sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Sunnuntain puistotervehdys


Montakohan kertaa olen jo luullut että tämä on nyt viimeinen parvekekahvi, viimeinen kerta ilman sukkia, viimeinen ruoka ulkona, viimeinen t-paitaulkoilu, viimeinen kerta tänä syksynä...
Ja aina tulee vielä yksi kerta, näemmä.
Tuntuu aivan luonnottomalta - nyt on jo lokakuu! - mutta hyvältä.
(Videopätkässä 9-vuotiaamme leikkii sanojensa mukaan "vauvaa, jota pitää keinuttaa" ja minä esitän sen äitiä.)
Posted by Picasa


17 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Nonni, nyt pitää sitten vissin alkaa käsikirjottamaan omaa videoesiintymistäkin...mitä sinä edellä, sitä me muut perässä:)
Mutta olipa ihana, ja sinä niin superstyle äiti että huh huh.

Joo tosiaan siellä vasta syksy saapuu, täällä talvi tekee tuloaan. On tässä vaan sitä välimatkaa.

Sooloilija kirjoitti...

Olipas puistossa vauhdikasta, ja lastenääniä paljon. Täällä kun käy tähän aikaan vuodesta puistossa niin pienten lasten kuravaatteet kahisevat ja meno on paljon rauhallisempaa.. Kiva videonpätkä.

Tuo ylimmäinen kuva on niin ihana kun kaikki istuvat tai makoilevat kuivalla, valkoisella hiekalla, ihana näky näin kosteana ja koleana lokakuuna..

Anonyymi kirjoitti...

Minulle käy yleensä niin, että se viimeinen päivä menee ohi, koska en usko sitä viimeiseksi niiden useiden edeltävien valeviimeisten jälkeen. Sen sisällä murjottaen vietetyn aurinkoisen jälkeen alkaa aina räntäsade.

Tuossa videopätkässä on jotain, joka muistuttaa vanhojen kaitafilmien tunnelmaa.

Pitäisi itsekin alkaa kuvata (tavallisella digikameralla?) tuollaisia pieniä videopätkiä. Kotivideot kokivat inflaation, kun vhs ja sitä seurannut tekniikka mahdollisti tuntien mittaisen kotivideoinnin, jota kukaan ei jaksa jälkeenpäin katsoa. Tuollaisia pieniä pätkiä olisi mukava olla säästössä, niihin voisi palata kuin valokuviin.

Anonyymi kirjoitti...

Oho, typotin itseni taruksi. :)

himalainen kirjoitti...

Sulla oli mukava nauru, .. ja vajoaminen keinun taakse ;)
Teillä taisi olla kiva päivä.

violet kirjoitti...

Liivia; anti mennä vaan! Kivahan sitä lyhyitä vilauksia on nähdä silloin tälllöin.
Ai superstyle? Jos kumitossut, farkut, pitkähihainen t-paita, itsetehty kaulaliina ja "bistro-tarjoilijan liivi"(mieheni arvio) tekee stylen niin sitten olen;-)

Sooloilija: Tuolla on melkein aina tosi vauhdikasta. Hyvällä säällä etenkin. Paljon perheitä nytkin.
Totta että tähän vuoden aikaan ero säätilassa Suomen ja hiukan eteläisempien maiden kesken on varmaan suurimmillaan.

Secretary: toi on kuvattu meidän ensimmäisella digikameralla. Sellainen Fujin pieni loota, mutta hyvä kamera, ei siinä mitään.

Himalainen; kiitos;-) Vajosin kun en vaan enää jaksanut. Eihän toi poika paina edes kolmeakymmentä kiloa, mutta kyllä se tuntuu!

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta sunnuntailta=)

Ja hitsiläinen, miten hauska video! (Itseä harmittaa, kun puhelin ja tietokone eivät suostu yhteistyöhön, joten videoiminen on hiukan jäissä...)

-Olina

Vintage living kirjoitti...

Kun pojat näkivät tuon ylimmän kuvan olivat he ihan haltioissaan. Uimarantahiekkaa leikkikentällä! Ja monta kiipeilytelinettä. He rakastavat rannalla rakennella hiekasta kaikenlaista. Kumpa olisikin ollut noin rento fiilis leikkipuistossa Tampereella kun pojat olivat pieniä. Ja noin lämmintä että maassa tarkenee istua!

Savu kirjoitti...

Miten hauska nähdä sinua 'livenä! Ja miten iloisen ja raikkaan näköinen päivä...Iloinen oli päivä täälläkin, mutta raikkaudesta viis...Kuumaa, seisovaa, huh. En olisi uskonut ikävöiväni kaulahuivikeliä!

Anonyymi kirjoitti...

sama täällä. niitä elokuumaisen paahteisia päiviä vielä yllättäen jaksaa riittää, vaikka aamulla tuntuisi jo miten kolealta. Lokakuussa! Ei kuitenkaan ole enää kuuma ja kostea. Nautin (vaikka pitäisi tästäkin varmaan tuntea huolestuneisuutta kun on merkki ilmaston lämpenemisestä...).

Riikka kirjoitti...

Mikä puisto? Voi että kun täälläkin tarkenis t-paidalla....ei tarjennut edes kesällä monena päivänä.

violet kirjoitti...

Olina; harmi ettei sulta sitten ainakaan ihan heti tule videopätkää...

Vintage living; tuolla puistossa oli eilenkin kahdet synttärit. Siellä on yksi sellainen katos jossa on pöydät ja jonne voi kattaa ruokaa. Siellä on myös kunnolliset vessat ja vesihana juomiseen ja noi (suomalaiset) kiipeilytelineet on hyvät.

Savu; kaulahuivi on aivan koristeena, kyllä kuuma tuli sen kanssa pomppiessa;-) Mutta joo, ymmärrän teitä siellä, ei ole kaulaliinalle tarvetta, ei. Pyykit sentään kuivuu, eiks niin?;-)

Annaliisa; aamuisin on täälläkin kylmä kaste. Ja usein sumua.

Riikka: tuo puisto on meiltä sellaisen 5-10 min. kävelymatkan päässä, oikein kivalla alueella ja iso ja viihtyisä. Ja jäätelö/vohveliauto käy;-)

SARI kirjoitti...

Samat tunnelmat täälläkin. Eilen päästiin puistoon pitkästä aikaa ja tänä aamunakin oli lämpöistä, kun klo 7 laukkasin apteekkiin hakemaan yskänlääkettä viime yön köhijälle. Tästä pitkästä syksystä tykkään.

violet kirjoitti...

Sari; voi niin minäkin tykkään! Viime syksy oli vetisempi ja viileämpi.

Mirka kirjoitti...

heips,
ihania elämäniloisia kuvia ja mukava videopätkä :)

olen merkannut sinut tietsikkani lemppareihin jo aikoja sitten.., nyt vasta kysäsen; ethän harmistu?käyn visiitillä päivittäin, sun tarinoita on ilo lukea :)

-mirka-

Jonna kirjoitti...

Sulla on kaunis nauru.

violet kirjoitti...

Kanerva: kiitos! kerron tämän kaikille niille jotka sanovat että kun minä nauran niin se on kuin pässi määkisi;-)