sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Keskenäni III

Lähdin tänään kaupungille. Katselin kauppoja, kävin kirpputorilla (Place Jeu du Balle, sama josta kirjoitin täällä aikaisemmin) ja otin kuvia.

Tämä kauppa on päässyt aikaisemminkin kuvaan. Nyt oli otettava uusi kuva, sillä ikkunasomistus on minun silmääni niin kaunis. Ei liian soma vaan sopiva.

Eilen söin polven päällä, tänään katoin itselleni.

Kirjoituksen sisustuslehtiosuus:

Lähdin etsimään vaasia mutta löysin tuolin. Se oli jätetty kadulle roskien sekaan ja se oli todella likainen. Otin sen mukaan, puhdistin ja totesin sen olevan oikein hyvin tehty, tukeva, ehjä tuoli.
Vain istuinosa on sen verran läikikäs, että maalasin sen. Tässä vielä ilman väriä. Ei maksanut mitään. Oli kätevää kun oli metrossa kotimatkalla oma tuoli.

10 kommenttia:

*Katinkainen* kirjoitti...

Ei voi ola totta!!!=O)
Kannoin juuri tänään tuolisi siskon autotallistamme sisälle!!!
Se värjötteli muutaman päivän siellä,kun ajattelin maalata sen,mutta tietäen saamattomuuteni, raijasin sen kuitenkin sisälle lämpimään.
Nyt se nököttää tyttäreni pikkiriikkisen työpöydän edessä ja näyttää sangen söpöiseltä ilman uutta muodonmuutostaankin.
Ehkä kiikutan sen kesänkynnyksellä ulos ja fiksaan se kuntoon-väri on vielä mietintämyssyssä.Ehkä töpötän sabluunalla siihen hauskoja kuvioita!!!
Ihastuin tuolin selkänojaan,rytmikkäisiin pinnoihin!!!Hassunhauska tapaus!!!
Eikä maksanut kirppiksellä kuin 1,50eskoa!!!

violet kirjoitti...

essuntasku: Juuh, nämä tällaiset pinnatuolit kestää aikaa ja katseita. Jos on hyvin tehty ja hyvin pidetty (hyvä kun kannoit lämpimään!) niin
eihän niitä tapa mikään;-)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei liity tähän mitenkään, mutta: sinut on haastettu!

Liivia kirjoitti...

Tuommoinen lavendinvärinen rahi vois olla aika kiva...

Liivia kirjoitti...

Siis lavendelin...ei oo silmät vielä auki.

Anonyymi kirjoitti...

Ajattoman kaunis tuoli!
Minulla on mökillä samantyyppisiä peräisin 50-60-luvulta. Ovatkin varmaan ainoita tuoleja jotka on myös kestäneet ehjinä vuosikymmenet.
Taidankin hakea ne kaupunkiin nykyisten lahoavien tuolien tilalle..

Inka kirjoitti...

Hieno löytö! Ja nätti tuoli, ajaton.

Vilijonkka kirjoitti...

Hyvää työtä, Violet! Siis aiotkos maalata sen? Joskus jossain lehdessä oli kun oltiin kerätty moisia useita ja kaikki oli maalattu eri värisiksi. Kivan näköistä oli, mutta mitens sitä osaisi valita mille haluaisi istua. Ja sitäpaitsi pyöreiden pinnojen maalaus on musta tosi tuskasta!

violet kirjoitti...

KUkkis; kiitos, teen kurssitarjonnan kunhan onnistuu. Pojat ovat "hiihtolomalla"....

Liivia: Toi rahi on hieno. Sen runko on aitovanha ja kaupan omistaja on päällystänyt sen uudella kankaalla. Liikkeessä on paljon tuon tyyppistä korjattua kamaa.

Helinä: no meilläkin on tietokoneella tällainen helkatin heiluva klaffituoli. Tuo uusi pääsee tähän kunhan maali kuivuu.

Inkivääri:juuri sitä.

Vilijonkka: maalasin jo, heti eilen. Minun pitää saada tehdä kaikki aivan heti. Maalasin vain istuinosan sellaisella hailakan turkoosi/vaaleanvihreällä jota oli jäljellä. Se sopii omasta mielestäni tuon puunvärin kanssa.
Minä kyllä tykkään kaikesta tuskaisesta hommasta kun olen yksityiskohtia rakastava pikkutarkka tyyppi..mutta tällä kertaa siis vain istuin.

Liivia kirjoitti...

Meinasin just kysyä että minkä värinen istuimesta tuli ja päässäni ajattelin että itse olisin laittanut turkoosiksi. Ja sen teit! Tap tap. Tuolisi on siis hieno, törkeästi vain kehuin sitä toista. Oli niin itsestään selvyys että löytötuolisi on oivaa kamaa!