keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Sekaisin


Sää oikuttelee kuin pieni lapsi. Aamulla etsitään lapsille jotakin käteen, iltapäivästä tungetaan neuletta laukkuun. Toisina aamuina lähdetään tennareissa ja niin on hyvä, mutta koulusta tullessa jo bussipysäkillä poltellaan ilmatupakkaa ja puhalletaan lohikäärmeen suuttumusta sieraimista. Samaan päivään voi mahtua lupaus keväästä jo ennen talvea ja alkava hirmumyrsky.

Kuka tässä on eniten sekaisin?

9 kommenttia:

pikkujutut kirjoitti...

Sas muuta.
Tanaan kolahti tajuntaan se, etta nyt mennaan samoissa keleissa kuin vuosi sitten. Tarkoittaa siis sita, etta tanakin vuonna palellaan ja kunnolla parin kuukauden paasta.

violet kirjoitti...

Meillä tämä syksy ja alkutalvi ovat olleet kyllä huomattavan lämpimät ja kuivat tähän asti ainakin. Mutta tuo nopea vaihtelu ihan päivän sisälläkin...luulin että se on tyypillistä vain merenrantapaikoille. Haagissa se oli sitä koko ajan. Oli niitä 10 minuutin sateita ja sitten aurinko ja sitten taas räntää ja aina väärät vaatteet.

Rouva Nordman kirjoitti...

Same here, same here ja ihmiset sairastuvat helposti esim. flunssaan, kun sää tempoilee.

himalainen kirjoitti...

Täällä ehkä astetta kylmempää, mutta vaateprobleemat silti ovat. Illalla eteinen täynnä märkiä kenkiä, housuja ja takkeja, miten saada ne aamuksi taas kuiviksi. Ja yöllä yskitään, flunssa kulkee koulussa pulpetista pulpettiin. Kun kierros täynnä, alkaa taas uusi. Plusasteita huomiseksi luvassa: vaihdetaanko taas toppavaatteista kevyempiin..

violet kirjoitti...

Katilein: sairastelua meillä ei onneksi ole ollut...

Himalainen: meillä myös noita märkiä vaatteita. Ei ole oikein ideaa laittaa lapsia "varmuuden vuoksi" kumisaappaissa kouluun (kun ovat ne jalassa sitten koko päivän sisällä) kun yleensä loppujen lopuksi ei ole satanut pisaraakaan...vaan jos lähtee tavallisissa kengissä niin...tietty tulee vettä tai loskaa.
Ihmeekseni kumpikaan poika ei ole ollut kipeenä...en muista edes milloin viimeksi. Joskus viime talvena kai.

Matroskin kirjoitti...

Tänään olisi pitänyt laittaa jo aamusta kura-asut, kun tyypit päikkymatkalla kiipeilivät (märissä) lumikasoissa. Goretex-kengät ovat hyvät.

violet kirjoitti...

Matroskin: voi karmea, mä luin että GROTEX;-) Menipä groteskiksi...

Junika kirjoitti...

No jos ne laatat sitten. Niinq.

(suonet anteeksi, olen väsynyt)
(minua vain viehätti tuo laattakuva ja nimenomaan siinä oleva kaavan rikkoutuminen)

Mahtavia nuo termiitin siivet tuolla alempana!

violet kirjoitti...

Junika: juu, laatat törmäilee..son totta.
Nuo laatat ovat yhden paikallisen kirkon lattiaa. Tykkään kuvata kirkoissa. Lattiat seinät kaikki on kaunista ja vanhaa.