tiistai 16. syyskuuta 2008

Käsitöiden ihmeellinen maailma


Liivian tavoin esittelen vastavalmistuneita. Tästä on leikki kaukana. Näissä vetimissä voin helposti vaikkapa liittyä terroristiryhmään tai käydä ryöväämässä lähipankin. Miten tässä taas näin kävi?

25 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Ainakin noilla ilmeillä ryöstö onnistuu! Ei vaan ylin satti on ainakin tosi kiva.

Piponteko on kyllä ihan arpaonnea. Mikä siinä onkin niin vaikeaa. Tein viikonloppuna miehelle pipon myös; mallia pankkirosmo, mutta hän väitti näyttävänsä siinä mummelilta. Hukkaan meni koko lauantain vääntäminen. (meen varmaan joulumyyjäisiin myymään)

Allu kirjoitti...

Mitäs pankkia olet ajatellut???

violet kirjoitti...

Liivia: ylin menee käyttöön vaikka väkisin koska pidän väristä ja langan koostumuksesta. Kauluri on ok, mutta pipo on valuva.
Sano miehelles että kyllä mummelitkin voivat ryöstellä..jos pipo saisi uutta hurmaa.

Allu; en anna mitään lausuntoja aiheesta jotta minua ei voida yhdistää tekoihin joita en ole vielä tehnyt;-)

violet kirjoitti...

..mutta se jäi sanomatta, että pankki tulee olemaan joku muu kuin se missä meillä on tili.
Muuten menee omat rahat!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvännäköisiä muhkeita käsitöitä. Varsin käyttökelpoisia suurkaupungissa olettaisin. Voi tarpeen tullen heittäytyä pelottavaksi, jos vastaan tulee epäilyttävän näköisiä tyyppejä pimeillä kujilla. Itsesuojelupipoja.

Hämmästyin aika lailla näitä kuvia. Just eilen nimittäin harjoittelin ottamaan itsestäni tuollaisia. Puoli naamaa huivin kätkössä ja pipo silmillä.

Tiuku kirjoitti...

Voi ihana! Olet aika mainio...

Pipojen teko on ihan poppamiesten puuhaa! Olen elämässäni onnistunut tekemään yhden hyvä pipon itselleni, ja siitä on jo kolme vuotta ainakin. Niin ja pipo on edelleen käytössä, vaikka onkin sen näköinen että on roskiksesta kaivettu. Mutta se on mun rakas, ensimmäinen pipo, ei sellaisia noin vain heitetä menemään. Ehkä minäkin kuvaan se jotta pääsette kauhistelemaan...
Minäkin tykkäsin muuten kovasti ylimmän kuvan pipon langasta, on hiano!

Sooloilija kirjoitti...

Ja nyt vois pakkaset tulla ja paukkua oikein kunnolla! Mutta hienot ja persoonalliset on!

Junika kirjoitti...

Eli siis luettuani tänä aamuna jo kolme epäonnistuneiden päähineiden postausta taidan jättää yrittämättä itse... näin tänä aamuna :-D.

Hienoja pipoja sulla, silti.

Merruli kirjoitti...

Valmistuneita neuleita ilmassa enemmänkin.
Tuo pipokauluri-setti on hieno. Mikä tuo lanka on jota käytit? Näyttää tänne ainakin pehmeältä.
Minua odottaa ultimate-haaste: pitäisi neuloa miehelle pipo, mutta mies ei siedä villaa (aion kuitenkin kokeilla merinoa) ja mikään kaupan pipo ei näytä siinä päässä hyvältä...tuskin siis näyttää vaimonkaan neuloma.

aino kirjoitti...

:D

mutta hei, nämä on oikeasti HIENOJA. nyt vain vakuutat itsesi tekemällä toisen kuvasarjan, jossa et esitä pankkirosvoa ;-)

ja pipot on vaikeita joo..neulotuista tulee helposti sellaisia, jonne mahtuisi pitkä rastatukka alle, tai sitten vauvanmyssyjä..vaikeeta, vaikeeta..

SARI kirjoitti...

En oo koskaan tehny pipoa, enkä aiokaan. Olen vankasti huivin kannalla, jos kylmä tulee - Ranskassa ei niin kylmä tule ( että siis päähän tarvitsisi laittaa ). Eli ei mitään päässä moneen vuoteen ;)
Villahuivin olen joskus tehnytkin, Suomessa.

Vilijonkka kirjoitti...

Mulle tuli toisesta kuvasta mieleen nigerialainen tuareg, joka on suojautunut hiekkamyrskyn varalta. Olettekos lähdössä Afrikkaan vai Pohjoisnavalle?

Sanna Tallgren kirjoitti...

Hih! Minusta tuo setti on hyvä. Ja isoa pipoahan kuuluu nyt Suomen nuorison mukaan just pitää. Silleen että se löpsöttää takana niinkuin seitsemällä kääpiöllä. Sitten tungetaan vielä liian isot farkunpuntit tennissukan varsiin ja jo oot katu-uskottava niin että!

Oikeesti, mullakin on pari jättipipoa jo tullut :))Pitää vissiin kutoa niin joustinneuleinen pipo, että sitten se vaan venytetään päähän. Tai voisinhan ehkä katsoa yhdestä tuhannesta käsityölehdestäni.

isoinpapu kirjoitti...

TUo ylin kuva on jotenkin niin "viaton ja suloinen", että luulin hetken että siinä oli poikasi pipo silmillä.
Aika söpö pankkkiryöstäjä. Mutta ehkä se onkin keinoista kieroin;)

Mutta tosiaan, päähineet, mystiikan vaatekappaleet. On se kumma, että kun pää on periaatteessa aika yksinkertaisen muotoinen, niin sen peittäminen on niin julmetun vaikeaa.

M'man kirjoitti...

Ei sita koskaan tiera... vaikka tulisi oikein kylmat kelit teidankin puolelle Eurooppaa ;o)

Anonyymi kirjoitti...

sä oot MAINIO!!!
Riikka

violet kirjoitti...

Killisilmä: itsesuojelupipoja, juu. On mulla kaikkia muitakin kikkoja rosmojen varalta. Kunhan vaan muistaa näyttää tarpeeksi kahjolta niin hyvin menee.

Tiuku: ai mainio? Ja mää kun olisin mieluusti eteerinen ja arvoituksellinen;-) vitsivitsivitsi
Ei sillä, mulla on YKSI onnistunut pipo myös. Viime vuodelta. Näyttää varmaan vähän samalta kuin kuvailemasi päähine.

Sooloilija: Viime vuonna ainut hyvän mallinen päähine (äidin tekemä) jäi lähes käyttämättä kun on liian lämmin...

Junika: aion jatkaa päähineiden ihmeellisessä maailmassa. Harjoitus on terapiaa!

Merruli: vyötteet hukassa tuosta langasta, mutta oli jotain italialaista jossa on villaa ja ripaus akryyliä ja jotain mitä en muista. Pehmeää, kevyttä, joo.

Aino: myönnän etten kulje ihan noin ulkona, joten ei ne nyt ihan nIIIIn kauhean näkösiä ole kun annan ymmärtää. Mutta totta kyllä että etenkin tummanharmaa valuuuuuuuu.

Sari: minä kun tempasen huivin päähän niin siitä on huumori kaukana. Tai oikeastaan aika lähellä. Olen kuin torimummu tai pääsiäisnoita tai voisipa erehtyä luulemaan että olen hunnuttanut pääni.

Vilijonkka; luulin että tuon vaikutelman saan vain huiveilla;-)...Jos noista valitaan niin Saharaan (ai ei se ollutkaan vaihtoehtona)

Sanni: mulla löpsyttää kyllä oikealla tavalla, mutta muuten en näe mitään liittymäkohtaa minun ja suomalaisen nuorison välillä...;-)

Isoinpapu: olin viaton ja suloinen vasta herättyäni. Sitten minusta tuli taas oma itseni.
Kyllä mää pään saan peittoon, ei siinä mitään, mutta kun peittyy yleensä liikaa ja vääristä paikoista....

M’man: sitä odotellaan!

Riikka: toisen kerran äänestetään mainioksi;-)!

pikkujutut kirjoitti...

Tahtoisin tuollaiset pipot minakin mutta ensin pitaisi saada sellaiset ilmat,jotta voisi pitaa..

Huivin tuella mennaan taallakin.

Merja kirjoitti...

Mää en osaa kertakaikkiaan pitää pipoja. Näytän niissä aivan kauhealta. Oonkin siksi julistanut että pipot näyttää hyvältä ainoastaan teinipojilla ;-)

Mutta baskerit, niistä tykkään. Kun osaisi vielä tehdä. Aina kun yritän, jää liian tiukaksi.

Musta sulle piirteiden perusteella sopis hyvin semmonen charleston-tyyppinen juttu, jossa pieni lieri.

violet kirjoitti...

Pikkujutut: no teillä ei varmaan paljon pipoja tarvita.

Merja: mulla on ollut monta baskeria mutta musta tuntuu että mitä enemmän tulee ikää niin sitä enemmän näytän Rouvalta baskerissa.
Charleston-tyyppinen juttu sopiikin, olen huomannut, mutta siinä on sitten taas yksi mutta: minusta muidenkin vaatteiden pitäisi olla samaa tyyliä...että kumitossut tai -saappaat ei oikein passaa. Ja lievä Rouva-vaara on siinäkin.

JohnBa kirjoitti...

Rouva-vaara, heh. No se taitaa tulla jo ihan automaattisesti kun on yli 40 lasissa. Mutta jos vetää baskerin vähän niinku teinimäisesti niskaa kohti niin rouvaefekti häipyy..

Kyllä musta charleston menee kumppareiden kanssa, pitkät helmet vaan kaulaan ;-)

Merja kirjoitti...

öö, toi john oli siis merja..

Riikka kirjoitti...

Tuo ylin yhdistelmä on kiva ja olisi pian jo täällä käyttökelpoinen! Entäs niillä leveysasteilla, ei ihan vielä vissiin...

Mitä ilmeitä:D

violet kirjoitti...

"John": mä jo luulin että IHANAA, kerran joku mieskin kommentoi blogia!
Mulla on varmaan joku ongelma itseni kanssa kun nykyään tulee sellanen tyhmä rouvamainen olo jostakin vaatteesta. Se on tyhmää siksi, että se olo on aivan vieras. En yritä kynsin hampain olla nuorekas - mitä sekin nyt sitten on - mutta pelkään ruttona näitä rouva-asioita.

Riikka: ei ihan vielä, eikä välttämättä koko talvena. Kattotaan ny. Onneksi uudessa takissa on huppu, joka pelastaa jos nää venyy tunnistamattomiksi ekassa vesisateessa nää pipot.

Inka kirjoitti...

Heh, aivan mahtavat kuvat!
Mä olen nyt (kiitos kaikkien mahtiblogien) jäänyt miettimään itselleni juurikin täydellistä pipoa. Toteutus vaan tökkii, ei ne koskaan näytä siltä kuin piti, tai sitten on tässä päässä joku vika.