sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Työtä, työtä, työtä tehdäänViikonloppu mennyt töiden parissa. Uusi huonekalu kotona ja tämä aiheuttaa toimenpiteitä. Syntyy ketjureaktio kun vanha tekee tilaa uudelle, hakee paikkaansa muualla, jättää jälkeensä pinoja, likaa, kummallisia tavaroita. Tämän päivän olen painanut pyjamassa ja pelkällä aamiaisella. Hyvillä mielin, kuitenkin. (Ja ihan yksin, mikä onkin tässä parasta.)

Taas kerran kannettiin myös yksi tietty pöytä alhaalta ylös. Tämä lienee kolmas kerta. Sanokoon se toden, vihdoin ja viimein! Jos oppisin vihdoin maalaamaan pöydän ääressä enkä lattialla polvillani. Säästyisi niin polvet kuin lattiakin. Ehkä sopukin, kun kamani eivät tuki kulkureittejä.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauska kuvaus viikonvaihteestasi! Olen myös innolla lukenut ja katsellut kuvauksesi matkastanne Suomeen, mutta en toimertunut kommentoimaan.

Nyt halusin tulla kuitenkin vartavasten kertomaan, että Anna Järvisen laulua on täällä: http://areena.yle.fi/video/314999
Katson parhaillaan vilunväreet selkää pitkin juosten. Tuo puku ja hanskat ja kaikki...

Liivia kirjoitti...

Ihanaa, kun sä olet niin aikaansaapa.
Meillä seisoo veiläkin se alkukesällä ostettu ylimääräinen pikkupöytä olohuoneessa. Siis varsinaisen sohvapöydän vieressä, ja kerää niskaansa kaikenlaista...

Minusta alkaa tuntua, että olen siivonnut koko kesän, eikä tulosta vaan näy.

Celia kirjoitti...

Mä tykkään maalata joko lattialla tai sitten maalaustelineellä. Pöydän ääressä tuntuu jotenkin nihkeeltä, kun ei voi levittäytyä tai liikkua. Ei saa työhön etäisyyttä tarpeeksi.
Piirtäminen on taas pöydän ääressä ihan kivaa.

violet kirjoitti...

Hanna: ihanaa kun ajattelit minua tuon Järvisen kanssa. En vaan piru vie saa mitään näkyviin tai kuuluviin> Pitää yrittää uudelleen.

Liivia: olen tehnyt nyt paljon kaikkea sellaista jonka ansiosta pystyn sitten kohta puoliin keskittymään muihin asioihin. Et usko miten paljon ja mitä kaikkea tänne on kertynyt! Olen heittänyt koko hemmetin kevään ja kesän tavaraa pois mutta aina sitä vaan on.
Toisen kirjahyllynkin sain nyt tehtyä valmiiksi ja tuntuu ihanalta kun saan pian ladata kirjat siihen!

Celia: telineessä en "osaa" tehdä yhtään mitään. Lattia on paras minllekin. Pöytä käy ainakin noiden pienimpien juttujen kanssa. En osaa siinä kyllä tuolissa istua...

Vilijonkka kirjoitti...

Kodin järjestely pyjamassa on tuttu juttu, tapahtui meillä viimeksi eilen. Vaihdettiin mökkien kalusteita keskenään, vaikkeihän siinä mitään järkeä ole kun ollaan täällä enää kolme viikkoa, mutta "kun oli pakko, tuntui siltä". Suorastaan rakastan huonekalujen uudelleenjärjestelyä, eikä tuo ukkokaan vastustele. Lisäksi se on halpa tapa sisustaa uudelleen!

Kivaa kun sait ihan omaa rauhaa!

violet kirjoitti...

Vilijonkka; pyjama jää päälle kun alan hommaan aina heti aamusta - tai sitten en ollenkaan.
Miehelle sanoin juuri tuosta huonekalujen liikuttelusta että ison kirjahyllyn siirtely yksin ei ole pelkästään vaarallista ja vaikeaa vaan myös täysin pimeetä touhua.
Mutta kun halusin maalata toisen kerroksen juuri silloin kun nuo olivat elokuvissa!
Sitten piti ottaa taas sisu-prkle -asenne pyjamahousujen taskusta...ja jo siirtyi vuoretkin!

outi kirjoitti...

hei jee! kiva nähdä taas:)
meillä odottaa kans jonkinlainen tavararumba, pinoja kirpputorille myytäväksi ja parvikin pitäisi saada rakennettua...
pyjamapuuhailu on parasta!

Tintti kirjoitti...

Pöytä on se, minkä päälle kasataan maalit, paletit, siveltimet, tärpätit, rätit, luonnokset, silput, sakset, vesilasit, tuubit, napit, sulat, veitset, kepit, paperiarkit, hiilet, lehdet, löydöt, liidut, suhrut, muistilehtiöt... Lattia on se, missä maalataan.

Lähden ulos, kohta rytisee (ukkonen).