lauantai 22. maaliskuuta 2008

Pitkäperjantaina
Kun lunta näkee todella harvoin sitä riemastuu niin, että on kiljuttava innosta ja tanssittava terassilla. Sitten kuumaan suihkuun ja äidin luvalla pieni pshit pshit isän parfyymipullosta pieneen rintakehään.

Kahdeksanvuotiasta ei olisi saanut ulos varmaan viidenkympin setelilläkään.Voi hyvänen aika tätä pääsiäisen säätä...

10 kommenttia:

Puisto kirjoitti...

Suomessa on yleensä *aina* pääsiäisenä takatalvi ja räntäsade. Vaan olipa kerrankin aurinko sinisellä, kirkkaalla taivaalla paistattelemassa Hangon keksinä. Tosin, kylmä on ollut.

Ei tuota nassikkaa voi hymyilemättä katsoa. Onhan lumi on kivaa, kunhan ymmärtää häipyä maaliskuussa :)

Elina kirjoitti...

Voi mikä keli! Täällä on aurinko porottanut kadut jo melkein paljaiksi, tosin öisin on ollut lähes 20 astetta pakkasta. Hassut säät!

Sooloilija kirjoitti...

On teillä ihanan iso terassi! Kesällä varmaan unelma!

Liivia kirjoitti...

Tuommoinen perinteinen pääsiäissää, sanoisin.
Täällä OLI aurinko, nyt tulee taas lunta, mrrrrrrr.

Terassinne näyttää tosiaan aika messevältä!

Tuula kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä Piilomajaan!

Meidän mökillämme oli myös aivan talvisää. Öisin -20 astetta paukkupakkasta ja lunta joka paikka tulvillaan. Päivisin onneksi oli aurinkoista, joten pääsimme nauttimaan eväsretkistä järven jäällä. Tänään sitten tulikin jo räntää vaakasuoraan... hrr!

Merja kirjoitti...

Joo, lunta tulee täälläkin, vaikka pari ekaa pääsiäispäivää oli niin kaunista ja aurinkoista.

Tuo pshit pshit nauratti. Minä laitoin eilen kylpyläuinnin jälkeen ripsiväriä. Esikoinen totesi: minäkin laitan sitten ripsiväriä isona, niinkun kaikki isot naiset laittaa. Siihen toinen, nuorempi neiti: minäkin laitan isona. Musta tulee isona oikea äiti.

Vintage living kirjoitti...

Riemukkaat kuvat ja upean iso parveke! Juuri tässä arkkitehtiopiskelijasiskoni kanssa puhuttiin, että Suomessa aina tehdään niin pienet parvekkeet kun vaikka Tanskassa näkee sellaisia, joille mahtuu vieraidenkin kanssa syömään.

violet kirjoitti...

Papi: poika kyllä nautti niin kauheasti lumesta kun ei tänä talvena ole oikeastaan aikaisemmin ollut. VAi sateliko kerran muutamia hiutaleita.

Ekub: No todella hassua. Yöpakkasia, niin sanoakseni!

Sooloilija: terassi on kyllä kiva. Se on 25 neliötä ja siihen paistaa (silloin kun paistaa) koko päivän. Erityisen kiva se on pyykin kuivattamiseen.

Liivia: Joo, perinteet kunniaan, säänkin puolesta...mrrr...

Tuula: Retkissä parasta on usein eväät....minun mielestä.

Merja: Oikeat äidit ne sutii ripsiväriä, kyllä tyttö tietää;-)

Vintage: Ei tässä talossa mitään parvekkeita kenelläkään ole, mutta kun remontoivat tämän ylimmän asunnon vuokrattavaksi niin omistaja päätti rakennuttaa katolle terassin. Saahan sillä korotettua kivasti vuokran hintaakin...
Monenlaista kattoviritelmää näkee, mutta aika harvoin niin isoja parvekkeita että siellä mahtuisi tuoliin istumaan.

Vintage living kirjoitti...

Ai niin se olikin kattoterassi, upean kokoinen kuitenkin:D Ja vastapäisen talon terassi näyttää yhtä houkuttelevalta! Harmi jos vuokra nousee kovasti noista ihanuuksista.

violet kirjoitti...

Vintage; vuokrissa ollaan kuitenkin käsittääkseni aika kaukana vaikka Hesan keskustan vuokrista, noin keskimäärin. Ja nyt meillä ainakin on melkein tuplasti tilaa verrattuna Hollantiin ja halvemmalla.