sunnuntai 10. helmikuuta 2008

Lomalaiset


On niin keväinen sää...!
Päivälämpötilat ovat n. 13-15 astetta ja eilen vielä kahdeksalta illalla oli liki kymmenen astetta kun tulimme elokuvista.
Elokuvissa ollaankin nyt käyty jo kahdesti, uimahalliin mennään taas tänään ja muutenkin olen tyytyväinen siihen, ettei poikien loma ole mennyt vain kotona makoiluun. Sille on joskus tilaus mutta nyt tuntuu hyvältä tehdä muuta, liikkua.
Iltaisin pojat nukahtavat aikaisemmin kuin normaalisti. Hauska nähdä sillain "terveellä tavalla väsynyt" lapsi, joka nukkuu sikeästi ja tarpeeseen.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ihana keli! Täällä kukkivat krookukset ja joissakin puissa on jo isoja norkkoja. Ilmakin tuoksuu keväältä.

Tiuku kirjoitti...

Ilmat siellä päin tosiaan tuntuvat ihanilta, juuri passeleilta kevät lomalle!
Lomalla on kiva puuhata jotain. Minulla ottaa koville jos täytyisi vain istuksia kotona sisätiloissa. Teidän lomanne kuulostaa oikein mukavalta, pojat varmasti nauttivat.
Ja tosiaan mikään ei ole niin somaa kuin omat lapset kun uinahtavat väsyneinä hymyillen nukkumaan.

isoinpapu kirjoitti...

Voi, kevät, se siis on olemassa! Ehkä tännekin vielä, oikeastikin. Eilen annettiin lounais-Suomeen ensimmäinen siitepölytiedote, superaikainen sellainen.

Pelkään että kuitenkin kohta lumi tuiskuaa koko lumettoman talven puolesta ja kärsimme pakkasta kun oikeasti kuuluisi olla kevät. Tämmöinen ilmaston lämpeneminen ei sovi mínulle.

Helsinki oli eilen sumuinen ja kaunis. Uudet tuttavuudet kauniita ja nokkelia. LÄhetän raportin!

Matroskin kirjoitti...

Mitä näitte? Oletteko nähneet sen tyttö ja kettu -elokuvan?

violet kirjoitti...

Matroskin: katsottiin uusi Asterix ja eilen Fly me to the Moon, sellainen 3D-leffa missä jotkut kärpäset muka menee avaruuteen. Piirretty ja aika kiva.
Tyttö ja susi ei ole vielä täällä.

Mary-Laure kirjoitti...

I just love this retro look, it's so fun.