perjantai 29. tammikuuta 2010

Asetelma


Yläkerrassa terassille vievän oven vieressä on kaappi missä säilytämme työkaluja. Säilytämme siellä myös multaa, lannoitteita ja torjunta-aineita. Kaapin päällä on purkeissa ja koreissa siemeniä, kuivatettuja auringonkukkia ja sen sellaista. 

Ja sitten siinä on asetelma. Erehdyin siirtämään kuvassa näkyviä kiviä, noita vasemmassa reunassa olevia ja niin oli asetelma pilattu. Olen tyhmä, tuhma ja tahallani rikoin, sanottiin. 
Nyt en saa edes korjata virhettäni koska pilaisin vain lisää, sanottiin myös. Asetelma olkoon siis noin.

Ei millään uskoisi että kohta voi taas iskeä siemeniä multaan ja niistä tuleekin jotakin! Ei mitään kummallista tai hienoa, mutta virhreää joka tulee mustan mullan alta. Se on ihan käsittämätöntä ja se on mahdollista joka vuosi.

4 kommenttia:

Heljä kirjoitti...

Me äidit ei aina ymmärretä ... mutta parempi kaapin päällä kuin meillä välillä portaissa ;O)
Perjantairiemua toivottelee
Heljä

Juju kirjoitti...

Hahaha!Ihana kuva, asetelman TAHALLAAN pilannut äiti, ja toiveikas näkymä kevääseen. Tämä elävöitti juuri päivääni enenmänkuin mikään muu.

Riikka kirjoitti...

Kyllä se ihana kevät aina kuitenkin tulee yllättävän nopeasti. Ensin tuntuu että rypee syksyn pimeydessä ikuisuuden mutta sittne onkin jo tammikuu ohi ja valo tulee.

Mirva kirjoitti...

Minusta tuo asetelma näyttää edelleen kauniilta. :) Tämän talven jälkeen tuntuu kyllä suorastaan ihmeeltä jos kevät vielä tulee, mutta toivossa on hyvä elää!