tiistai 19. toukokuuta 2009

KömpelöTänään uusi yritys silmälääkärin luona. Toivon että tulehdus on parantunut 10 päivän lääkekuurilla ja saan reseptin uusia laseja varten. Iltapäivällä minulla saattaa olla jo kehykset valittuna. Mitä nopeammin sen parempi. Olen kyllästynyt kolhimaan itseäni sumussa.

18 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Kapeat, kulmikkaat kehykset?

violet kirjoitti...

Tintti: ei kun just ei. Ihan kaikkea muuta kuin tuollaiset;-)

MaaMaa kirjoitti...

Toivottavasti tulehdus paranee ja saat uudet pokat!
Kolhiminen ja kömpelöinti ei ole kivaa ... varsinkaa jos mustelmoi helposti, kuten tämä tyttö.
Tosin mä oon kömpelö vaikka näen ihan hyvin. Eniten kolhin letkukäsiäni, jotka aina ulottaa kauemmaksi kuin mitä kuvittelin ja osuu oviin, pöytiin yms. kun viilletän ohi. Kai ne kädet jotenkin lepattaa perässä sitten oudosti.
Muuten on kyllä kiva että yltää jokapaikkaan! ;D

marika kirjoitti...

Sumussa kävely ei oo kiva!
Sä oot ruskettunut... no joo etelän asukas :-) Etkä ole kulahtanut... ihan hyvä pakkaus näiten pisamien kanssa!

Tintti kirjoitti...

Huh, mä jo säikähdin...

Finn kirjoitti...

Goodmorning! this first picture is so beautiful, it brings out memories of resting summers, of quiet studing, of silent gestures and resting in peace. Thanks!

violet kirjoitti...

Maamaa; mustelmat tulevat tosi helposti mullekin.
Ja kädet lepattaa...

Marika: joo, olen kyllä ruskettunut, se on totta. En mä enää ole kulahtanut! Se oli se yks päivä;-)

Tintti; pelko pois!

Finn: thank you. This is what I see when I look down from livingroom windows. It’ not our garden (because we don’t have any) but a garden of the neighbourgs house.

Olina kirjoitti...

Toivottavasti tulehdus on tiessään! Ovat kyllä ärsyttäviä nuo, ja minusta tuntuu, että niitä tulee vielä usein monta peräkkäin, ja sitten saattaa mennä pitkäänkin, ettei mitään.

Itse haaveilen toisinaan laaserleikkauksesta. En hirveän tosissani, laseihin on tottunut ja piilaritkin on keksitty, mutta joskus ärsyttää sumeus ja riipuvuus. (Esimerkiksi uusissa uimahalleissa.)

Onnea uusien lasien valintaan! Se on parasta lasillisuudessa, kun saa uudet kivat!=)

outi kirjoitti...

ootpa kaunis tuossa kuvassa:)

Liivia kirjoitti...

Ei mitään käsitystä siitä millaiset kehykset sinulle sopisivat, mutta luotan että osaat valkata ne ihan itsekin:)
Onnea etsintöihin, ei mitään helppoa hommaa ja kamera mukaan liikkeeseen, niin voi kotona katsella rauhassa, mikä miltäkin näyttää omalla naamalla.

Punamulta kirjoitti...

Kohta saadaan varmaan sitten kuvat uusista laseista?

Minä en tiedä tuosta sumussa kulkemisesta. Lasini ovat pääasiassa lukusellaiset ja onhan niissä myöskin hajataiton korjaus...siksi käytän niitä töissä ja poissa kotoa lähes koko ajan... Mutta kotona tuskin koskaan, en varsinkaan jos luen :O.

Linnea kirjoitti...

Ymmärrän tunteen. Minulla on uusien silmälasien hankkiminen hommalistan kärjessä. Ei huvita kaivaa edes ompelukonetta esiin, kun ei kuitenkaan näen kunnolla tehdä tarkkaa työtä. Onneksi neulominen onnistuu puolisokeanakin... ;-)

Heidi kirjoitti...

Olen yrittänyt vältellä silmälääkäriä ja uusien lasien ostoa, mutta kun kiipesin väärään busiin kun en nähnyt numeroa oli minunkin pakko antaa periksi.

Prisca kirjoitti...

Minulla on lukulastit -taisiis työlasit , mutta itse kutsun niitä väsymyslaseiksi.Kun teen kamalasti töitä, silmät väsyy ja silloin tarvitsen laseja.Käytän niitä välillä jos pitää näyttää oikein särmältä :) Nyt en ole taas yli vuoteen pitänyt, kun töitäkin tehnyt nyt niin harvoin.
Mun on pakko aina valita jotkut ajattomat ja vähän huomaamattomat kun pidän yksiä aina niin monta vuotta.Olen tyytyväinen nykyisiini.Reilun paksuista kiiltävän hopeaa.Pienet, kun on niin pieni naama ja suorakaiteen muotoiset,mutta pehmeillä kulmilla.
Haluaisin pitää isoja laseja -vaikka vintageakin, mutta mun naama on liian pieni.Onneksi lasit ovat sentään plussaa...suurentavat silmiä hiukan.

Minna kirjoitti...

Poikani rikkoi minun silmälasit puolitoista vuotta sitten. Saamattomuutta voimakkaasti pelissä, kun en ole uusia vieläkään hommannut. Minulla on hajataittoa, en näe kunnolla enkä tosi huonosti. Mutta pokat olen valinnut jo vuosi sitten.

Katariina kirjoitti...

Uusien lasien valinta on kivaa, mutta samalla niin vaikeaa... Tein oman urakkani viime kesänä ja onnistuin löytämään hyvät (ja huippumukavan tuntuiset!) pokat Oliver Peoples:ilta. Niillä on muuten kivoja aurinkolasejakin.

violet kirjoitti...

Olina: totta sanot. PArasta lasillisuudessa on tosiaankin se aika kun uudet tuntuvat vielä uusilta ja kivoilta.

Outi: oh hoh, ei ku KIITOS!

Liivia: lasien valinta on nimenomaan homma jonka haluan hoitaa täysin yksin. En tod. kaipaa mitään myyjää sanomaan onko ne nyt hyvät tai muotia tai mitä.
Teen yleensä näin: valitsen liikkeen mistä aion lasit ostaa ja sitten ostan ne sieltä. Käyn kerran ja ostan heti.

Punamulta; juu, kuvan keran kunhan...

Linnea: onnistuu multakin monet hommat puolisokeanakin mutta nyt on tullut aika paljon mokiakin. Eilen esim. liimasin yhteen työhöni kuvan väärin päin kun en nähnyt....ja perskeles se on nyt pilalla. Ei saa irti ehjänä eikä voi pitää väärin päin.

Fedja: olen myös jo tehnyt tuon...

Aurinko ja kuu; ...ja minun miinusta joilla tulee pienet ja ilkeät silmät;-)

Katariina: mulla on ollut yhdet Oliver Peoples lasit ja teetin niihin kahteen kertaan lasit kun en vaan parempia kehyksiä löytänyt. Ovat tosi hyvää tekoa ja hyviä malleja ollut aina. Tosi klassikko.
Mun uudet lasit ovat 99 pros. varmuudella yhdet toiset klassikot nimittäin Lafont.
Hyvin luultavasti nämä
http://www.lafont.com/ContentPage.aspx?PageId=211

Tindiska kirjoitti...

Kevät ottaa lujille, mä parantelen jo kolmatta silmätulehdusta.... Lasitkin sain uudet mutta ne piti palauttaa hiontavirheen takia ja nyt odottelen taas kaksi viikkoa uusia. Pokien valinta on niiii-in hankalaa!