tiistai 26. toukokuuta 2009

Perusasioiden äärellä
Omakuvatiistain varjolla tänään kuvia uusista rilleistä. Ranskalainen Lafont on tehnyt kehyksiä vuodesta 1923 ja Réédition -mallisto tarjoaa näitä menneiden vuosikymmenten muotoja. Minulla ei ole koskaan ollut suurempaa hinkua hankkia "huomaamattomia" ja naamaan sulautuvia laseja, mutta en liioin pidä siitä että kehykset elävät omaa elämäänsä nenällä varastaen kaiken huomion. Minusta tuntuu että minulla on ollut nämä lasit aina. Se on hyvä merkki. Nämä ovat jollakin tapaa ikuiset lasit.

Palasin perusasioihin myös kuontaloni kanssa. Tämä on hiusmalli joka on minulla kaikista useimmin nähty vuosien varrella. Vähän tavaramerkiksikin joku on sanonut. Voi miten nautin olostani eilen ihanan mieskampaajan käsittelyssä! Ajatelkaa nyt: ensin hän sanoi aksenttiani "suloiseksi" ja halusi tietää Suomesta kaiken, sitten juteltiin perheasiat, lasten nimet ja harrastukset (eikä se edes tuntunut vastenmieliseltä!).

Parasta antia oli se että hän ei lakannut silittämästä tukkaani "kun se on niin silkkinen". Hän kuiskasi: "tuolla istuu rivissä naisia odottamassa föönausta ja hiusten suorennusta ja he käyvät kerran viikossa. Sinun ei tarvitse tehdä pesun jälkeen mitään!".

Niin, ehkä olisi viisainta nauttia siitä mitä on sen sijaan että keskittyisi siihen mitä ei ole eikä koskaan voi saada. Minulla on suora ja liukas tukka, minulla ei ole paksua, karheaa, kiharaista.
Minä olen minä ja se on oikein hyvä se.

55 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

TOSI HYVÄT! Olen iloinen kun löysit, nuo ovat täydelliset sinulle. Minäkin tykkäisin noin pyöreistä itselläni, mutta ne eivät kerrassaan passaa naamatauluuni. Mutta onneksi on muitakin hyviä malleja :)

Kampaamoreissusi kuulosti paremmalta kuin yksikään omani. Ja näyttää. Mene tuonne uudestaankin! Juuri eilen tuskailin harottavie latvojeni kanssa, ja suunnittelin ajanvarausta. Ehkä teen sen tänään, sinun innoittamana.

Anne kirjoitti...

Kampaus ja kehykset sopivat täydellisesti yhteen! :)

Matroskin kirjoitti...

Kivat prillit! Mitä lapset sanoivat? Ihana kampaaja. Kun opiskelin Englannissa, egyptiläinen opiskelutoveri ihaili minun sileää tukkaani ja minä hänen kiharapehkoaan. Kai sitä aina haluaa sellaista mitä ei ole.

Ede@ kirjoitti...

Hyvä malli ja kehykset oikein passelit:)

Täällä toinen jolla ei kiharat ja aika
liukas hieno hiuksinen pää:D

Mukavaa Tiistaita!

Jamelia

Allu kirjoitti...

Ihanat rillit! Pyöreät rillit sopii muuten aika harvoille, sanoi mun optikko, mutta sulle sopii kuin nyrkki silmään.

Epävirallinen mielikuvitusystävä kirjoitti...

Nätit ja ilmeikkäät; pyöreät, mutta särmikkäät, sopivat kivasti tuohon polkkaasi!

pikkujutut kirjoitti...

Makeet lasit! Sanoisinko etta superloyto. Joo, ei ihan pliisuja muttei liian itsenaisiakaan. (yritan takoa tuota nyt paahani, sama rumba edessa kesalla).

Ja hiukset, upeat.
Taidan tulla sinne kampaajalle. Takalainen mieskampaaja haukkui aikoinaan suorat ja liukkaat hiukseni todelliseksi ongelmapesaksi ja hyva etta pystyi niihin koskemaan...Vielakin veri alkaa kiehumaan mun muistelen sita noyryytysta.

Matroskin kirjoitti...

PS: Miten oikein löydät aina juttuja, jotka ovat niin sinua? Vaatteet, rillit, kaiken. Minulla on selkeä käsitys, millaista haluaisin, mutta ei sitä mistään löydy, varsinkaan vaatteita.

Piritta kirjoitti...

Näyttää hyvältä! Niin kehykset kuin kampauskin :)

Minäkin olen samanlainen silkkitukka. Olkoonkin sileä ja kiiltävä, niin se on mahdoton hallittava. Mutta toisaalta, mistä minä tiedän miten mahdoton toisentyyppinen hius olisi hallitta. Niinpä vedän vain ponnarini tiukemmalle.

Heli kirjoitti...

Hyvännäköiset lasit, erikoiset silti eikä yhtään liian silmille lyövät kuitenkaan. Kuten itsekin tiesit. Sopivat sulle.

Tukasta. Mulla taitaa olla samanlainen liukas ja silkkinen tukka. Pitkähkö tällä hetkellä, kun en yhtään tiedä mitä sille voisi tehdä. Millainen malli olisi hyvä. Aina minäkin niistä kiharoista haaveilen, vaan eipä ole tullut hankittua pitkään aikaan. Pitäisi, kun ei tämän onnettoman kuontalon kanssa elä (ei käänny eikä väänny mihinkään ellei ole sitä samperin tekokiharaa...). Mutta sulla on kyllä kiva tuo leikkaus ja sopii sulle hyvin!

Anonyymi kirjoitti...

Näytät kyllä tosi hyvältä! Kiitos kuvasta!

Lafontin kehyksiä myydään myös Suomessa. Ne ovat kauniita, mutteivät sovi pieniin kasvoihini. Ei sen puoleen, ei moni muukaan kehys sovi :-) Siihen on jo melkein tottunut.

_hoya_

Sooloilija kirjoitti...

Miltäs sinä ennen näytitkään ;D
Lasit ja hiukset on sellaiset niinkuin ne olisivat aina olleet sinussa! Tyylikkäät ja rennot!

barbro v kirjoitti...

Tukka toimii, lasit toimii! Näytät ihan multa!

Elena kirjoitti...

Taallakin ihaillaan naita suoria ja sileita. Monta vuotta meni permanenteilla niita raakaten, nyt annan vain olla ja liukastella.

violet kirjoitti...

Tanja: voi kiitos! Niin, ellei joku malli omasta mielestä sovi niin sitten ei muiden kehut siinä auta. Mutta sinullekin on varmasti joku malli josta huudat "just tällaset!".

Siis tämä kampaamoreissu pannaan muistiin. Sen olen kyllä ennenkin huomannut että mieskampaajien käsissä on mukavampi olla mutta tämä oli niin kiltti, kohtelias ja taitava että alta pois.

Anna: kiitos. On hyvä olla näissä ainakin.

Matroskin; isompi sanoi "olet aika tyhmän näköinen noissa". Pienempi sanoi että hienot. Mies sanoi epäröiden "nuo ovat...erilaiset". Myöhemmin illalla sanoi että muistutan hiukan Harry Potteria tai Truman Capotea;-)

Jamelia: kiitos kiitos. Otetaan kaikki irti liukkaasta tukasta! Lasketaan sillä mäkeä!

Allu; apua, nyrkistä tuli heti! Kiitos kiitos!
Pyöreet mulla on ollut parikytvuotta sitten ennenkin. Teetin niihin kahteen kertaan uudet lasit kun kehykset oli niin mieluisat.

Epävirallinen; tykkään siitä että kehysten väritys on elävä. Toisen silmän ympärillä erilainen kuin toisen - eihän kenenkään naamakaan ole symmetrinen.

Pikkujutut: hyvänä löytönä pidän minäkin näitä. Tukka ei ehkä ole upea mutta se toimii loistavasti. En jaksa enää yrittää tunkea sitä johonkin muottiin mihin se ei mene. Ei mun piirteisiinkään sovi moni juttu mitä olen välillä niihin yrittänyt sovittaa.

Matroskin: Olisi tietysti hienoa voida sanoa että unessa näytetään mikä mulle käy! Mulla on paljon sellaisia perus-perusjuttuja jotka ovat seuranneet vuosikaudet. Vaikka nyt musta poolopaita. Niitä on tarjollakin vuodesta toiseen.

Kyllä mäkin tiedän aika tarkasti yleensä mitä haluan ja kun menen johonkin liikkeeseen niin näen ovelta onko siellä mitä haen.
Hutiostoksia ei tule kovin paljon enää, tosin tietysti joskus on näitä yritys ja erehdys -menetelmällä huonoksi havaittuja juttuja...
Suuri vaikuttaja on se miten joku vaatekappale "kutsuu seurakseen" toista. (Voi käydä kalliiksi!) Kun on siis tietynlaiset saappaat niin minusta alkaa tuntua että ne "vaativat" tietynlaiset housut tms.

Joskus näen kadulla ihmisen joka tekee niin valtavan vaikutuksen tyylillään että teen pika-analyysin "mitä se oli???" -ja yritän apinoida;-)

Tirlitta: tuon hallitsemisen yrittämisen minä nyt taas yritän muistaa lopettaa. Esimerkki: jos haluaisin VÄLTTÄMÄTTÄ että jakaus olisi vasemmalla puolella niin saisin panna varmaan liimaa päähän että tukka siihen menisi. Oikealle sivulle sen sijaan aivan itsestään. Keskelle ei onnistu myöskään.

Heli; en mä oikeastaan ole kiharasta tukasta niin kovin haaveillut...ei se taitaisi oikein tyyliini sopiakaan. Mutta olen kyllä haaveillut että tukkaa olisi enemmän ja se olisi hiukan karheampi (mutta miksi ihmeessä, oikeastaan?).

Hoya: joo, Lafontia myydään Suomessa ihan varmasti.
Tuosta en ole samaa mieltä mitä sanot kasvojen pienuudesta ja noiden laseista. Mun naama nimenomaan on sellainen että suurin osa kehyksistä on liian leveitä ja putoavat päästä. Tuolla merkillä ei ollut yhdetkään sellaiset vaan olivat kapeampia ja pienempiä.
Joskus olen joutunut ostamaan lasten malleja...

Sooloilija: paras kehu ikinä;-)
(tuo miltäs sinä ennen näytitkään!)

Tintti kirjoitti...

Kilpparit; niin ihanan retroa, niin ylellisen modernia. Omani ovat peltiä, vähän litistyneet ja koristeltu raaputetuilla kasvikuvioilla. Ja nyt puhun siis kehyksistä.

Jonna Mb kirjoitti...

Ihana tyyli, juuri sinunlaisesi ja jotenkin niin kolkytlukulainen kuin vain voi olla. Olet samassa sarjassa kuin Woodyn naiset Diane Keaton ja Mia Farrow tai Audrey Hedburn, ajaton tyyli-ikoni!

Tanja kirjoitti...

Näin on. Nämä viimeisin kehysostos meni ihan nappiin. Tykkään näistä hulluna. Näin sen jo heti, kun ne olivat hyllyssä. Ei mennyt aikaa valitessa. Ja kun laitoin nämä päähäni, optikko kiljaisi, että nyt ovat kehykset löytäneet oikeat kasvot! Ja hauskaa on myös se, että niin moni vastaantulija on tullut kehumaan. Sillä kuten sinäkin tiedät, kehuissa on kiva kehrätä :) Olet ihanan näköinen, haluan vieläkin huokaista.

Savu kirjoitti...

Hyvät on! Ihan Sinua.

Celia kirjoitti...

Lasit sopivat sinulle kyllä hienosti ja tuo tukka on aivan ihana! Samaan aikaan tyttömäinen ja poikamainen, tosi kaunis. Mietin pitäiskö itsekin pätkäistä.

Kampaamokokemuksista riittäisi juttua. Ystäväni kävi viimeksi kampaajalla, joka oli vähän liiankin innostunut. Silitteli joka välissä ystäväni poskea ( ooh kuinka pehmeä iho kuin vauvanpeppu), ihasteli niskan muotoa, silmien väriä ja kokoa.
Ystäväni oli lopulta niin vaivaantunut, että odotti naama punaisena vain, että saisi lähteä.

Olina kirjoitti...

Kauniit lasit, kauniit hiukset, kauniit kuvat, kaunis nainen!

Ja mikä ihana kampaaja:)

Satu kirjoitti...

Jouduin hommaamaan viime talvena rillit. Huomasin etsiväni huomaamattomia kehyksiä, koska en ollut tottunut näkemään rillejä omassa päässäni. Ja kun ne huomaamattomat olivat päässä, vanha tuttu sanoi, ettei ollut tuntenut. Ohhoh.

Kai silmälaseihinkin tottuu?

Silmälasisi ovat mun mielestä rohkeat. Sileä tukka on hyvä vastapaino.

Matroskin kirjoitti...

Ehkä siellä päin on enemmän klassikkokamaa kaupan... Yritin tänä talvena etsiä tummanruskeaa poolopaitaa, kävin varmaan Helsingin kaikki kaupat, eikä missään ollut, kun harmaa ja valkoinen on muotia. Täällä mennään liikaa pintamuodin mukaan.

Rebecca / Sanctuary kirjoitti...

Ihanat kerrassaan, ihan nappiin! Jotenkin ajattomat, silti mukavan erilaiset ja tähän päivään sopivat :) Silkkisiä hiuksia ihastelen minäkin, mulla sellainen paksu karhea englantilaistukka.

Paevi kirjoitti...

Hyvan kuuloinen kampaamoreissu! ja nuo lasti sopivat oikein hyvin uuteen kampaukseesi. :-)

violet kirjoitti...

Barbrov: oho! Kiva juttu sekin jos sinulta näytän koska olet kaunis.

Elena; ilahduin kovasti myös siitä että juuri kun olin miettinyt miten vastaan kun taas tyrkytetään väriä tukkaan niin kampaaja sanoikin: "mitään väriä en kyllä suostu laittamaan. Hyvä kiilto tuossa ja auringon valossa näkyy monia eri vivahteita" - kauneus on katsojan silmässä!

JonnaMb: kiitos Jonna, kiitos! Maistelen moneen kertaan noita mairittelevia sanojasi.

Tanja: juu, samoin kävi että hyllystä nämä näin. Mennessäni tiesin että haluan tietyn merkkiset mutta malleja heillä on vaikka miten paljon. Olin ensin hiukan kiusaantunut kun optikko työparinsa kanssa kehusteli ja pyysi muitakin asiakkaita katsomaan;-)
Oli sitten markkinointikikka tai mikä vaan niin kivalta se tuntui.

Savu; minua ovat, juu.

Celia: hui kauhee tuollaista kampaajaa...juu ei toi ollut tuollainen. Hyvin hienovarainen vaikka kovasti mairittelevainenkin.

Olina; voi että teitä kaikkia...kiitos sanoistanne, olen niin iloinen.

Solveig; sanoisin melkein että tämä tukka saattaisi olla aika hemmetin tylsä ilman noita laseja.

Matroskin; tuo saattaa olla kyllä totta....

Sanctuary;...tukka, jota sultakin varmaan moni kadehtii!Tintti: ironia hallussa joka tapauksessa;-)!

Ulla kirjoitti...

Kivat lasit, tyylikkäät ja kauniit. Klassiset!

Prisca kirjoitti...

Voi miten hienot!!!
Haluaa kans!
Ja tukka on ihana.
Käyn kamalan harvoin kampaajalla suutarin lappsilla ei ole kenkiä...eikä kai suutarillakaan)
Ja kun käyn, muistan aina miksi se on niin kannattavaa ja ihanaa...Juuri tuon sosiaalisen tapahtuman ja hellittelyn takia.

Juliet Jones kirjoitti...

Minulla oli ennen sileä ja suora tukka (aivan ihana) sitten tuli raskaus ja kiharat. Poika on kohta 3 ja kiharat edelleen minulla.. Kiharat suorastaan riipivät mieltäni, haluaisin sen sileän, silkkisen suoran tukan takaisin.

Hiustyylisi on ihana. Itselläni muuten melkolailla samanlainen mutta lisänä ne riipivät kikkurat.

MaaMaa kirjoitti...

Taydelliset pokat! Melkein rupesi tekemaan mieli silmalaseja!
Mulla on karhea rautalankatukka, joka kylla taipuu, mutta ei ikina sinne minne itse haluan. Mies silittaa hiuksiani ja sanoo sujuvalla suomella "ihana heppakarva" :D Olen yht'aikaa ilonen etta puhuu omakeksimia suomensanoja ja kauhuissani etta tukkani on heppakarvaa! :D
Mutta se on mita se on, tan kanssa on elettava. Ja on se valilla ihan hyvinkin. Se tukka siis. Mullakin.
:)

Matroskin kirjoitti...

Mainitsin muuten sinut artikkelissani Kirjailija-lehdessä. Kohta kaikki kirjailijat ryntäävät blogiisi (siis siihen taulublogiin).

marika kirjoitti...

Hiusmalli ja kehykset - perfect!
Kyllä, sama mieltä olen: olisi viisainta nauttia siitä mitä on!

violet kirjoitti...

Ulla; kiitos! Joillekin "klassinen" tarkoittaa että tylsä ja vekkihame.
Mulle muutakin;-)

Aurinko ja kuu: mun on pakko sanoa että nimenomaan olen vältellyt kampaamoita sosiaalisen puolen vuoksi...aistin kovin helposti kaiken sanomattomankin ja mua rasittaa muodon vuoksi kyselevät tai tekopirteät. Sitten on niin paljon niitä jotka "toruvat" asikasta milloin mistäkin, huokailevat ääneen kun tää on tällanen eikä tästä mitään saa jne.

Eilinen kokemus oli aivan erilainen. Vain pari tällaista on ennen kohdalle sattunut.

Juliet JOnes; jännä juttu tuo kihartuminen. Olen kuullut yhden vastaavan tapauksen.

MaaMaa; hanki ikkunalasilasit ellet muuta tarvi!
Heppakarva on kiva sana.

Matroskin: oi kiitos kunniasta! TErvetuloa vaan kaikki kirjailijat ja muut. Pitää panna sinne mainos: "jos tulet Kirjailija -lehden artikkelin perustella niin ilmoita siitä. Saat hyvät alennukset!"
Millaiseen juttuun panit maininnan?
Mihin se siis liittyi se juttu?

Marika: kiitos Marika. Niin, joskus tuo vaatii ajattelutavan muutoksen mutta sen jälkeen voi nauttia olemisestaan kun ei enää haikaile.

Matroskin kirjoitti...

Juttu liittyi minuun, hahhah. Eikun harrastuksiini, ja laitoin että olet innoittajani.

Anonyymi kirjoitti...

Wow! Sä oot elegantti ja samalla rohkea. Hienot on lasit ja kampaus myös!

Mulla oli Antwerpenissä tosi hyvä mieskampaaja. Nyt jo pari vuotta toisessa osoitteessa ja vieläkäân ei ole löytynyt luotettavaa. Niitä ei tosiaan joka oksalla kasva. Minulla on myös suora ja liukas tukka, ehkä se tekee homman vaikeaksi ammattilaisillekin? Sitä on hyvä ihailla, mutta ei kannata leikata mitään mikä vaatii liikaa työtä, koska tässä kosteassa ilmastossa minun ei kannata tuhlata aikaa erityiseen föönaamiseen tms, kun komeus litistyy tunnissa. Viikonloppuna olimme reissussa naapurimaassa ja siellä kävin tuntemattomalla kampaajalla. Ajattelin ensin, että voi itku, taasko tuli moka, mutta nyt olen tosi tyytyväinen. Sama fiilis - lopultakin joku leikkasi sen tutun mallin, missä on hyvä olla ja näyttääkin kivalta. Yleensä ei itku ole kaukana, kun kampaajalta tulee kotiin.

Kirkaskuvioisia päiviä uusien lasien kanssa!
t/ minjo

Lea kirjoitti...

Tosi hyvännäköiset lasit ja sopivat sinulle ihan loistavasti! Hiuksetkin on niin tyylikkäät!

Minullakin on ihana kampaaja. Olen käynyt saman luona jo 10 vuotta! En tiedä mihin joutuisin ilman häntä...

Suklaasydän kirjoitti...

Hienot lasit löysit. Ja tukkakin sopii kantajalleen hienosti. :) Minun vakiokampaamoni on suljettu remontin vuoksi ja tarve hiustenleikkuuseen alkaa olla kova...

Nuttula kirjoitti...

Voi kuinka kaunista! Hienosti sopivat ja ovat tyyliäsi. Samalla iski pieni ahdistus omien hiusten kanssa :)

Minna kirjoitti...

Nappivalinta!

Virpi P. kirjoitti...

Pakko liittyä loputtoman pitkään kuoroon: IHANAT RILLIT! Juuri sinun tyyliisi ja väritykseesi sopivat.

Johanna kirjoitti...

kertakaikkisen nappivalinta, istuvat kantajalleen ja se välittyy, persoonalliset

Liivia kirjoitti...

Juuri oikeat sinulle!
Samoin hiusmalli!

Ja se on juuri noin kun sanoit laseista, ei mitään ihoon sulautuvia, muttei huutomerkkejäkään!

Elsbet kirjoitti...

tosi hienot kiikarit, saispa täältäkin tuollaisia

outi kirjoitti...

onpa kyllä hyvännäköiset ja sulle sopivat. molemmat!
viime lokakuussa kävin sellaisessa silmäleikkauksessa etten enää rillejä tarvitse, mutta silti vanhasta tottumuksesta aina vilkuilen optikkojen suuntaan, että minkähänlaisia.. outoa kun ei niitä nyt enää tarvitse..

Punamulta kirjoitti...

Hih, ihan oot open näköinen :). Ja positiivisessä mielessä tietenkin.

Kampaaja kuulostaa lähes liian ihanalta ollakseen totta...:)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavan tuntuinen kampaaja! Omani on "voi pyhä yksinkertaisuus" mutta hyvin leikkaa ja tuntee mun pollan ja mikä siihen sopii, se on tärkeintä. (Ehkä hiukan rumasti sanoin, anteeks!) Mutta pääasia on se että osaa hommansa.

Sun rillit on persoonalliset ja sopii sulle. Onnittelut valinnasta.

Joko puutarhurisi on tehnyt istutuksia tuolille? Miepä laitoin nurmikkoa tulemaan sammakkoprinssille.

Kirsikka

Merja kirjoitti...

Erittäin hyvät lasit. Ja tukka myös. Tuota juuri olen pohtinut TAAS oman tukan kanssa. Että kun ei ole ne tuuheat ja karheat, kannattaako edes yrittää kasvattaa. Mulla on ollut polkka useita kertoja, pitäiskö siis palata..

Puisto kirjoitti...

Erittäin hyvät pokat, erittäin sinun. Niin myös tukka! Tuo eka kuva on ihan kuin joku elokuvajuliste, näytät ihan joltain ranskalaiselta filmitähdeltä.

violet kirjoitti...

Matroskin; olen hiukan hämilläni mutta iloinen jos olen jonkun innottaja. Kiitos.

Minjo; ei kasva joka oksalla, ei. Nyt tietysti toi "mun mies" lähtee pois heti kun hänet löysin!

Lea|: 10 vuotta on jo pitkä aika. Vankka ihmissuhde, etten sanois!

Suklaasydän; kiitos, kiitos. Toivon että remontti on pian ohi että saat "avun hätään".

Nuttula; kiitos. En halunnut ahdistusta herättää kummiskaan;-)

Minna: kiitos kehuista!

Katriina: minustakin väri on nyt justiin paikallaan. Edelliset lasit olivat samantyyppiset väritykseltään (muuten aivan eri) mutta nyt huomaan etþä ne olivat aivan liian punertavat.

Jo goes shopping: onpa sulla hauska nimi! Kiitos.

Liivia: hauska kuulla että tykkäät.
Ei ei ihoonsulautuville!

Elsbet: ehkä saakin. Suomessa myydään Lafont-laseja aika laajalti.

Outi: joo, sitten alkaa kiinnostaa ja löytyä kun ei tarvi....

Punamulta: ope hyvinkin - tosin ei alan töissä "aika" moneen vuoteen.

Kirsikka: puutarhuri ei ole tehnyt sitä eikä muutakaan...ei kun joo, teki linnuille jonkun syöttöhomman. Mun oma hyllyprojekti on täysin kesken myös.

Merja: niin, en tiedä sinusta mutta minä näytän kyllä lähinnä säälittävältä jos annan tukan kasvaa. Tykkäisin kyllä kovasti (ainakin toisinaan) jos tukan saisi kokonaan kiinni ja vaikka nutturan.
Ja mulla kyllä piirteet "valahtaa" valahtavan tukan myötä myös...

Papi; kiitos kiitos, ihan kauheeta kehun rytkettä tullut nyt...olen iloinen mutta alkaa jo vähän punastuttaa.

aino kirjoitti...

olet UPEA!

violet kirjoitti...

Aino; oi oi kiitos kaikki ihanat ihmiset. Kauheeta kehun ryminää tullut. Olen niin iloinen rilleistäni ja nyt jotenkin vielä iloisempi!

Heluna kirjoitti...

Mageet rillit ja sopii kuin nenä päähän! Aavistuksen nörtimpi fiilis.

Tarttis saada kans joku silittelemään omaa suoraa tukkaa ja kertomaan, että se on ihan hyvä noinkin.. kun jos se olisi paksuja kihara, niin ei sekään varmaan silloin kelpaisi.

Vilijonkka kirjoitti...

Näytät aina niin hyvältä. Ja parasta on jos itsekin viihdyt. Tai siksi ehkä näytät hyvältä kun itse olet sinut.

Kiinalaiset tehokampaajat eivät ehdi silitellä. Leikkaavat alle puolen tunnin. Hö. Silittelyä varten mennään erikseen päähierontaan, jota tosin en ole vielä ennättänyt kokeilla.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

olen seurannut Suomessa blogiasi vuoden verran, löytyi sattumalta niinkuin niin moni. Jännä miten joihinkin sitten jää koukkuun. Kirjoitus- ja kuvaustyyli, aihevalinnat yms. ovat varmaan ne jotka koukuttavat.
Sinun blogissasi kiehtoo monipuolisuus.
Arkisia asioita ja taidenautintoja.
Syy, että nyt kommentoin on tietysti nuo mainiot rillit.
Itse en oikeasti nykyään tarvitsisi, mutta olin ystävälleni makutuomarina ja kokeilin itsekin ja nenälleni suorastaan jäivät Paul Smithin kehykset, myös tuota klassista tyyliä.
Näinkö hienoja on vihdoin tullut markkinoille – ihmettelin, ja seurauksena odotan malttamattomana uusia lasejani.
Toki elokuvissa ja teatterissa yms. tarvitsen laseja, ettei ne ihan ikkunalasia ole kuitenkaan.
Hauskaa päivää sinne!
Uusiorillipää

violet kirjoitti...

Helinä; ei nörtti, pliis! Sano vaikka että vinkuvahenkinen runoilija!

Vilijonkka; ehdottomasti EN näytä aina hyvältä. Voin näyttää hyvältä kuvissa joita näet, mutta sehän on vaan osa.

Uusiorillipää; otan ilolla vastaan sanasi. Ihan totta että jotkut blogit koukuttavat vallan. Olen tyytyväinen jos omani tekee muille sen mitä itse koen toisaalla.