lauantai 23. elokuuta 2008

SävyisästiPäivään on mahtunut parturikäyntejä, uusia koulutarvikkeita, vaatehinkua, remonttikauppoja, ruokaostoksia, pohjastaan ratkennut kauppakassi, paistettu ja syöty kana, suklaata, dekkarin lukemista, junaradan rakennusta.

Ihmeekseni ja ilokseni: harvinaisen sävyisä lauantai, tämä

7 kommenttia:

Anioni kirjoitti...

Aika sävyisiä värejä lastuissa, oikein kuulaita! Jotenkin "turvallista" lukea blogistasi koulutarvikkeiden ostosta jne. arkisesta. Silloin tulee mieleen, että on taas syksy, ja kaikki aloittavat normaalin elämänrytminsä. Pysyvyyttä ilmassa, vaikka oma elämä on mullin mallin. Blogeissa on jotain taikaa!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania murrettuja sävyjä. Suunnitteletko remonttia vai uusia tauluja? :)

Sooloilija kirjoitti...

Juuri samat sävyt ovat mielessäni nyt kun ihan pian muutan. Kirjoitinkin jo aiemmin tällä viikolla pinkistä väristä (ja sen eri sävyistä ja asteista), johon nyt olen ihastunut, pitkästä aikaa.

Pohjasta ratkennut kauppakassi ei kuullosta kivalta, kaikki muu oli hyvin sävyisää..

violet kirjoitti...

Anioni: voi kun olen iloinen että sait annoksen pysyvyyttä tällä tavalla. Mutta sinulla mullin mallin? toivottavasti ei mitään kovin ikävää?

Celia: Otan aina värikarttoja mukaan kun käyn remonttiliikkeissä.
Nyt ostimme maalin jolla poikien kadulta siepatut pöydät maalataan, mutta nämä värikartat ovat vain ihailtaviksi, inspiraatioksi ja...kun ovat niin kauniita.

Sooloilija: Murretut värit miellytttävät minua. Eivät kuitenkaan pastellit vaan sellaiset "rikkinäiset" sävyt. Usein harmaaseen vivahtaen.

Joo, jumankaut miten harmitti keräillä kadulta ruokia...onneksi auto oli lähellä mutta siellä ne oli retiisittomaatitleivätjugurtit
kaikki sievästi asfaltilla kotvan aikaa.
Nää on näitä miinuksia kun yrittää olla aina ostamatta uutta muovikassia.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania värisävylastuja. Yhtä noista käytin tyttären huoneen vitriiniin. Inspiraatioksi nuo maalikauppojen sävymallit sopivatkin. Minä ainakin hurrrrmaannun väreistä.

-junika-

Liivia kirjoitti...

Mulle tuli heti sellainen olo, että utuisen lilan sävyinen huone olisi ihana. Kuvittelin heti että olet sellaista maalaamassa.

Sävyisä lauantai oli täälläkin, ja nyt odottelemme miestä kotiin. Lupasi olla koko sunnuntain meidän kanssa!

violet kirjoitti...

Junika: juu, inspiraatioksi ja iloksi. Ja joskus kun haen johonkin kuvaan jotakin sävyä ja se on mielessäni, niin saatan ottaa eteeni jonkun väriliuskan jonka mukaan sitten sekoittelen.

Liivia: Sellainen huone olisikin ihana. Sellainen meillä voisi ihan hyvin olla..paitsi että tähän asuntoon ei tule. Olemme luvanneet ettemme maalaa mitään. Ehkä me asumme joskus jossakin jossa voi maalata seinän vaikka joka viikko.