maanantai 4. helmikuuta 2008

Kevään kurssitarjontaa

Huomasin että kahdesta blogista on haastettu. Tässä minun toivekurssejani tulevalle keväälle:1. Voitto kotiin -kurssi
Tämä viikonlopun pikakurssi auttaa valitsemaan oikeat lottonumerot, sijoittamaan tuottavasti hevosveikkaukseen ja muihin rahapeleihin. Opit myös vetämään ns. yksikätistä ja lukitsemaan valinnat oikein kaikissa tunnetuissa hedelmäpeleissä.

2. Aivojen ja käsien yhteistyö. (Elämän mittainen jatkokurssi.)
Tiedätkö tarkalleen millaisen neuleen/taulun/ompelutyön haluat toteuttaa, mutta jokin klikkaa idean ja toteutuksen välillä? Eivätkö kätesi tee mitä pääsi pyytää?
Kurssillamme voit toteuttaa hulluimmatkin ideasi helposti ja nopeasti! Opit idean ja toteutuksen synkronointia, saat vihdoin kädet käyttöösi.

3. Kasvatan huutamatta. (Peruskurssi, kolme viikonloppua.)
Kurssin käytyäsi sinun ei tarvitse enää korottaa ääntäsi. Käskyt ja ohjeet menevät perille ja tuottavat tulosta. Voit olla rauhallinen, oma itsesi ja lapsesi saavat kasvaa ilman kuulovaurioita.

4. Keho kuntoon kerrasta. (Kertaluontoinen ihmekurssi.)
Etkö saa itseäsi liikkeelle? Eikö rehkiminen ja hikoilu kiinnosta? Älähän huoli, pikakurssillamme saat ilman tuskaa ja vaivannäköä koko kehon kerrasta kuntoon - ilmaiseksi ja loppuiäksesi. Eikö vain kannatakin ilmoittautua?

5. Itsevalmistuvan ruuan jatkokurssi. (Kolmen kuukauden intensiivikurssi, voi suorittaa omassa kodissa sopimuksen mukaan.)
Kurssillamme seurataan vierestä miten elintarvikkeet tulevat itse kotiimme, kuoriutuvat kasseista, pilkkoutuvat palasiksi, tekeytyvät maittaviksi ja terveellisiksi aterioiksi. Omat kattilat mukaan, muuta ei tarvita.

En haasta ketään. Menkää kurssinsuunnittelukurssille ja tehkää omanne, ken haluaa!

15 kommenttia:

Liivia kirjoitti...

Hep, ilmoittaudun kaikille kolmelle viimeksi mainitulle. Eikä se ekakaan pahaa tekis. Eikä toka.

Olen muuten joskus ollut Rummuntekokurssilla ja Eteerisen liikehdinnän kurssilla. Sekä Intensiivisessä itsetutkimusviikonlopussa(kuului pakollisena opintoihin).

violet kirjoitti...

Mää olen tainnut olla vain lukuisilla näyttämötaiteen kursseilla. Ai juu, ja erilaisilla tanssikursseilla. Tai ei ne oikeastaan mitään irrallisia kursseja ole olleet.
Eteerisen liikehdinnän kurssista kuulisin mieluusti lisää;-)~!

Joola kirjoitti...

Minä innostuin kaikista. Ajan puutteen vuoksi en voi osallistua kaikille, joten ykkönen jääköön pois. Jään odottamaan, milloin työväenopisto näitä tarjoaa. Tai ensin täytyisi tulla sellainen "Liikehdi eteerisesti kurssille" -kurssi, jotta minutkin saataisiin oppisaleihin...

Anioni kirjoitti...

Kurssitarjontasi on aika lailla minuunkin kolahtavaa. Varsinkin kaksi viimeistä :D

Tiuku kirjoitti...

Kurssitarjonta aivan odottamattoman ihastuttavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Onko aivan varma, että sinun töitäsi ei ole Italiassa Bergamon kaupungissa? Lauantaina siellä oli taiteilioijen ja ja näyttelijöiden tapahtuma, johon oli esimerkiksi rakennettu erittäin erikoinen karuselli. Juuri siinä oli noita upeita tauluja, jonkalaisia sinä teet. Ajattelin, että kun voisin sinulle laittaa sähköpostilla noita kuvia, yhtäläisyys ainakin on ilmeinen, mikäli eivät ole sinun käsistäsi lähteneitä...

Clarissa

violet kirjoitti...

Clarissa: eivät ole tekemiäni töitä.
Muutama mahdollisuus: joku kopioi minua. Minä kopioin jotakuta. Sattumoisin samantyyppisiä töitä.
Harmi ettet saanut kuvaa.

Inka kirjoitti...

Jos kursseilla tilaa, ilmoittaudun heti. Ei tekisi pahaa mikään noista nimittäin.

violet kirjoitti...

Kasvatan huutamatta -kurssi on täynnä, mutta peruutuspaikkoja voi jonottaa.

Itsevalmistuvan ruuan kurssi uusitaan kesällä sen saavuttaman suuren suosion vuoksi. Kesällä keskitytään grillimakkararuokiin.

pikkujutut kirjoitti...

Varaatko ensimmäisen jonopaikan tuolle kasvata huutamatta - kurssille ? Tai vaihtoehtoisesti voisitko harkita toisen vastaavaan kurssin järjestämistä ?

Anonyymi kirjoitti...

Siis minulla on kyllä kuvia niistä Italian tauluista, mutta tämän blogin kauttahan en voi niitä näytille laittaa...

Clarissa

violet kirjoitti...

Jos viitsit vaivaa nähdä niin mene violet-blogiin ja sieltä profiilista e-mailosoitteeseen postia.

Anonyymi kirjoitti...

Ok. Laitoin sulle sähköpostia.

Clarissa

Anonyymi kirjoitti...

Valmis vaikka kaikille kursseillesi. ;)

Maurelita kirjoitti...

Jonotan peruutuspaikkaa kolmoselle, ja varaan heti 4 & 5 ! Ykkönen ei pahitteeksi, ja jos kakkosesta saisi version "itsetekeytyvät taideteokset"... =)