Mitä parhainta!


Haluan toivottaa kaikille lukijoilleni mitä parhainta elokuuta!
Huomenna olen jo Suomessa, takaisin tulen 15.8. Luen blogeja, ehkä kommentoinkin, mutta omia juttujani kirjoitan kuvien kera vasta palattuani. Jos näette minut Tampereella, ilmiantakaa itsenne!

25 kommenttia:

Anioni kirjoitti...

Hyvää matkaa ja tervetuloa manseen! Joo, pitää vetää hihasta jos törmätään :) Tosin, itselläni loppuu loma, ja ensi viikosta taas pitää kököttää töissä, yhyy!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvää lomaa Suomessa! Kuva on upea!

violet kirjoitti...

Anioni: No voi perskules.Voisko siitä kököttämisestä löytää kummiskin jotain...kivaa?

violet kirjoitti...

Killisilmä: kiitos vaan! Kuvassa komeilee se meidän kuusen kaveri, se auringonkukka, joka alkoi kasvaa kuusen juureen noin vaan. Nyt se kuoli ja kuivui ja otimme talteen...siemenet irti ja kasvamaan ensi vuonna.

Melita kirjoitti...

Hei Violet,
Kukkahan on ihan hopeaa ja kultaa-
miten siitä edes raaskii riipiä siemenet.
Hyvää Matkaa tänne Europan reunalle !

violet kirjoitti...

Melita: no kas niinhän se onkin, mutta jos liian kauan odottaa niin kaikki muu tuosta kukasta kuivuu ja maatuu paitsi ne siemenet!
Euroopan reunalle ollaan tulossa - eksotiikkaa!

Anonyymi kirjoitti...

aion kyllä tavoistani poiketen tervehtiä jos näen sut! :) ei niinku ettenkö tervehtis yleensä ketään ikinä koskaan....

Maurelita kirjoitti...

Hyvää lomaa - mentiin ristiin, tullaan juuri Tampereelta...

Liivia kirjoitti...

Ajattelin sinua kun näin tänään ne pyöräilykaistat, ilman blogiasi en olisi niistä mitään tiennyt. Nyt kun ne näin, heilahti kuvasi heti edessäni.
Toisen kerran ajattelin sinua kun kävin laittamassa sen mainitsemasi Gainsbourgin tilaukseen. Vähän parempi mielleyhtymä tämä:)

Tervetuloa Tampereelle, suurien citytelttojen kaupunkiin! (täällä entisöidään aukion vanhat rakennukset, laitetaan kukkia suihkulähteen ympärille ja sitten peitetään ne teltoilla, joissa voi juoda olutta muovimukeista).

Elina kirjoitti...

Mukavaa Suomi-lomaa! :)

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Tervetuloa Suomeen! :)

violet kirjoitti...

Tiina: tavoista kannattaa poiketa, olen huomannut;-

Maurelita: ai jaa..muuten olisin tullut kiskoon punatukka hihasta jossakin Hämpillä!

Liivia: eihän nyt kukaan luule että olen jotenkin fiksaantunut pyöräilykaistoihin...;-)
Olen siellä vaan niin monesti ihmetellyt mielestäni täysin hullua (ja ainutlaatuista) ratkaisua pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden rinnakkaiseloon.
Siksipä haluan nyt livenä nähdä vieläkö siellä on vaarassa tulla yliajetuksi koko ajan.
GAinsbourg tilauksessa - olen melko varma ettet pety!
Juuh, Cityteltat on nähty ja totta on. Kaiksita idioottimaisinta on se, että ensin rakennetaan teltta tapahtumalle a, sitten se puretaan, sitten siihen samaan paikkaan nostetaan liki samanlainen teltta tapahtumaa b varten....

Ekub:kiitos kiitos, kyllä siellä on mukavaa tupannut olemaan...

Tiina: kiitos!

Mariza kirjoitti...

Täällä oli eilen vielä ihan uskomattoman helteistä ja kaunista,kun metsästin kanttarelleja ja mustikoita pitkin Kangasalan metsiä.Nyt taas samaa tyypillistä kesäsäätä,mihin tänä kesänä on jo totuttu,eli harmaata..:(
Mutta mitäs pienistä,toivottelen teille mitä parhainta aikaa Mansessa! :)

violet kirjoitti...

Mariza: mitäs tuosta, loppujen lopuksi. Jos rantalomasta haaveilisin niin en edes ajattelisi Tamperetta!Ainoa toiveeni ilmojen suhteen siellä on se, ettei ainakaan jatkuvasti sataisi. Kaikki muu on sitten ekstraa ja plussaa.

Riikka kirjoitti...

Ne pyöräkaistat on ihan vitsi. Ei todellakaan turvallista kenellekään.

Liivia naulan kantaan kaljateltoista.

Mutta tervetuloa kuitenkin Tampereelle, kivaa täällä on silti!

Mariza kirjoitti...

Juu,Tampere ja rantaloma ei kieltämättä kuulosta kaikkein optimaalisimmalta yhdistelmältä.:)En kyllä sitä edes ajatellutkaan,koska rannallalöhöäminen ei ole mun heiniä.Rannalla kävely,varsinkin meren rannalla,onkin sitten ihan toinen juttu.:)
Bon voyage!

Ulla kirjoitti...

Oikein hyvää Suomen-lomaa!

Merja kirjoitti...

Mukavaa suomilomaa! Meilläkin mies lähtee parin yön päästä käymään Suomessa. Minä ja lapset jäämme tänne pitämään hauskaa, heh.

Olina kirjoitti...

Tervettuloa Suomen kamaralle, ja ihanaa elokuuta sinulle!=)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa elokuuta ja kiitos blogistasi, sivuillani on pieni kesäkukkanen sinulle - tai rantakuvahan se on.

Tanja kirjoitti...

Hurjan kaunis kuva! Minä en kyllä ole auringonkukkaihmisiä laisinkaan, mutta noin kuivana ja hauraana auringonkukka näyttääkin aika ihanalta (eh, en ole kyllä kuivakukkaihmisiäkään) (ja heh, minusta on näymmä kauhean hauskaa kategorisoida: auringonkukkaihminen, kuivakukkaihminen...). Auringonkukat ovat mielestäni aika pelottavia ja ehkä vähän jopa brutaalejakin.

Mutta siis, piti sanoa, että kivaa ja antoisaa Suomen-matkaa sinulle!

aino kirjoitti...

elokuuta sinulle myös! ja hyvää matkaa!
kaunis kukka ja kuva..

pikkujutut kirjoitti...

Mukavaa oloa Suomessa!

Allu kirjoitti...

Hauska yhteensattuma eilen: Kävin meidän ostoskeskuksessa ja levykaupassa osui silmiin Carla Brunin uusin ja vielä edulliseen hintaan, joten ostin sen. Kotona mies ihmetteli, mistä keksin nyt sen ostaa, kun "Brunia on viimeksi ostettu viisi vuotta sitten". Kerroin, että "joku" netissä suositteli kovasti. Illalla aloin heittämään viimevuotisia Kodin Kuvalehtiä paperikeräykseen ja aina selaan ne vanhat lehdet vielä kerran läpi ja kun kädessä oli toukokuun numero ja huusin, että "tässä se _ joku_ on!". Kiitos vinkistä, kannatti ostaa se, vaikka olin ennakkoluuloinen ihan vain sen takia, että Petit Nicolas ei ole mun tyyppini, mikä on tosi tyhmää!

Kaarina kirjoitti...

Hei! Minä sitten pääsin sinua nykäisemään hihasta ihan konkreettisesti, kun Särkänniemellä yhtäkkiä eteen tupsahti tutun oloiset kasvot. :) Oli kiva törmätä, toivottavasti teidän päivä jatkui hyvin; me oltiin ihan loppuun asti, yhdeksän aikaan meidät sitten häädettiin huvipuistosta pois. Hyvää loman jatkoa! t. Kaarina from kaarina.blogsome.com